- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- проблем със зъбите
Зъбите са ми леко жалтеникави.Това им в естественият цвят,като на слонова кост.Искам да станат по-бели.Предложете методи за избелване.....10х
Moite sa su6tite bace!Ako nqkoi dade idei 6te sum MNOGO blagodarna! [-o<
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Избелващите пасти за зъби и содата са силно абразивни и могат да нарушат зъбния емайл.Пастата за зъби както и четката трябва да се сменят всеки месец.
Има и по прости начини на избелване и не толкова скъпи,консултирайте се задължително с вашия зъболекар.Например като почистване с ултразвук,специални гумички,полирни пасти,твърди четки...но зъбите няма да станат по бели от тия които ви е дала природата.
При по скъпите избелвания-силиконови шини,фотополимер...ефектът е временен и трябва да се повтаря процедурата на 6 месеца...
Алберт Айнщайн - две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
А пък моите зъбки са белички и подредени,но предното зъбче ми е леко счупено,и ме е срам дори да се усмихвам
,макар че приятелите ми казват,че това ми било чара и т.н.
Трябва да имам навършени поне 15 години,за да го управя,а аз съм на 14...
Твоите зъбки са жълти,моите счупени,ноо тфа е..![]()
А по темата:консултирай се със личния си заболекар и задължително всеки месец сменяй четката и пастата си за зъби,Успех \/
Vij sega zna4i za 30 leva nqma da sa ti idealno beli no ste sa gore dolo do idealnoto otiash na zubolekar i mu kazvash 4e iskash da si izbelish zubite i toi ti kazva kvo da praish edin priqtel si prai taka za 30 lv i sega sa mu super zubite
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
не ходи да ти ги избелват защото се нарушава зъбния емаил...
Глупости!Първоначално написано от msr
Процедурите по избелване на зъбите от стоматолог са напълно безвредни за зъбите.
Ми измий си ги бе!
Консултирай се със зъболекар
Не е мн препорачително и полезно , но слагай малко сода на четката си за зъби преди миене ... Помага ... Но НЕ ГО ПРАВИ често ... Мн рядко трябва ... Веднъж седмично ... най мн и пак казвам не е полезно ...![]()
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
Ааа и има по евтини средства за избелване ... НЕ знам колко помагат ... Имаше преди време едно розово на прах ... Кутията му беше бяла с една усмивка отпред ... Слагаше се прах на четката и се мият зъбите нормално ... Помага и беше евтино ... Сега не знам дали го има ...
Питай в аптеките всъщност ... Там или при зъболекаря най - добре ще те насочат ...
HA! Gledai pulna promqna i 6te rabere6 kakaa ina4e otidi na zubolekar i go slu6ai vnimatelno kvo ti govori
![]()
![]()
Izqj za da ne bude6 izqden izprevari za da ne bude6 izprevaren taka e v pri horata i pri jivotnite razlika nqma