.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Много е трудно след като скъсаш съсгаджето да си останете приятели просто омразата някак наделява и място за приятелство няма........макар че е наистина хубаво да си останете приятели

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Много зависи от това как сте се разделили.Каква е била причината ..ако е изневяра или нещо от сорта няма как,защото единия 100% няма да иска да има общо с другия...но ако е раздяла по собствено желание тогава може...и има истинско приятество..въпреки че понякога стават и гафове...
    Но да възможно е защото си бил мн време с тоя човеки го познаваш и можеш да му се довериш!

priqtelstvo s bif6eto?

hmmm...mn e trudno...az ti go kazfam ot li4en opi... no e vuzmojno

Фен
    Град
    София
    Звучи сложна работа..

Abe sa6testvuva toq mit,4e sled kraq vrazkata mejdu dvamata nqma dobri otno6eniq i te se mrazqt.Naistina e vajno kakva e pri4inata da skasate,no ot li4en opit ti kazvam 4e priqtelstvo sled kato ste skasali ima-edin ot xorata s koito mn spodelqm e biv6e gadje-toi mi be6e parviq i dosta go obi4ax.Sega vseki si ims svoi jivot i 4estno kazano mi e mn priqtno da si razgovarqme i spodelqme.Na nego sam kazvala ne6ta,za koito kazvam na malko xora-samo na priqtelkite si i na nikoe dr mom4e.
    ~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Според мен не може да обичаш един човек и изведнъж да го мразиш.... Аз винаги си оставам фр с бившите....
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Фен
    Град
    София
    Ммммм мисля не може да си останете приятели или поне не веднага както се казва : "Едно приятелство може да завърши с любов,но любовта с приятелсво-никога"
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    категорично не! и аз до вчера мислех, че може, но преди няколко дни се убедих, че изпитвани ли са много силни чувства приятелството не може да замести нищо!
    приятелство може да има само тогава когато и двамата вече са преживели раздялата и имат половинки до тях. при друго положение - не!

LyDo_DyPe
    Guest
    ne vinagi e vazmojno da ostanesh s choveka koito si obichala ili pone si vqrvala ili lugala che obichash priqtel.....zashtoto ima xora koito ne mogat da naprqvat tozi kompromis,,,, no puk zashto nexora

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    ot edna strana moje...ot dryga ne...ako ste se razdelili s mnogo karanici,skandali i t.n. ne mislq che e mnogo vyzmojno...no pyk ot dryga ako e bilo taka kaano po vzaimno syglasie...v smisyl to vinagi edinia shte go boli,no i ti i toi osyznavate che kraq e doshyl...togava moje da ostanete priateli

ami estesfneno 4e mojete da ostanete fr az s si4ki moi gajeta sym v mnoooooooooooogo dobri otnosheniq.prosto zavisi po na4ina koito kusate . az vinagi gledam da kusam po-dobre da ne e s skarvaniq i takiva

Edna e moqta du6a, i neq davam ti sega. I neka tq da e s teb, za6toto ti za men si nai-liubiniq 4ovek.Ti pazi mi q do krai, i ve4no tvoq 6te bada znai{{{{{{{{}}}}}}}}}}}}}

Голям фен
    Когато съм поддържала близки отношения с мой бивш приятел,винаги съм имала все още чувства.Едва ли може да има приятелство,след раздяла ( която обикновенно не е по взаимно съгласие,и единият е бил наранен).С мойте бивши сме на ,,Здравей-Здрасти'' и с двама трима се виждаме рядко за по кафе или нещо такова,но това става 1 път в годината.
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Еми зависи въпрос на мнение!Ако нямате чувства вече може да се получи приятелство, но ако единия от двамата има чувства - изключено!

Да може да съществува приятелство, но зависи от двамата... Аз например съм фр с бившите си и много се кефя
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Град
    Varna

Re: Приятелство с бившото гадже??

Цитирай Първоначално написано от Sophie
    Мислите ли че е възможно след прекъсването на една връзка да останеш пълноценен приятел с бившото гадже или неминуемо омразата някак си измества останалите нежни чувства от миналото

XMMMMMMMMMMMMMMM dob1r v1pros ...... nqkoi sa sposobni da ostanat s biv6ite si gadjeta dobri priqteli dori edna ot nai dobrite mi priqtelki e p1rvoto mi gadje smqtam 4e e v1zmojno makar 4e ako ediniq e obi4al drugiq mn silno e malko trudno smisal ima edin period na adaptaciq i premirqvane no moje
    Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Мда и аз мисля , че е вазможно
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Fire_LaDy
    Guest
    Mi shto pak da ne e vyzmojno.Za sas sichkite mi bivshi si ostanah pr.Nqkoi pyt dori kato izlezem i si prippomnqme nqkoi momenti kogato sme bile znaedno i se smeem ...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    "Двама приятели могат да бъдат любовници , но двама любовника никога не стават приятели " (Сенека)

Би ми се искало да не е вярно казаното горе , но в моя случай винаги се получава така. Защото твърде прясна е раната , която този човек ми е нанесъл , не искайки да бъде с мен , за да сме приятели . И за мен никога не е достатъчно да съм до него и да го нямам. Ако не съм обичала този човек , бих могла да съм му приятелка , но в противния случай е много трудно . Винаги ще си мисля за него като за нещо повече.
    Разбира се , ако сме се разделили без скандали и двамата сме го искали , нещата ще са различни .

Но каквато и да е била раздялата , никога не бих намразила човек , когото съм обичала. Това е сякаш да запомня някого , когото не съм виждала.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Възможно е, но трябва време, за да зарасне раната и за да може и двамата да го искат наистина...

Clari_7a
    Guest
    emi spored men ne moje da ima pylnocenno priqtelstvo...moje da ste samo na zdrasti,zdravei...no samo tolkova, pyk i ako iska6 da go zabravi6 naistina taka 6te e mn po dobre ...zavisi kakvo iska6, a ako iska6 priqtelstvo ti moje6 da se bori6 za nego

Guest
    Spored men Takova ne6to sy6testvuva, zavisi oba4e naistina po kakaf na4in ste s razdelili. Ako ostavite minaloto nastrana, kato edin krasiv spomen, i zabravite lo6ite ne6ta 6te vie nai lesno. Vse pak gadjeto ti bi sledvalo da e nai dobriq ti priqtel dokato hodite, i e 4ovek koito znae mnogo za teb. Neznam pri men nqma mom4e s koeto da sym hodila i v momenta da ne sme priqteli. MOga da kaja 4e 3ma ot nai dobrite mi priqteli sa mi biv6i gadjeta. V momenta izlizame piim kafeta zabavlqvame se. Mom4etata si nameriha novi gadjeta, za nqkoi i az sam se opitvala da gi oredq... i se radvam kogato sa 6tastlivi. Malko se oburkah v obesneniqta no bez da iskam: DA obob6tq => Spored men Ima priqtelstvo sled RAzdqlata.[ osven ako ne ste se bili s gadjeto si dokato ste kysali... i ne ste se narejdali... togava prosto e nevyzmojno]

Mi v1zmojno e.. ama zavisi ot vr1zkata i ot samiqt 4ovek

Guest
    Според мен,зависи каква е била връзката,защото ако например е била кратка без по-силни чувства то тогава приятелство може да има в 90 на 100 от случаите.Но ако е била сериозна връзка,с дълбоки чувства,мисля,че неможе да има приятелство м/у двамата партьори.

Голям фен
    Град
    sofia
    mn zavisi pri kakvi obstoqtelstva ste se razdelili no ako razdqlata vi ne e porodena ot iznevqra mislq 4e nqma problem da ste priqteli
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си