.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    usmivka
    Guest

Moderated: Защо момчетата понякога са такива тъпаци?

Не мога да разбера защо момчетата понякога са такива тъпаци?!
    Имах си приятел от дълго време обаче с него се разделихме.След време тръгнах с друго момче.Но тази вечер докато приятелят ми ме изпращаше зад нас се появи бившотото ми гадже с още 2 момчета и започна да се заяжда...Разбирам,че може би има чувства още към мен,обаче ми е много кофти да не скочи на приятелят ми на бой..А и ми се обажда и ме заплашва.Моля ви се дайте съвет какво да правя...Страшно ме е страх да не скочи на бой на приятелят ми,а и не ми е приятно да ме заплашва

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

govori s nego! razberete se, 6tom si s drug zna4i mejdu vas ve4e nqma ni6to nali? Obqsni mu kak stoqt ne6tata USPEH!!!

Guest
    e ekstra de... shte merqt sili za teb

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми според мен е от ясно по-ясно че се чувства пренабрегнат или незнам..гадно му е да те вижда че си с друго момче,може би си мисли че те притежава.Определено е тъпак.Ак0о все още имаше некви чувства към теб той щеше да иска ти да си щастлива,а не да иска да пребива"щастието ти".Обаче не се безпокой.Нали знаеш-"Куче което лае не хапе".На думи може да говори всичко,обаче едва ли и на действия е така.Пък ако случайно наистина почне да ти създава проблеми,кажи на някои твои приятели или незнам..може би гаджето ти ще се занимае с това.Ако е истинско момче,едв али щ епозволи някой да те заплашва по този начин,камо ли пък него.Разбери какво мисли приятелят ти за това и го обсъдете

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    e ekstra de... shte merqt sili za teb
    xa-xa-xa

na4i pogovori s nego,ama sami..da ne zeme te prebiqt i se izqsnete
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Bif6iq ti e Tapo kopele ov4ar4e . za sajelenie ima hora koito ne mogat da gubqt s dostoinstvo. kaji mu da si ebe maikata i da ne se zanimava s teb .

Good Luck !
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

усмижка
    Guest
    еми ние уж отдавна се разбрахме че сме скъсали
    обаче след като днес се срещнахме 3мата /аз гаджето ми и ЕХ приятелят ми/ + (неговите 2 приятели) и като се прибрах аз му написах смс
    "престани да ме преследваш,всичко между нас е приключило"
    а той само ми се обади и ми каза
    "ти ще видиш утре само да те хвана някъде"

за мое щастие поне засега приятелят ми е добре (преди малко го видях,дойде да ми пожелае лека нощ) дано не стане бой...

Моля ви дайте ми савет какво да правя с ЕХ приятелят ми..не ме е страх толкова за мен,а да не взема да говори и да върши някакви глупости с приятелят ми

Фен
    Град
    sofia
    pak pogovori s nego opitaite se da izgladite otno6eniqta obqsni mu 4e ne ti e priqtno tova koeto pravi...
    naistina nqkoi hora ne mogat da gubqt s dostoinstvo

Повече от фен
    Град
    Луната
    Това е много гадна ситуация.И аз станах част от една такава история покрай един приятел защото бившият на приятелката му не искаше да приема че тя не иска да бъде с него.Имаше заплахи,преследвания и разправии.Но накрая се събрахме няколко момчета с приятеля ми и си поговорихме с EX-гаджето на приятелката му и нещата се оправиха.Бившият й набързо се взе в ръце и спря да ги закача.Предлагам ти същото гаджето ти и няколко негови приятели да си поговорят с бившият ти и смятам че може и без бой да се разминете.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

усмижка
    Guest

Защо?!

А няма ли начин приятелят ми да не се бърка Не ми се иска да го намесвам,най-вече зашотото ходим от скоро и връзката ни не е толкова силна и ако нещо се обърка не искам и да си го помислям
    моля ви дайте съвет какво да говоря/правя с ЕХ-а защотото ще полудея
    Ако не стане наистина с разговор от моя страна,като последен варянт ще използвам съвета на Mikohito

Град
    Градът на кауните!
    Накарай новия да го спука от бой - така ще видиш дали е готов да те защитава Друг вариант е отрова в кафето.
    Сатаната е пич.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Pogovori s nego i se izqsnete a ako ne te razberekaji na nqkoi blizak do teb 4ovek

Guest
    офф тия момчета понякога са....хмм нямам думи...
    Опитайте да поговорите,ако нестане ние всичките от форума ще ходим да си побъбрим с него

Фен
    Град
    sofia
    a govorila li si sas noviq si priqtel za tazi situaciq?
    ako ne za6to ne se probva6 kato mn vnimava6 da ne si pomisli nqkvi lo6i ne6ta i da te zareje
    ne sam sigurna dali tova e nai dobriq variant za6toto e mn riskovan no pone moje6 da se probva6

усмижка
    Guest

Защо?!

Какво мога да говоря с приятелят ми?!

dobre e che tozzi agresiven tip e veche bivche gadje.prosto si mu nakurnila egoto i sega ima nujda da se pravi na muj.govori s nqkoi negov blizak priqtel naj dobre ako estesveno se razbirash s nqkoi takuv da mu povliqe toi,zashtoto mislq che na teb bi ti ibloshte po qdosan che zashtitavsh novia.

Фен
    Град
    sofia
    a ti kakvo iska6 da kaje6 4e toi ne znae 4e te zapla6vat?
    nai malkoto koeto moje6 da mu obqsni6 kak stoqt ne6tata i da vidi6 dali e gotov da se bori za teb

усмижка
    Guest

Защо?!

Еми да незнаеше,защотото до сега всичко беше супер,но тази вечер докато ме изпращаше изведнъж се появи ЕХ приятелят ми...ох нямам думи
    Утре смятам да говоря с приятелят си...Само дано нищо лошо не стане дотогава

usmivka
    Guest

za6to

ЕХ приятелят ми е луд моля ви дайте съвет какво да правя ;(

Голям фен
    Град
    Memphis
    em az ne vqrvam da sko4i na priqtel4eto ti NOVOTO shtot toi nqma vina pi4a po skoro na teb da ti pravi problemi ama kakvo ti puka
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

usmivka
    Guest

Защо?!

На мен да прави проблеми-ок нямам против само да не се закача с новият ми приятел :Х лошото,е че днес говорихме и той ми вика,че вчера ако не съм била аз там щял да го спука от бой,но днес нямало да му се размине. Най-лошото,е че ЕХ приятелят ми се движи винаги с още хора,а гаджето ми обикновенно е сам,и ако ЕХ му налити...
    ох,моля ви дайте ми съвет неискам да си имам проблеми с предишния си приятел,просто не е честно така

Голям фен
    Град
    Memphis

Re: Защо?!

Цитирай Първоначално написано от usmivka
    На мен да прави проблеми-ок нямам против само да не се закача с новият ми приятел :Х лошото,е че днес говорихме и той ми вика,че вчера ако не съм била аз там щял да го спука от бой,но днес нямало да му се размине. Най-лошото,е че ЕХ приятелят ми се движи винаги с още хора,а гаджето ми обикновенно е сам,и ако ЕХ му налити...
    ох,моля ви дайте ми съвет неискам да си имам проблеми с предишния си приятел,просто не е честно така
    ami nadqvam se neshto da nego provokirat novia am ti q kaji kakvo tolkova kato se sreshnaxte bivshiata kakvo tolkos sa ebavaxa kakvo vikaxa
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

usmivka
    Guest

za6to

еми ние точно вървяхме към нас и поедно време аз усещам че нещо се докосва до крака ми,обърнах се и гледам гумата на колелото на ЕХ приятелят ми /то и гаджето ми се обърна/ И ех гаджето ми като започна "защо не му кажеш на тоя как бяхме заедно,и какъв секс правихме,а?/ и го изгледа с най-омразния си поглед...Обаче аз се обърнах и помолих приятелят ми да тръгваме и хубаво,че го направихме.че и аз незнам...

усмивка
    Guest

Защо?!

Не мога да разбера защо когато обичаш някого и когато се скарате,на мястото на любовта веднага застава омразата

Guest

Re: Защо?!

Цитирай Първоначално написано от усмивка
    Не мога да разбера защо когато обичаш някого и когато се скарате,на мястото на любовта веднага застава омразата

И аз така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си