- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- каква е стаята ви ?
1) Имате ли си собствена стая или я делите със някого?Имам си само и единствено моя стая
![]()
2) Какви мебели имаБая
Легло с ракла към него, един огромен двоен гардероб, където, освен дрехите, са ми и старите Барбита
,бюро с много лавици около него, а над него и шкаф за старите учебници и малко гардеробче за някои други работи
![]()
3) На какво спите?(легло,диван..)На легло
![]()
4) Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях ?Преди бяха розови, ама сега съм с едни много сладки тапети с много яки шарки, наподобяващи небе- някак си отварят стаята
Иначе по самите стени имам много плакати със разни природни забележителности + един голям пъзел с едно коте на него
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - Да, с по-малката ми сестра.
Какви мебели има ? - 2 легла, гардероб, шкафове, бюро...
На какво спите?(легло,диван..) - легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) - бели тапети с някакви фигурки... Нямам плакати и т.н. струва ми се излишен кич... Но за сметка на това имам много плюшени играчки.
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - Нямам,деля една стая със сестрата ама от един месец насам си спя саМааа![]()
Какви мебели има ? - Едно легло-двойно...Бюро за компа...една ракла..и скрин за тв-то и шкафчета
На какво спите?(легло,диван..) - Легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) - аа зелени са и има един пъзел :P
имам си собствена стая в нея има едно легло секция и гардероб едно шкафче с парфюми мазила и такива глупости бюро огледало и кушетка![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
obiknovenno sam si sam v stqta ama taq godina mai 6a idva edno momi4e da jivee pri nas 6oto q prieha v na6iq grad i nie se poznavame..awe ne e ni6to osobenno pc-to,2 bura ,2 stola garderob i 6kaf za u4ebnici kakto i za enciklopedii otdelno,po stenite imam karti na sveta BG i egipet...
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
В стаята ми е пълен хаос почти винаги![]()
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Имам си собствена
Какви мебели има ? Легло, шкафчета разни, библиотечка отрупана с много книги, масичка..
На какво спите?(легло,диван..) - удобно легло![]()
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) стените са светлосини, по тях има една картина с кораб в буря и 2 гоблена с надбягващи се коне и бял сибирски тигър![]()
WE'RE NOT LEADING
ami kato za na4alo imam sobstvena staq.
ne q delq sus nikogo. imam 2 legla, \
/ imam si televizor,kompiur,su6to taka i laptop,
imam 2 prekrasni meki ,kato sedne6 v tqx sa kato oblaci fotioila,
imam si bioro.sus aluminieva dograma e u nas.
sus tapeti sum. edenata stena rozovo ,a drugata sinio bebe6ki.
mene si mi xaresva,e mnogo 4esti4ko e mnogo natrupano v staqta ama ina4e si e gotinko.
kefisi me.
legloto mi e v bebe6ko sinio,4er6afite sa mi v rozovo. imam si i piqno pak v sinio.
![]()
az sum NOMER 1. i iskam da vi kaja ne6to,koito ne se xaresva ,da znae ,4e i drugite nqma da go xaresvat. koito ne se obi4a zna4i e bokluk.
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? сега я деля със сестра ми, но дай боже догодина ще си имам собствена
Какви мебели има ? една огромна секция с много книги, има и рафтове само с плюшени играчки ..две легла - мойто и на сестра ми, нейното бюро, тоалетка, закачалка .. иииииии май това е
На какво спите?(легло,диван..) легло, което е бая тясно, като си имам моя стая ще си взема по-широко![]()
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) стените са с много светли тапети, но не бели .. а по тях има гоблени, шити от баба ми![]()
![]()
Имате ли си собствена стая или я делите със някого?
да имам
Какви мебели има ? ми всякакви
На какво спите?(легло,диван..)легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)чисто бяли
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Staqta si e moq
Какви мебели има ? Standartnite nqma smisal da gi izbroqvam
На какво спите?(легло,диван..) leglo
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) svetlo zeleni
Staqta mi predstavlqva edin malak haos v koito az jiveq![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Abe staiata se vodi moia, ama vsichko se chuva v staiata na nashite. te ne stoiat mnogo tam, ama prez noshtta sa si tam.... na vsichkoto otgore prez edna terasa se vijda i dali v staiata mi sveti... inache spia na divan...leglata sa mi grozn. v sinio i julto sa mi mebelite, stenite sa beli, ama sega edna priatelka, koiato risuva strahtno mi obeshta da gi risuva, imam dograma, ama iskam vutreshni shtori, Nashite ne sa naviti, shtoto shtorite trudno se poddurjali. imam mnogo, ama mnogo shkafcheta i polici i 11 chekmedjeta.... i pak ne si subiram vsichko, hich me niama!
jiveq v ka6ta na 3 etaja zatova imam sobstvena staq :
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? da,ne q delq
Какви мебели има ? trikrilen garderob,dve biura edno za kompiutara i edno za u4ene sekciq za raznite mi bokliu4aci sa6to i za televizora ima masi4ka
На какво спите?(легло,диван..) spalnq
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) imam edin goblen 2 kartini i 4 plakata na Pussycat doolls
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Имам си собствена
Какви мебели има ? Спалня,диван,маса,бюро,гард ероб,етажерки 2 и некъф шкаф дет се води че "имам" учебници![]()
На какво спите?(легло,диван..) Спалня
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) едната черна другата бяла следващата пак черна и 4тата бяла а тавана е 4 квадрата с бяло и черно по стените плакати на коли![]()
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? да имам собствена стая
Какви мебели има ? легло,бюро,шкаф,маса
На какво спите?(легло,диван..) на легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения бели са, има и плакати
1. собственаПървоначално написано от navits
2. 2 легла, стол за компа
3. легло единично
4. жълто без никакви шукарии
1.sobstvena
2.rozavi
3.leglo
4.cqlata e rozava-stenite,vratite,lappite.legloto.buroto,garderoba,t avala ansolutno vsi4ko,e bez poda parkat ujs :{ iskah i toi da e rozov ama na6te ne se saglasixa
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? -Деля я с брат ми
Какви мебели има ? -Бюро,гардероб,шкаф,такова за учебници![]()
На какво спите?(легло,диван..) -легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)-стените са светло сини и има мн плакати и мои картини![]()
![]()
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? delq s brat mi
Какви мебели има ? 2 uglovi legla,6kaf4e v/u nego imam televizor,dvukrilen garderob,biuro
На какво спите? na leglo
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) stenite otskoro sa mi rozovi,nqmam plakati,ne,izlugah imam edin(zalepen za garderoba)na Hilary Duff i pak e v rozovo![]()
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - Имам, лично моя
Какви мебели има ? - Шкаф, Секция
На какво спите? - Легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях - Имам тапети, нищо няма по тях
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
миии стаята си е моя не знам какъв цвят са ми тапетите за6тото стените са ми облепени в плакати и кфо ли о6е не спинкам си на легло... иам си 6каф...6каф...6каф...иии едно бюро![]()
Da imam si moq staq..
Natupkana e s nai-razlichni gluposti !!!
imam golqmo izkustveno durvo, pod koeto stoi uredbata mi..imam garderob koto e celiq v ogledalo..imam biuro koeto e cqloto nadraskano s nikove,spomeni ot pr..ama vseki si e slojil tam po neshto..imam golqma masa za grimove..imam si 2 legla..moi si..
Imam daje i zakachalka mn qka..
Stenite sa mi beli a vratata mi e kqfqva..samoche ne lichi mnogo shtoto na neq sum zalepila 100 neshta..
Imam i neshto kato masa shkaf nz tochno kfo e obache ima skafche otdolu a otgore sum si slojila strashno mnogo snimki v ramki...
E tva beshe moqta ''Djijena'' staq !![]()
![]()
![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
Първоначално написано от mishlence02369
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Sestra mi si idva samo prez vakanciite.
Какви мебели има ? Ima 2 legla ,biuro 2 stola,garderobi i biblioteka.
На какво спите?(легло,диван..) Leglo!!!
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)Zna4i stenite sa s tapeti (bejavo-jalto-beli)i imam plakati na Hillary Duff The Rasmus Orlando Bloom(3) POTC blizna4ikite Olsen BEP i Chad![]()
![]()
![]()
TVA E !
Имате ли си собствена стая или я делите със някого?
да,не я деля сама съм
Какви мебели има ?
гардеробче,бюро,креват
На какво спите?(легло,диван..)
легло с матраг
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)
стените са ми две жълти и две оранжеви нямам плакати само един на вратата на Димитър Бербатов
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
delq staqta si s kaka mi![]()
garderobi ..bura...legla ...sekciq..biblioteka..masi4ka..buro za pc-to ..i ve4e tam pc uredba i tv
na leglo spq
stenite sa beli .. no sum si nalepila plakati![]()