.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79
    Повече от фен
    Град
    House Music Island

Приятелство с бившото гадже??

Мислите ли че е възможно след прекъсването на една връзка да останеш пълноценен приятел с бившото гадже или неминуемо омразата някак си измества останалите нежни чувства от миналото
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

da za6to da ne sa6testvuva priqtelstvo mejdu vas dvamata.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    rabira se 4e moje da ostane6 priqtel s biv6oto si gadje.Nikude ne e kazano 4e zaduljitelno trqbva da se namrazite.Zavisi po kakvi pri4ini skusate

Голям фен
    Razbira se 4e e vyzmojno. Imam priqtelka koeto e v mnogo dobri otno6eniq s vsi4ki svoj biv6i gadjeta

Guest
    mi da we mace za6to da ne si pr s biv6iq si....nqma zna4enie kak ste skasali ili kvo se e slu4ilo vremeto lekuva ostini si pr s nego.
    az na primer sam pr sas vsi4ki biv6i i mn gi ovajavam te sa6to mene...ako imat nqkva pr az ako moga d aima pomogna im pomagam..tova e mn gotino
    zatova si ostani i ti pr s tqh \/

Супер фен Аватара на maybelline
    Разбира се,но зависи от връзката каква е била,отношенията им преди връзката какви са били,зависи от двамата - дали ще позволят да разбият приятелството по между си или ще го запазят.От опит зная,че можеш да скъсаш с някой и пак да си останете много добри приятели.

естествено че може да има приятелство
    има едно момче от тайфата с което съм ходила (не ми се смейте) 3 пъти и въпреки това сме си приятели в момента

Възможно е, но на мен не ми се е случвало...

Възможно е, но също така е възможно и това да ти е най - голямата грешка.В смисъл ако си била много привързана към гаджето си, ще ти е странно да сте само приятели.Нали знаеш - най ужасният начин да ти липсва някой е той да стои точно до теб и да не може да го имаш.А и ще вижда как той се привързва към друга, как я целува...Но всичко зависи до каква степен си обичала предното си гадже, може и да нямаш всички тези проблеми

Не казвам, че ще те обичам вечно,аз мразя вечните неща.Не казвам,че ще те обичам дълго,но поне до като умра.......!!!!

Според мен не...всяко приятелство може да завърши с любов, но никоя любов не може да завърши с приятелство
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

da est. 4e moje da ste fr.

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Колкото повече си обичал човека насреща,толкова по-малка е възможността да останете просто добри приятели.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Фен
    Град
    In your nightmares
    Не във всички случаи е възможно след приключена връзка да останеш приятел с човека, който е бил до теб...
    Ако много си го обичал и не си искал да се разделяш с него, едва ли ще ти е по-лесно да го забравиш като си приятел с него, но ако чувствата са охладнели и от двете страни, не виждам защо да не може да се създаде приятелство
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Супер фен
    Невъзможно е!Поне единия ще изпитва малко или много любов или омраза!

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    razbra se che moje,no ako predi da tragnete ste bili priqteli ne ochakvai neshtata da sa kakto v nachaloto..
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

hmm kakva omraza???po princip e dosta trudno na purvo vreme da si zapazish nqkvo priqtelstvo s nego sled vruzka.no ima super mnogo hora koito imat razlichni otnosheniq pomejdu si kakto za vruzka taka i za priqteli tai che..puk i zavisi mnogo ot toa kakvo e stanalo za da prikluchi vrazkata...

Ogiiiii
    Guest

heh

NqMa TaKaV FiLm !!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    зависи от много неща от теб, от него, от обстоятелствата заради, които сте скъсали, колко дълго сте ходили..
    и така..
    ако сте ходили по-кратко, според мен е по-възможно да си останете приятели(поне при мен е така )
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

ATAKABG
    Guest
    Принципно е възможно,но много рядко става... А и дори да сте приятели,ако още имаш чувства към нея/него ще е много гадно да сте просто приятели... Аз лично предпочитам да прекратявам временно всякакви взаимоотношения с даденото момиче (срещи,телефонни разговори,смс-и,чат,скайп)... Поне докато не мине известно време.
    Пробвал съм и да сме приятели,но не става,не е истинско приятелство просто...

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    възможно е разбира се стига да сте се разделили по лек и за двамата начин
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Всичко е възможно.

Re: heh

Цитирай Първоначално написано от Ogiiiii
    NqMa TaKaV FiLm !!
    =D> =D> =D>

Голям фен
    Град
    Memphis
    trudna rabota se na krivo se gledame
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Guest
    мисля че не е възможно,ако връзката е била дълга,например аз с предишните ми приятели подържам добри взаимоотношения,но с едно от тях с когото имах сериозна връзка немога,той прекалено много ме мрази

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от Sophie
    или неминуемо омразата някак си измества останалите нежни чувства от миналото
    омразата?! мм не мисля,че изпитвам омраза към някое от бившите си гаджета,нито пък те към мен...и отговора ми е-да!останах много добра приятелка,с бившето си гадже,споделяме си супер много,въпреки,че още имам чувства към него...а също и с едно друго момче,с което ходих,сега той ми е един от най-добрите приятели,не мисля,че ако сте се харесвали поне малко,после трябва да има омраза помежду ви...
    f@nt@zi@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си