- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- излизате ли сами?
ami mn se draznq kato nqma s koi da izlqza ( koeto mn rqdko se slu4va no vse pak stava) no nikoga ne sum xodila primerno na kino sama ili na kafe.nqkak si mi se struva tupo :-s no ponqkoga izlizam sama da se porazxodq,za da buda malko na same s mislite si :)
gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...
obi4am da izlizam sam ve4er malko da se porazhodq...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Постоянно излизам сам.То почти няма свестен човек,с който да излизам,щото живея в шибан град.Всичките ми приятели са от други градове и идват тука само през ваканциите,така че почти всеки ден си излизам сам с плеъра на ушите и правя различни неща.По принцип,когато съм тъжен или изнервервен излизам,чупя няколко стъклени шишета от бира и ми минава...
Пък аз има с кой да излизам,но не излизам.Просто вече съм се отегчила от всичките си "приятели"малко са тези,с които ми минава времето приятно.И все пак рядко излизам сама.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Mi stoq si vku6ti.Razmotavam se,gledam tv,sedq na komputura i taka.Pi6a si s nekoi po skype.
Po princip vinagi imam s kogo da izlizam,no kogato nemam,koeto se e slu4valo samo vednaj,si stoq vka6ti i marzeluvam
Ми седя на компа,не ми се излиза сам.
Винаги има с кога да изляза. Ако посискам да остана сама излизам да се поразходя. Самотата в това отношение никога не ми е пречела.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
zavisi.ako navan e qko vremeto izlizam i samavse shte sreshtna nqkoi fr...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ммм и сама съм излизала,но понякога си оставам и вкъщи,зависи в какво настроение съм.
az li4no obi4am si sedq v ka6to pred kompa kato nqma kompaniq \/ \
/
every man dies,not every man really lives
Понякога предпочитам да изляза сама вместо някой да ми тутони на главата и да ме занимава с проблемите си...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
4esto izlizam sama...daje taka mi e po dobre...s dickman-a si si slu6am muzika i si mislq
kef mi e![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Никога не съм излизала сама (до колкото помня) и винаги има приятели дето им се излиза![]()
винаги има с кого да изляза.ако искам да остана сама извеждам кучето
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ами не ми се е случвало да нямам с кого да изляза, но ако ми се случи бих предпочела да си стоя вкъщи и да слушам музика!!!
ostavam si vka6ti ama vinagi ima s koi da izlezna
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
винаги излизам сама всепак съм на 95.веднъж като илизах да купа хляп няккъкъв ме напада ми сли си да ме дръпне за плитките но не оспя.моля ви вие младите внимавайте.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
izlizam sama samo ako trqbva primerno da si kupq ne6to i nqma koi da doide s men ina4e na razhodki po kafeta ne sam sama nikoga!!!
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
az puk si izlizam i sama daje obi4am xodq karam kolelo ina4e se si namiram s koi da izlizam ili pri koi da otida.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Винаги ще се намери с кой да изляза..но проблема не е в това..
Когато се чувствам зле .. тъжна. . излизам самичка..ходя на разходка..ходя и на полето където всичко е пусто и тихо ..
mi az sum razli4no vednuj moga da izlqza da se razhodq drug puk moga da si sedq v ku6ti i da si gledam tv ili da slu6am muzika
ами шансовете да няма с кой да изляза са много малък процент ... а пък ако се случи така предпочитам да си остана вкъщи да гледам някое филмче да початя с приятели или просто да релаксирам поне малко спокойствие![]()
Ами понякога се налага.Когато излизам сама много мисля..![]()
Някво странно гледам![]()
Имам чувството,че всички ме гледат,все едно съм луда![]()
Но понякога имам настроение да ходя сама на кино,да пийна 1 шейк самичка..![]()