.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Salvia divinorum

Повече от фен Аватара на Kamikazeto

Salvia divinorum

Чували ли сте нещо за съответното растение? Мене ми звучи повече като самоубийство ама ми стана интересно.
    п.п. малко общо инфо http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...80%D1%83%D0%BC
    п.п.1 Видях че има писано по темата, се тая давайте мнения.
    Последно редактирано от Kamikazeto : 03-10-2014 на 19:24

Хех салвията е филм голям ;дд . Ами тя си е общо взето най-силния природен халюциноген .Легална е -да си я отглеждаш и да си я ползваш продава се в нета в спокошоповете за 50-60 лв .Ефекта е кратък, обаче можеш да загубиш реална представа за времето и може да ти се стори ,че 1 минута продължава часове, абе куп невероятни неща могат да ти се случат за отрицателно време. Не е самоубийство просто не е за хора с слаба психика ,аз мисля че няма нищо лошо в халюциногените според мен с тях човек изучава собствената си психика и подсъзнание ,обаче все пак те са сериозно нещо и е важно да си психически подготвен и наясно с какво се захващаш.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Спокойно, внимателно, когато си в стабилно емоционално състояние и всичко ще е наред. Ако е възможно не на купон, с още 2-3 човека, не повече, но поне с 1...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Хубавото на растението е, че е безвредно, няма странични ефекти и не предизвиква зависимост. Салвия Дивинорум е мутанта от рода салвия, само тя от над 500 вида има такива специални халюциногенни ефекти. Хубави са ефектите, не е нещо кой знае какво ако говорим за обикновените листа. Ефектите варират като най общите които се срещат най-често са загуба на съзнателното мислене, силна внезапна еуфория, включваща силен неконтролируем смях (смеете се без да има причина и не можете да спрете и да искате), приливи на вълни от щастие и радост, чувство за безтегловност и за носене в пространството, загубване на ясни зрителни способности - зрението ви се размазва и слива, слуха също се променя като шума който чувате варира от ехтящ и неясен до тънък и писклив. Не е парти дръг, не е препоръчително да се използва на парти или сред много хора и шум, задължително трябва да е в обезопасена среда и да има 1 трезвен човек който да пази психонавта. Ефекта трае от 5-10 мин. силния, като можете през това време да видите момиче, кълбо светлина или растението и да комуникирате с тях, като има и афтър ефект 20-30 минути който е положителен - чувствате се много освежени, отпочинали, тонизирани и спокойни - все едно сте спали 2 часа следобеден сън. Като цяло това са ефектите от листата, екстрактите са концентрат на активното вещество и там халюцинациите и филмите са брутални. Салвия дивинорум не е за честа употреба тъй като е силно влияеща на психиката и мозъка на човека, особено екстрактите.
    Аз имам растения и листа от тях, някой ако се интересува да пише на лс или на имейл: malakalmavt@yahoo.com

Имам за продаване няколко бройки Salvia Divinorum живи растения за връзка andre6kina@yahoo.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си