.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен
    От София ли си?

Голям фен
    Град
    Memphis
    am baq zna4i mu e gadno kato vi vijda taka zaedno to kakvo stana ti li skusa sas nego
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

ne go ostavqi da ti se ka4va na glavata.vsi4ko si ima krai!!ako mi kaje6 na kolko si i na kolko e XBF ti bih mogla da ti dam adekvaten savet

ami biv6iq ti e mn mn mn ama mnn T1PO PAR4E,mi da saglasna sma s nqkoi ot foruma trqbva da pogovori6 s nego i da mu kaje6 da ne te zanimava da ste smao pr.a mejdy dr vsi4ki mom4eta sa tapaci vsi4ki kolkoto i da sa razli4no vse si prili4at po edno i sa6to ne6to i tova e 4e sa stra6no t1pi.
    сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#

Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!

usmivka
    Guest

za6to

Еми от Пловдив съм На 15 а той на 16
    Толкова ми е кофти,нямате и на идея,той ми говори на
    "ама курво..." нз си какво,а знам че ме обича...незнам и аз какво да го правя Готова съм да търпя всичките му обиди,обаче разбрах,че обикалял с приятелите си и търсили гаджето ми
    направо нямма думи...

Guest
    Извинявай обаче твоя тип е много тъп /говоря за ЕХ/ то и аз съм от Пловдив ако има проблем казвай

Re: za6to

Цитирай Първоначално написано от usmivka
    Еми от Пловдив съм На 15 а той на 16
    Толкова ми е кофти,нямате и на идея,той ми говори на
    "ама курво..." нз си какво,а знам че ме обича...незнам и аз какво да го правя Готова съм да търпя всичките му обиди,обаче разбрах,че обикалял с приятелите си и търсили гаджето ми
    направо нямма думи...
    taikato si ot plovdiv mi e dale4ko da doida da mu hvarlim edin boi zaedno(6egi4ka)ako te obi4a mislq 4e spokoino moje da otide6 pri nego i da pogovorite na same i da mu kaje6 kak stoqt ne6tata i kolko detski se darji .prosto edin zdrav seriozen razgovor o4i v o4i naistina 6te ti pomogne.kaf e toq da ti vika kurva?? slujigo na mqsto.mislq 4e ste uspe6 za6oto nai malkoto ti e biv6 i go poznava6

Uspeh! 6te se spravi6! samo badi mn spokoina i uverene v dumite si i nqma da ima6 problemi.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от B@By_Sp0Rt
    ami biv6iq ti e mn mn mn ama mnn T1PO PAR4E,mi da saglasna sma s nqkoi ot foruma trqbva da pogovori6 s nego i da mu kaje6 da ne te zanimava da ste smao pr.a mejdy dr vsi4ki mom4eta sa tapaci vsi4ki kolkoto i da sa razli4no vse si prili4at po edno i sa6to ne6to i tova e 4e sa stra6no t1pi.
    Тая па се изказа. Земи порасни и престани да праиш някви кардинални заключения за милиарди хора, че е смешно и жалко. Ти като попадаш само на тъпаци/може би защото са ти на нивото/ си е изцяло твой проблем.

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Тая па се изказа. Земи порасни и престани да праиш някви кардинални заключения за милиарди хора, че е смешно и жалко. Ти като попадаш само на тъпаци/може би защото са ти на нивото/ си е изцяло твой проблем.
    em da macko neshto mnogo taka kak vsi4kite edni i sushti bili na rakata prustite ednakvi li sa ti nesa nali sushtata rabota e

Guest
    mi da t1ka mislq za6oto do sega smao na tapaci sam popadala i zaotva t1ka sma se izkazala...vseki si imarazli4no menie

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi da t1ka mislq za6oto do sega smao na tapaci sam popadala i zaotva t1ka sma se izkazala...vseki si imarazli4no menie
    e jelaq ti ot sarce xax naistina da sreshnesh nqkoi svesten ama pove4e gi opoznavai 4ak posle drugite neshta da ne se okaje tapak pak

Re: Moderated: Защо момчетата понякога са такива тъпаци?

Цитирай Първоначално написано от usmivka
    Не мога да разбера защо момчетата понякога са такива тъпаци?!
    Имах си приятел от дълго време обаче с него се разделихме.След време тръгнах с друго момче.Но тази вечер докато приятелят ми ме изпращаше зад нас се появи бившотото ми гадже с още 2 момчета и започна да се заяжда...Разбирам,че може би има чувства още към мен,обаче ми е много кофти да не скочи на приятелят ми на бой..А и ми се обажда и ме заплашва.Моля ви се дайте съвет какво да правя...Страшно ме е страх да не скочи на бой на приятелят ми,а и не ми е приятно да ме заплашва

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!
    ponqkoga??? az zashto si mislq,4e vinagi :P-e ne vsi4ki,no tezi,koito sa tupaci-ne sa ponqkoga te sa vinagi
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Е,не всички момчета са тъпаци!Говори с него и го питай за какво прави всичко това.Вече всичко е свършило между вас и той трябва да те остави на мира.Може би още има чувства,както ти каза и за това се прави на мъжар.Но не е мъжка постъпка да дойде с още 2-ма приятели и да се отваря на приятеля ти.Трябвало е да дойде поне сам.Той е страхливец.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си