- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не съм правил SEX! Здухвам се!
Ми... И аз да напиша своя проблемПочти на 18 съм и не съм правил секс! Не това е проблема! Той е че съм почти на 18 и съм докосвал момиче само веднъж!!!
![]()
![]()
(тя беше пияна)
Не мога да кажа че съм красив (даже съм грозен) но това е толкова навътре заплетено в психиката ми, че единственото нещо което мога да правя, без да се саморазрушавам е да програмирам уеб станици!
Веднъж се реших да отида на среща! Едно момиче от чата си даде телефона и аз и звъннах. Като отидох тя закъсня... и не дойде! Аз като и се обадих тя каза (няма да я цитирам точно) "Ти поглеждал ли си се в огледалото някога?" (Цитирах я точно, има в предвид че съм грозен)
Така че човече аз см по-зле ако това те оспокоява![]()
![]()
![]()
хахах ами действай по въпроса,намери си някоя и ... давай
Moga da ti kaja samo 1!!!!Hodi si nameri momi4e i tq rano ili kasno 6ti pusne povqrvai!!![/i]
Taka kaza Alize!!!!
Shto trqbva da si kato vsichki?
Vsichki chukat i ti li trqbva?
Ti si mnogo poveche ot ostanalata nizka gmesh!!!
Az sam pochti na 20 ne sam go pravil i vaobshte ne mi puka za tova.(ta nali kogato si poiskam moga da otida na prostitutka i da 6ibam)
Teia deto se chukat ot malki za bokluci.
Ne se vjivqvai v ljubov i nqkvi santimentalnosti.Prosto nomera e da chukash,moje da kajesh na nqkoq tam che q obichash, no tova ne e vajno vajnototo e da ti pusne.
Are ako iskash,az sam malko nepukist kato chovek(kolko hora sam obijdal bez da mi puka) da hodim na prostituka?
Govorq seriozno kato sme dvama shte otidem po smelo .
Ne burzai sas seksa shtoto vinagi moje da otidesh pri prostitutka.
Jenite stavat samo za edno neshto.Az za tva ne sam go pravil dosega shtoto imam mnogo nisko mnenie za jenite i postoqnno gi obijdam i zatova ne moga da zadyrja nikoq zadylgo.No vse pak trqbva da zadovolq seksualniq si nagon i mislq skoro da hodq na prostitutka(ama ne ciganka).
Taka che ako iskash da hodim dvamata pak moje i nqkoi drug da doide ako iska?
Споко.няма да умреш девствен,живота преебава сички!А сега по тема...не се притеснявай ще си намериш мацка и ще го направите!!!Ако ли пък не...на околовръстния път все ще си намериш нещо!!!
пич...стани един добър компютърен програмист, намери си работа, изкарай пари, после почни да се грижиш за външния си вид, ако трябва някви процедури, после жените сами ще дойдатПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз пък съм на 19 и не съм правил секс. За това пък имам стабилна работа, и живот и здрава ще съм студент. Питам - това прави ли ме по някакъв начин различен? Това, че компанията ти те сдухва означава, че трябва да си я смениш. Ако толкова ти се прави секс събери 100лв. и си намери компаньонка. Като изключим факта любов, ефекта е същия. Даже и ценни съвети ще ти даде.