- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Защо момчетата понякога са такива тъпаци?
От София ли си?
am baq zna4i mu e gadno kato vi vijda taka zaedno to kakvo stana ti li skusa sas nego
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
ami biv6iq ti e mn mn mn ama mnn T1PO PAR4E,mi da saglasna sma s nqkoi ot foruma trqbva da pogovori6 s nego i da mu kaje6 da ne te zanimava da ste smao pr.a mejdy dr vsi4ki mom4eta sa tapaci vsi4ki kolkoto i da sa razli4no vse si prili4at po edno i sa6to ne6to i tova e 4e sa stra6no t1pi.
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
Еми от Пловдив съмНа 15 а той на 16
![]()
Толкова ми е кофти,нямате и на идея,той ми говори на
"ама курво..." нз си какво,а знам че ме обича...незнам и аз какво да го правяГотова съм да търпя всичките му обиди,обаче разбрах,че обикалял с приятелите си и търсили гаджето ми
![]()
направо нямма думи...![]()
Извинявай обаче твоя тип е много тъп/говоря за ЕХ/ то и аз съм от Пловдив ако има проблем казвай
![]()
taikato si ot plovdiv mi e dale4ko da doida da mu hvarlim edin boi zaedno(6egi4ka)ako te obi4a mislq 4e spokoino moje da otide6 pri nego i da pogovorite na same i da mu kaje6 kak stoqt ne6tata i kolko detski se darji .prosto edin zdrav seriozen razgovor o4i v o4i naistina 6te ti pomogne.kaf e toq da ti vika kurva??Първоначално написано от usmivka
slujigo na mqsto.mislq 4e ste uspe6 za6oto nai malkoto ti e biv6 i go poznava6
Uspeh! 6te se spravi6! samo badi mn spokoina i uverene v dumite si i nqma da ima6 problemi.
Тая па се изказа. Земи порасни и престани да праиш някви кардинални заключения за милиарди хора, че е смешно и жалко. Ти като попадаш само на тъпаци/може би защото са ти на нивото/ си е изцяло твой проблем.Първоначално написано от B@By_Sp0Rt
em da macko neshto mnogo taka kak vsi4kite edni i sushti bili na rakata prustite ednakvi li sa ti nesa nali sushtata rabota eПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
mi da t1ka mislq za6oto do sega smao na tapaci sam popadala i zaotva t1ka sma se izkazala...vseki si imarazli4no menieПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
e jelaq ti ot sarce xax naistina da sreshnesh nqkoi svesten ama pove4e gi opoznavai 4ak posle drugite neshta da ne se okaje tapak pakПървоначално написано от Анонимко
ponqkoga??? az zashto si mislq,4e vinagi :P-e ne vsi4ki,no tezi,koito sa tupaci-ne sa ponqkoga te sa vinagiПървоначално написано от usmivka
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Е,не всички момчета са тъпаци!Говори с него и го питай за какво прави всичко това.Вече всичко е свършило между вас и той трябва да те остави на мира.Може би още има чувства,както ти каза и за това се прави на мъжар.Но не е мъжка постъпка да дойде с още 2-ма приятели и да се отваря на приятеля ти.Трябвало е да дойде поне сам.Той е страхливец.