- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство с бившото гадже??
Аз мисля,че може,но след време когато нещата м/у двамата се поуталожат.И много зависи от връзката дълга или кратка е била...Защото ако е била дълга е трудничко доста.Аз имам бивши гаджета,с които сега сме френд,но тряваше да мине време...
*<>*Не е важно,колко пъти ще паднеш,*<>*
*<>* важното е да*<>*
*<>*станеш и да продължиш напред*<>*
Естествено че може ве аз преди няколко дена скъсах с гаджето ми и ся пак сме си мн добри приятели въпреки че аз ся много я обичам !!!![]()
Az mnogo sam se opitvala,no nikoga ne sam uspqvala....Zavise kolko e bila dylga vrazkata vi,ako e bila mesec-dva e napalno vazmojno,in4e e adski trudno...Zavisi i kak ste se razdelili po jelanie i na dvamata ili ne...Abe zavisi samo i edinstveto ot vas dvamata...![]()
NE! Moje da si ostanete dobri poznati oba4e dobri priqteli NIKOGA! Vinagi kogato ste zaedno 6te ima6 edno na um, 4e predi ne e bilo sa6totoПървоначално написано от Sophie
![]()
Vijda6 li, 4e ne moje? Ti q obi4a6 ne za6toto ti e priqtelka, a za6toto si hodil s neq i tva nqma ni6to ob6to s obiknovenoto priqtelstvo :/Първоначално написано от Анонимко
ами мисля че всичко зависи от самите хора.щото има хора които се озлобяват кам човек който ги е наранил и немогат да бадат приятели с тях.но има хора които след раздялата стават по добри приятели отколкото са били когато са били заедно
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
est,4e e vuzmojno-ta az (uj na igra) stanah gadje s edno mom4e-za 1 sedmica mislq,4e beshe-taka,4 ene go za4itam,no posle..........stanahme nai dobri priqteli,makar,4e do den dneshen i se kaame i se podkrepqme,no znam 4e moga da raz4itam na nego-e ne vinagi de :P,zashtoto mn puti-nesuznatelno de-me e izdaval-men i moq fr,no mi mn dobur fr,zakliu4enie:Първоначално написано от Sophie
VUZMOJNO e
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
бившо гадже не е равно на приятел,приятелството е много повече от едно гадженце за 1 2 месеца,има огромна разлика.Според мен не е възможно.
В добри отношения съм със вси4ките си бивши гаджета,но не бих ми нарекла приятелски...по-скоро сме си добри познати...не мисля,4е би могло да има приятелство м/у нас...
зависи от начина по който сте се разделили !!! ако е като приятели И нормално с обич може да има приятелство ... ако не никаф вариант !!
пак и Има една приказка .... Там Където Имало Пожар има въглени ... Там където Има Въглени Ще има Пожар !!!![]()
Имам едно такова в момента ама дз нещо не върви като такова...
Първоначално написано от Freelander
Тъи ли ве ти пък отде знаиш че преди да тръгнем не сме били мн добри приятели ?? ебах те в простака
Ходил съм 4 пъти с най-добрата ми приятелка... даже още изпитвам тръпка към нея, но това е нормално. М/у нас има взаимовяра и приятелска любов. Тя е човек, на който мога да разчитам винаги, а и тя на мен![]()
обичам дениту ми{}
еми кфо сега с нея с ме най-добри приятели!
Е темата се дели на две вече. В зависимост дали бившето Ви гадже Ви е било добър приятел или не. Ако е било сигурно е по-лесно. Но въпреки всичко настъпват промени в чувствата.
Добре казано. Ако преди да тръгнете с даденото момиче/момче не сте били приятели,а скоро след като сте се запознали сте се забили,е много трудно след като скъсате да запазите приятелството си. Ако сте се познавали отдавна и сте били приятели и впоследствие нещата са се задълбочили е по-логично да запазите приятелски взаимоотношения,въпреки че и тогава може да е адски трудно да стане това.Първоначално написано от Novkov
zatova zavisi ot nachina po koito dvama dushi sa se razdelili.razbira se napalno vazmojno e priqtelstvoto da si bade sashtoto,no za da stane tova i dvamata trqbva da polojat usiliq za da si imat otnovo doverie![]()
Има само 2 момчета, с които съм си останала приятелка...а преди тва сме имали нещо повече от приятелство....
ОПРЕДЕЛЕНО НЕ
sega kato se pozamislq dosta po lesno e ot priqtelstvoto da plamne liubov, ot kolkoto liubovta da utihne v priqtelstvo.....
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
est 4e e vazmojno stiga da iskate i dvamata Az naprimer i moeto biv6o gadje sme si mn mn dobri friendove daje moga da kaja edni ot nai-dobrite \/
Няма да я намразя,но едва ли ще сме първи приятели. При такива ситуации често се правят опити да се възстанови връзката и накрая доникъде не се стига.