- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- koi cvqt e moderen?
koi spored vas e moderniqt cvqt za tova lqto za obleklo, banski....
mi nz az mislq 4e sa svetlite cvetove...moq pr e rozov,priqtelkata mi se vze 4eren...nz vseki razli4no mila..koito ti utivai nai mn tozi si zvemi.
Всяко лято са модерни светлите тонове. Всяка зима са модерни тъмните тонове. Не го ли разбрахте?
Ми четох няколко статии озаглавени "Синьо лято". Уж синьото в по-морски, небесни, абе въобще синьото в светлите си нюанси
nai-moderno e bqloto,sa6to i bqlo s 4erneo, bqlo sas jlatno.4ervenoto e moderno sa6to,vav vsqkakvi ottenaci.aksesoari v zlatno sa sa6to mn modni![]()
дам синъо е модерно плюс това за мен това е най-подходящия цвят за бански защото си е цвета на моренцето...
IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!
Ami da zapochnem...bqloto vsqko lqto si e na moda,rozovo,zeleno,sinio,cherveno...i vsqkakvi takiva sveji cvetove![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
аз си мисля за черно също!Първоначално написано от edno sladur4e
Първоначално написано от edno sladur4e
Модерно е това което ти харесва и те кара да се чувстваш добре!
2 т. от правилника. Бан на профил
А така,това е истината!Което ти харесва на теб,защо трябва да си като всички останали?!?То за мен е черното от яко много време,но не е на мода много много...Първоначално написано от Ice_Queen
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
преди месец четох в блясък 1 репортаж че синият цвят е на мода светло синя блуза + рокля с светло сини нюансинякви такива
![]()
Този, който на теб ти харесва.![]()