.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: Приятели

Град
    Gorna Oriahovica

Приятели

Най-дорият Ви приятел е момиче/момче?
    Момичетата или момчетата са по-добри приятели?[
    size=18][/size]
    Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!

най-добрата ми приятелка е момиче,искам да я поздравя ако чете-верон,поздрави.но смятам че и момчетата са супер добри приятели стига да попаднеш на правилния човек

Повече от фен
    moqt nai dobar priqtel e momi4e.i dvata pola stavat za priqteli.az po princip ne gi delq na koi e po dobar.e zavisi i ot samiq 4ovek
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Имам най-добра приятелка и най-добър приятел...ама за приятелката не съм сигурна
    а пък най-добрия фр. не е само най-добър фр,всмисъл...рекламата на спрайт малко...щото и аз и той и едно меле

Повече от фен
    imam i nai daobar fr i nai dobra fr-ka obache mai darja poveche na fr shtot s momchetata se razbiram mn po dobre i nqma intrigi..

Guest
    аз имам и наи добра фр и наи добар фр,но според мене мом4етата са мн по добри приятели отколкото моми4етата,6тото между моми4ета мн рядко може да има истинско приятелство

Мега фен
    Град
    София
    Аз също се разбирам по добре с момичетата. Три са ми най- добрите приятелки, но за съжеление нещата са такива, че сме в различни квартали, училища и трите почти не се познават. Също така за съжаление само една от тях пише в тоя форум

Фен
    Град
    Монтана
    хм .... тази тема ме накара да се замисля ... най-добрите ми приятели са двама и са момчета...
    за мен момчетата са много по добри приятели от момичетата ...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами на мен най-добрата ми приятелка е момиче.По принцип предпочитам общуването с момчетата,защото няма завист и съперничество и такива работи,но с това момиче сме заедно от три години,разбираме се дори от един поглед,съперничим си понякога,но то е приятно Общо взето...много си се обичкаме
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен Аватара на maybelline
    Имах най-добър приятел за известно време и после станахме гаджета.Сега като ми е гадже,той пак ми е най-добрият приятелА сред момичетата имам няколко 'най-добри' приятелки.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi na4i imam si nai dobur priqtel i ne e gajeto mi

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Град
    Ботевград
    Най-добрия ми приятел е момче. И мисля , че момчетата могът да бъдат по добри приятели от момичетата, защото всяко момиче гледа да е по хубава, с по готино гадже, с по хубава прическа и т.н

Ламерска работа какво да се прави

Голям фен
    Град
    софия
    на мен ми е момиче и много си я обичам

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    Имам най-добра приятелка и най-добър приятел...ама за приятелката не съм сигурна
    а пък най-добрия фр. не е само най-добър фр,всмисъл...рекламата на спрайт малко...щото и аз и той и едно меле
    Ние с моя фр май го преодоляхме това за спрайт...В смисъл аз в началото го харесвам ама и го приемах за авер..после само за авер а той ми се кефеше...И сега и двамата сме с гаджета ама си се бичкаме много като приятели

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Ами май по-добри приятели са момчетата,ние момичетата сме много лицемерни(поне аз които познавам),но си имам най-добра и най-добър приятел.Тях много ги уважавам и обичкам
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Ами аз имах момче за най-добър приятел, но след даскалото се разбра, че изпитва чувства към мен и малко се поскарахме, но сега се сдобрихме, но едвали ще сме както преди.Иначе в компанията преобладават момчетата (само две момичета сме от шест човека), но много яко се разбираме и няма кавги често.Абе всички са много готини и много си ги обичкам!!! :P
    Priqtno mi e da se zapoznaem!!! Nadqvam se da si dopadnem i da se spriqtelim!!!))

Мега фен Аватара на koalka
    Ами имам най-добра приятелка.Познаваме се от 9 години.Радвам се,че не е от онзи тип момичета,които не могат да бъдат приятелки и само ти говорят зад гърба.Може и момчетата,и момичетата могат да бъдат приятели,но много зависи от човека.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Za priqteli smqtam 4e mom4etata sa po-to4ni Abe i do 4oveka si e ...

Фен
    Град
    Мелмак
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    на мен ми е момиче и много си я обичам
    И при мен е така

...

Ами...аз си имам най-добра приятелка и най-добър приятел и двамата си ги обичкам много.
    Аааа...до това дали момичетата или момчетата стават за най-добри приятели,аз мисля че и в двата случая зависи от човека,на когото си попаднал-защото повярвайте има момчета,които са по-големи лицемери и от момичетата.
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

e to si zavisi do samiqt 4ovek spored mene...ama az li4no sy6to moga da se pohvalq 4e imam kakto nai-dobyr priqtel taka i nai-dobra priqtelka...prosto priqtelstvata im sa razli4no izrazeni ina4e mislq 4e sa s ednakva sila
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced, when you left me
    A rose in the rain
    So I swore, to the razor
    That never enchained
    Would your dark nails of faith
    Be pushed through my veins again

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    имам най-добра приятелка и най-добър приятел и не мога да преценя кой от двамата ми е по-близък...
    еми.. по принцип момчетата са по-добри приятели, както помежду си, така и с момичетата
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

аз имам най-добра приятелка,но чесно казано с момчетата се разбирам по-добре и имам страшно много момчета приятели(с които искам ест да сме само приятели,но за мое съжаление повечето от тях решават да почнат да ме харесват и аз ест се налага да ги отрязвам и те ми се сърдят ,но да не се отклоняваме от темата)

Повече от фен
    Moмчетата според мен са по-предани и затова в моето обкръжение преобладават момчета.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    момчета та момчета...ся такива проблеми имам с най-добрия си приятел заради тфа че аз съм момиче а той момче
    толкова гадно просто...аз го харесвам,той вчера ми каза че ме харесва,пък си има гадже и манджа с грозде тотално съм оплескана,питах го дали искада бъдем само фр и той ми отговори не,след тфа се съгласи,ама след 1 час получавам смс-"немога да престана да си мисля за теб..."
    после ми вика че държал мноо на мене и на гаджето си,аз му казах че е очевидно че нито на мен-нито на нея държи и той ми вика "начи искаш да я скъсам?ок тогава,късам я" ииииииииии
    в момента съм бясна

казах му че ако я скъса няя му говоря вече...бла бла
    и ми е мноо шибано в момента

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си