- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- излизате ли сами?
Какво правите когато няма с кого да излезете излизате ли сами или си оставате в къщи?
Аз лично си оставам в къщи,седя си пред компютара,чатя си с приятели или се ровя в някой сайтЧесто вечер си излизам на терасата и така се усамотявам,обмислям някои неща,гледам си звездичките нз адски мн ми помага като съм сама със себе си
![]()
Можеш да затвориш очите си за неща,
които не искаш да виждаш,
но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
които не искаш да чувстваш!
Да, случвало ми се е да излизам сама.Но не защото няма с кой, а защото искам да остана за малко сама и да помисля за някои неща.И тогава предпочитам да съм сред приридата,на Братската могила или на Гребната база(но там има мн хора...).По тепетата също е мн приятно, ама там не ходя сама. И после винаги се чувствам значително по-добре.
Но ако не съм разбрала темата и става въпрос да ходя например сама на кафе или нещо такова - не ми се случват такива работи.
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
Ako ne e imalo s kogo da izlqza, a mi se e izlizalo na vun.. sum si xodila samichka..i po magazini i po kafeta.. dori i na kino sama sum xodila..
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
Ако няма с кого да излезна(Слава Богу скоро не ми се е случвало..)си седя в нас, на компа, гледам филм и тем подобни неща, но да излизам сама навън - не![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ем, рядко се случва, но иначе паля колата и отивам или на плаж или да тренирам.
Винаги има с кой да изляза,ако искам,но не винаги на мен ми се излиза(в определения ден или час).Когато ми е адски тъпо или гадно заради нещо(или някой),излизам сама и отивам на някое усамотено място(до едно езеро на 15-20 минути път оттук,малко извън града ама карай) и си обмислям проблема или просто си стоя там и гледам водата.
ami ako ima6 predvid po kafeta i po magazini - ne! no ina4e s1m izlizala sama iz kvartala i iz parka. obiknoveno, kogato se 4ustvam zle izlizam malko sama na razhodka, za da mi se opravi nastroenieto.![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Az sy6to ne izlizam samo ostavam si vky6ti...No da ti kaja ponqkoga e polezno da ostane6 sama sys sebe si![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
и аз такаПървоначално написано от miloto_girl-4e
ама мн рядко се случва
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
много обичам да излизам сама, ама по тъмно... мекекек. идеалният начин за почивка. имам доста любими маршрути, по които да се разхождам, вместо да се забутам у нас и да се чудя кво да правя пред компа. бати тъпото.
ако не ме мързи, де.... което се случва рядко.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
i s men e takaПървоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
ne go pravq 4esto no ponqkoga naistina imam nujda da sum sama
![]()
Аз лично само сам излизам навсякъде. Единственият път когато излизам е между 21.30 и 22.30 часа и обикалям целият квартал и чак тогава се прибирам.
остаам си вкъщи много ясно.. като лудите сама по улиците ли да си хода?!
Ами като няма с кой...или си седя у нас...и кеся пред компа...или съм забила глава в някое модно списание или книга...а ако мн ми се излиза...отивам в някое кафе да пиина нещо...да пуша една цигарка....и в кафето подщи винаги се намира познат който идва при мен и си говорим....![]()
когато няма с кой да излеза си оставам вкъщи.. а бе тва е много тъпо да излизаш сам ... е освен ако не иска да останеш сам де защото има и такива случеи
poneje jiveq blizko do ndk kogato nqma s koi da izlezna prqko si otivam tam i vinagi namiram nqkoi poznat![]()
случвало ми се е да изляза сама,но попринцип не обичам![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ми като всички са отпрашили някаде, да.
...Излизам с mp3 player-а (много добра двойка сме и не спира да ми плямпа).
Ако няма с кой да отида някъде, отивам сам, в голяма част от случаите, и не ми пука.![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Мразя дя излизам сама,затова си седя у къщи и си страдам...ТУРЯМ си огромните слушалки на ушите и се правя,че не ми пука![]()
Ама понякога ми се налага
Най-мразя да ме изпратят някъде далече на пазар...бух
kato nqma s koi da izlezna otivam do parka ( pone e na blizo ) podpiram nqkoq peika i si mislq kak da si opravq ka6ite koito sam satvoril za otricatelno vreme![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !