Най-дорият Ви приятел е момиче/момче?
Момичетата или момчетата са по-добри приятели?[size=18][/size]
Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!
най-добрата ми приятелка е момиче,искам да я поздравя ако чете-верон,поздрави.но смятам че и момчетата са супер добри приятели стига да попаднеш на правилния човек
moqt nai dobar priqtel e momi4e.i dvata pola stavat za priqteli.az po princip ne gi delq na koi e po dobar.e zavisi i ot samiq 4ovek
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Имам най-добра приятелка и най-добър приятел...ама за приятелката не съм сигурна![]()
а пък най-добрия фр. не е само най-добър фр,всмисъл...рекламата на спрайт малко...щото и аз и той и едно меле
imam i nai daobar fr i nai dobra fr-ka obache mai darja poveche na fr shtot s momchetata se razbiram mn po dobre i nqma intrigi..![]()
аз имам и наи добра фр и наи добар фр,но според мене мом4етата са мн по добри приятели отколкото моми4етата,6тото между моми4ета мн рядко може да има истинско приятелство
Аз също се разбирам по добре с момичетата. Три са ми най- добрите приятелки, но за съжеление нещата са такива, че сме в различни квартали, училища и трите почти не се познават. Също така за съжаление само една от тях пише в тоя форум
Ами на мен най-добрата ми приятелка е момиче.По принцип предпочитам общуването с момчетата,защото няма завист и съперничество и такива работи,но с това момиче сме заедно от три години,разбираме се дори от един поглед,съперничим си понякога,но то е приятноОбщо взето...много си се обичкаме
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Имах най-добър приятел за известно време и после станахме гаджета.Сега като ми е гадже,той пак ми е най-добрият приятелА сред момичетата имам няколко 'най-добри' приятелки.
mi na4i imam si nai dobur priqtel i ne e gajeto mi
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Най-добрия ми приятел е момче. И мисля , че момчетата могът да бъдат по добри приятели от момичетата, защото всяко момиче гледа да е по хубава, с по готино гадже, с по хубава прическа и т.н![]()
Ламерска работа какво да се прави
на мен ми е момиче и много си я обичам![]()
Ние с моя фр май го преодоляхме това за спрайт...В смисъл аз в началото го харесвам ама и го приемах за авер..после само за авер а той ми се кефеше...И сега и двамата сме с гаджета ама си се бичкаме много като приятелиПървоначално написано от forrzi
Ами май по-добри приятели са момчетата,ние момичетата сме много лицемерни(поне аз които познавам),но си имам най-добра и най-добър приятел.Тях много ги уважавам и обичкам![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Ами аз имах момче за най-добър приятел, но след даскалото се разбра, че изпитва чувства към мен и малко се поскарахме, но сега се сдобрихме, но едвали ще сме както преди.Иначе в компанията преобладават момчетата (само две момичета сме от шест човека), но много яко се разбираме и няма кавги често.Абе всички са много готини и много си ги обичкам!!! :P
Priqtno mi e da se zapoznaem!!! Nadqvam se da si dopadnem i da se spriqtelim!!!))
Ами имам най-добра приятелка.Познаваме се от 9 години.Радвам се,че не е от онзи тип момичета,които не могат да бъдат приятелки и само ти говорят зад гърба.Може и момчетата,и момичетата могат да бъдат приятели,но много зависи от човека.
Za priqteli smqtam 4e mom4etata sa po-to4niAbe i do 4oveka si e ...
И при мен е такаПървоначално написано от PLAMENKO
![]()
Ами...аз си имам най-добра приятелка и най-добър приятел и двамата си ги обичкам много.
Аааа...до това дали момичетата или момчетата стават за най-добри приятели,аз мисля че и в двата случая зависи от човека,на когото си попаднал-защото повярвайте има момчета,които са по-големи лицемери и от момичетата.
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
e to si zavisi do samiqt 4ovek spored mene...ama az li4no sy6to moga da se pohvalq 4e imam kakto nai-dobyr priqtel taka i nai-dobra priqtelka...prosto priqtelstvata im sa razli4no izrazeni ina4e mislq 4e sa s ednakva sila![]()
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again
имам най-добра приятелка и най-добър приятел и не мога да преценя кой от двамата ми е по-близък...
еми.. по принцип момчетата са по-добри приятели, както помежду си, така и с момичетата![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
аз имам най-добра приятелка,но чесно казано с момчетата се разбирам по-добре и имам страшно много момчета приятели(с които искам ест да сме само приятели,но за мое съжаление повечето от тях решават да почнат да ме харесват и аз ест се налага да ги отрязвам и те ми се сърдят,но да не се отклоняваме от темата)
![]()
момчета та момчета...ся такива проблеми имам с най-добрия си приятел заради тфа че аз съм момиче а той момче
толкова гадно просто...аз го харесвам,той вчера ми каза че ме харесва,пък си има гадже и манджа с грозде тотално съм оплескана,питах го дали искада бъдем само фр и той ми отговори не,след тфа се съгласи,ама след 1 час получавам смс-"немога да престана да си мисля за теб..."
после ми вика че държал мноо на мене и на гаджето си,аз му казах че е очевидно че нито на мен-нито на нея държи и той ми вика "начи искаш да я скъсам?ок тогава,късам я" ииииииииии
в момента съм бясна![]()
казах му че ако я скъса няя му говоря вече...бла бла
и ми е мноо шибано в момента