Zdraveite!Zna4i s priqtelq mi hodim ot 8 meseca i mnogo se obi4ame !Problema mi (ako moga izob6to taka da go nareka) e sledniqt:
Drazni me,4e nemojem da si namerim smisleni temi za razgovori!To ima,no kato zapo4na da govorq za neshto i toi vinagi izrysva nqkakva glupost i... tova me drazni!Drazni me 4e se otnasq kum neshtata koito mu govorq s golqma lipsa na interes!Moje i da preuveli4avam......ili govorq momentno!Sa6to taka ... mislq 4e ne me razbira!Primer:Vednaj mi beshe otkazal da se vidim,poneje ne beshe v dobro nastroenie i ne mu se izlizashe...!Az mu kazah "Dobre milo,6te se vidim kogato mojesh i kogato iskash!"A beshe se slu4ilo i su6toto s men...... toi zapo4na da mi se drazni i da se musi... !Ostanala sym prosto s vpe4etlenieto,4e ne me razbira mnogo mnogo v nqkoi situacii kato tazi neprimer.Az sum takava... ako neshto me podrazni nqma kak da si zamul4a i si go kazvam napravo... prosto otvytre me drazni!Neznam ... moje i taka da mi se struva.... moje i da ne e porasnal oshte... !Ne 4e iziskvam ne6to ot nego.... daje naprativ!Iskam samo da znam 4e me obi4a i 4e imam duhovna podkrepa ot negova strana... imenno tova 4e ponqkoga si mislq 4e q nqmam..!Dano da gre6a!

Blagodarq na vsi4ki,koito pro4etoha tova!Iskah samo da spodelq tova,za da mi olekne Moje i nqkoi ako ima jelanie da me posyvetva ne6ti4ko !