- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- каква е стаята ви ?
Здравейте мили теенчета!!![]()
Как стее ?
В тази тема ще ви питам отностно стаята ви,а не,че имам някакъв определен проблем.
Имате ли си собствена стая или я делите със някого?
Какви мебели има ?
На какво спите?(легло,диван..)
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)
Ще се радвам ако някой сподели![]()
Благодаря ви\
/
Имате ли си собствена стая или я делите със някого?Имам деля я с кака.
Какви мебели има ?Ами хубави.
На какво спите?(легло,диван..)Легло.
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)Стените са светло розови имам две чудни морски картини и 1 плакат на о.с .
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Моя си е.
Какви мебели има ? Ми кафяви,а вратите на шкафовете-бежови...не ме кефят,искам черни...
На какво спите?(легло,диван..) Легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) Бели,има плакати.
Предлагам да давате по-подробно описание,като това дето аз ше напиша за моята стая:
Имам две ъглови легла,щото преди сестра ми беше тука,ама ся се изнесе.Голямата секция има гардероб/двукрилен/,три малки рафта/с железариите ми и други боклуци/,има три шкафа,и един голям рафт,на който е ТВто ми.Има една витринка с миризливи простотий/гримове,мазила/и едно специално кътче/много ценно за мен/с футболни работи-топка,вестници от световното;знамена,шапки,е ипи и други работи свързани с Англия,щото те са велики.Джамовете са с алуминиева дограма и черни вътрешни щори.
/rossa./
Имате ли си собствена стая или я делите със някого?имам си собствена
![]()
Какви мебели има ?легло,диван,шкаф,бюро,етаже рка,масичка
![]()
На какво спите?(легло,диван..)легло
![]()
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)имам тапети по тях, които са светли, по стените има 1 огледало, портрет на брат ми(преди и той спеше в тази стая), часовник и една плоча с Овен отпред
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Doskoro delqh edna staq sys sestra si, no ot okolo godina sme v otdelni stai. Mai mi beshe po-dobre kato bqhme zaedno![]()
Sega staqta mi e bledo praskoveno, vypreki 4e mnogo bi mi se iskalo da e tymno lilava![]()
Imam si leglo, buro i garderob s nalepeni po nego snimki na semeistvoto i priqtelite mi. Imam i skrin4e s televizor.
Na stenata imam kartina, podaryk ot Avstriq; ot edna priqtelka mi e i mnogo si q haresvam. Tova e v ob6ti linii, inache oshte tyrsq neshto podhodqshto i originalno da si q ukrasq...
HeaL ThE WorLd...
MakE it a BettEr PlacE..
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - Деля я с брат ми, но когато сестра ми най-накрая с омъжи тази стая ще бъде само моя.
![]()
Какви мебели има ? - 2 легла, гардероб, бюро, маса, фотьолче и секция.
На какво спите?(легло,диван..) - Легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) - Светло сини, никакви "екстри" няма по тях.
![]()
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? ONLYY MY
Какви мебели има ? 2 leglaa 2 biblioteki, 1 gurderom, 1 biuro
На какво спите?(легло,диван..) na tavana
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) beli
Ще се радвам ако някой сподели![]()
Благодаря ви\
/[/quote]
Имам си стая и не я деля с никой,нямам нито брат,нито сестра
![]()
Какви мебели има ?
2 легла,бюро,секция,гардероб. ..
на легло спя
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)
ами на стените ми има само тапети-бели със сини цветчета,които в скоро време ще бъдят сменени
През лятото имам собствена стая,а през учебната година я деля със сестра си(която през лятото е в друг град).Първоначално написано от mishlence02369
Шкафове,легло,бюро...нищо особено.
Спя на легло
Стените са с тапети,има плакат на Black Eyed Peas и един дарц.
спа в стая с сестра ми........има спалния...(като е при гаджето се разплувам...като.......хаха) стените са с тапети...коиито са сини с жълти звездички...които са си към тапетите и святят през ноща...имам секция, бюро...хубави мебели, синио килимче...сини завеси...с някакви русалки по тях....хаха мн са сладурски...и имам 2 плаката на врата и 2 на стената..на вратата са Орландо Блум и Анджелина Джоли а на станата...карибски пирати 2 и УИЧ
![]()
imam sobstvena staq i ne q delq sas nikoi.vav neq ima leglo,biuro,6kaf,malka masi4ka i edna malka sekciq.spq na leglo.stenite sa mi beli i nqma ni6to po tqh.ob6to vzeto tova e![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Деля си една стая с брат ми.
Какви мебели има ?
2 легла, два шкафа, секция, бюро и стол. хах
Легло.
Стените са в прасковено оранжево. По тях има: 1 картина на брат ми, и някакви други, неща, от които само ме кефят мухите (риболовни), коит о са сложени в рамка. Скучна работа.
Искам да си направя стените в графити, ама цЪ.![]()
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Да.Имам моя стая и не я деля с никого,лошото е че няма отопление в нея и само пролет и лято съм си в нея.![]()
Какви мебели има ? ми има най.различни-столове,маса,телевизор,ком ,шкафове,секции,бюро и тем подобни![]()
На какво спите?(легло,диван..) ами спа на диван,но по принцип дивана може да се отвори и да стане легло,но ми е по удобно на диван
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) мои произведения разбира се,че нямавсе пак не искам да си гроза стаята,има няколко гоблена и това е
пп-скоро може и да постна снимки![]()
:аrrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого?-деля я с брат ми,който е на 10 години.
:аrrow: Какви мебели има?-ами има детско обзавеждане.много е хубаво и шаренко-има жълто,керемидено,синьо,кат включва 2 легла,секция с бюро и 2 гардероба.има също така друго бюро с компютъра на него,шкаф с телевизора отгоре.а,да.стол за компа.
:аrrow: На какво спите?(легло,диван..)-на леглото ми.
:аrrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) -стените са в небесно синьо(любимият ми цвят).имам картина на 2 нарисувани мечета на стената.плакати имам на вратата.забранено ми е да лепкам плакати по стените,щото са си много хубавички.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Еми моя си е стаята...Имам нужда от килим и пребоядисване иначе сичко си е наред...Некфо оранжевеникаво...Тук-таме зелено и жълто.
Тука са компа,един телевизор,едно ;егло персон и половина,един 4крилен гардероб и полица за книги...По стените има..секфи простотии...рисунки,огледал о,стикери,флайери,плакати от ивенти (оникс,некфи графити фестове) плакати от рап-баскет и тук-таме някой умрял раперист..като заимам и килим ше се кефя повече
Първоначално написано от mishlence02369
Имам собствена стая и не я деля със никого,макар,че имам брат
![]()
Двукрилен гардероб,Огромна секциика,на която ми е телевизора и разни статуетки и плюшки,подарявани от приятели или роднини,имам и друга секцийка(по-малка),на която имам наредени книги + всичката ми козметика,имам и нощно шкафче,различка за завивките ми,масичка,бюро(на което е компютъра ми) + стол
![]()
![]()
Спя на легло(за двама) и ми се много удобно на него
![]()
Стените са ми бели (
) , по тях имам плакати на Nightwish,Metallica,RHCP,Guns и други... , мои произведения няма,защото не искам да изгрозявам стените...
![]()
Общо взето това е всичко![]()
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? imam sobstvena staq koqto po mejdu drugoto e nai-golqmata staq v celiqt apartament![]()
Какви мебели има ? amiii nashite nqmaha osobeno mn pari na posleduk pokrai urocite mi i suvsem skoro(predi 1 den q vidqh remontirana) mebelite sa ujasno gotini zashtoto sa nqkvi super novichki krasivi i moderni(nqma zna4enie osobeno mn tva kvi sa spored men,no da se pohvalq zashtoto adski mnogo im se radvam poneje sa novichki) На какво спите? spq na spalnq
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях stenata mi e boqdisana v sinio i izvikah edni frs raituri,za da mi q nadraskat..ta taka de samo na ednata stena ima edin ogormen grafit s moeto ime inache ostanalot e v sinio![]()
еми аз си имам собствена стая (е собствена е от както сестра ми отиде да живее при приятелят и).Много си я харесвам (стаята).знам че не всеки има вазможност за собствена стая,но това е прекрасно \/
Имате ли си собствена стая или я делите със някого?Да, деля я със сестра ми
Какви мебели има ?2 легла, бюро, гардероб, етажерки, библиотека, шкафче ... светло жълти с бежово
На какво спите?(легло,диван..)На легла.
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)Бели. Имам един плакат на Slipknot и няколко с мотокросисти.
Имате ли си собствена стая или я делите със някого?-Имам собствена(батко го изхвърлих)
Какви мебели има ?-една спалня,2 гардероба,бюро,огледало,се ция
На какво спите?(легло,диван..)-спалня
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)-розови,нямам нищо по нея
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?