.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Salvia Divinorum

Filips
    Guest

Salvia Divinorum

Abe hora otkyde moga da si namerq tova rastenie Salvia Divinorum? Chuh che ima halucionogenni efekti. Syshto taka se interesuvam za dopylnitelna informacia za nego?

Guest
    Хах така като те гледам как караш само на дочуване на това онова хич не си за салвия... По-добре си пий биричка.
    Но аре да не ти спамя...
    http://salvia.hit.bg/ - аз лично от тук купувам.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хах така като те гледам как караш само на дочуване на това онова хич не си за салвия... По-добре си пий биричка.
    Но аре да не ти спамя...
    http://salvia.hit.bg/ - аз лично от тук купувам.
    www.fucgubarn.hit.bg също е вариант преди и ентостана беше (даже ентостана си е най оферта) но Глиги нещо го затвори-уж щеше да го пусне пак ама....Та пич гледай да се образоваш че както си тръгнал

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Много интересно растение.

Фен
    Град
    East.Side.of.KarNoBaT
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Много интересно растение.
    споделям мнението ти и трябва да призная че сега разбирам за него

fake
    Guest
    оф, боже....зле..

Guest
    това растение има твърде странни ефекти, съвсем не са приятни и препоръ4вам на хора без опит с други халюциногени да не го пробват, 4е да не се шокират твърде много.
    хубавото и е 4е пуска бързо, 4е не е токси4на и 4е не е забранена.

O......M......G

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Не е забранено, просто защото е нещо, което неотдавна се разпространява. Аз имах възможност да се хвана да търгувам със Салвия, но се отказах. Все някога ще прокарат закон и Салвията да забранят. Инак съм чувала, че в Чирпан много си отглеждат и такива си я консумират всичко... Не зная дали има някаква връзка с това, но Чирпан е начело в България по психични болести на глава от населението

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    Ами коте, за твое сведение дори да я забранят, никого няма да хванат ЗАЩОТО за салвинорина още НЯМА ОТКРИТ ОТ НАУКАТА ТЕСТ

ei tva rasteniq ne sam go 4uval no 6tom ima halicionacii 6e e qko

Guest
    За да си посадиш трябва да намериш разсад, защото Salvia Divinorum е мутация и рядко се намират семена способни да започнат развитието на ново растение.
    Инак за мен истината е в екстракта от Салвията... Правиш си 10-15Х и направо...

nqkoi znae li kade moje si namera ot tva rastenie ?

Guest
    Стига бе хора не давайте никаква информация на такива тийнове които искат да се напушат от ден за ден и правят после глупости и аааайде после забрана на тва забрана на онова.Така прецакахме сичко навремето тревата си я пушехме без проблеми после заобихме без проблеми (сега и това почнаха да го позабраняват) сега и салвията ще прецакат.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Стига бе хора не давайте никаква информация на такива тийнове които искат да се напушат от ден за ден и правят после глупости и аааайде после забрана на тва забрана на онова.Така прецакахме сичко навремето тревата си я пушехме без проблеми после заобихме без проблеми (сега и това почнаха да го позабраняват) сега и салвията ще прецакат.

Абсолютно подкрепям , който е достатъчно малумен да продаде салвиа на такива хора е за разстрел.

Аз си имам източници но са ъндергроунд, става въпрос че не продават на който и да е, за салвия хит бг знам че нямат екстракт ... и слава богу...

а ти коте си малумна по добре си трай с тоя чирпан

послепис: има разлика между Салвия чай, И салвия дивонорум,

Guest
    Можем само да се надяваме, че тийнчетата тук са прекалено малоумни и няма да успеят да я приемат кат' хората или че на онзи младеж ще му дойде акъла в главата.

pfff batkovci

Аз също съм твърдо против неинформирани хора да приемат различни видове халюциногенни растения.Като цяло пробвах със семена от Салвия Дивинорум,но както очаквах не покълна.Вмомента си търся отрязък за да започна да отглеждам вкъщи.Знам,че в ''споко шоп'' ги продаваха преди,но вмомента май няма в наличност,но препоръчвам на всички,които не са го употребявали преди първо да се поинтересуват от ефектите,защото няма нищо общо с пушенето на ''марихуана''

Мега фен
    Град
    Earth...
    Темата е от 2006! Сега сме края на 2012...

аз имам, някой ако се интересува да пише на ЛС или на имейл: malakalmavt@yahoo.com

I az imam nqkolko broiki jivi rasteniq Salvia Divinorum ( салвия дивинорум ) kam tozi moment 1.10.2016 za vrazka [email]andre6kina@yahoo.com[/email
    Последно редактирано от andre6kina : 01-11-2016 на 05:35

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си