- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- каква е стаята ви ?
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? -DA S BRAT MI
Какви мебели има ? -VSI4KO E ZAROVENO V DREXI I BOKLUCI I VE4E I AZ NE POMNA
На какво спите?(легло,диван..) -NA LEGLO
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) PREDI BIAXA BEJOVI S MNOGO PLAKATI SA NE ZNAM![]()
Дъ бест аватар от галерията
[Имате ли си собствена стая или я делите със някого?-stqta si e SAMO moq i nikoi ne vliza v neq!!!!
Какви мебели има ? -emi pove4eto sa 4erni sempli i malki
На какво спите?(легло,диван..)-na du6ek prosnat na poda(seriozno)
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях-ami bqlo i lilavo ima orientalski stenni kilimi po tqh(ot dubai si gi zeh) ima plakati i moi li4ni risunki
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
За голямо съжаление я деля със сестра ми ! Която е малка и мн ме дразни понякога а и е мн кофти да си със сестра си
Тапетите са бели секцията е бананено жълта и мн и се кефя ДВД , 2 компа (Moq e po mo6ten XEXE от на сестра ми ,,, 2 бюра и имам си шкаф бананеножълт ТВ и камера Сони и сичко квото се сетите
Много ясно че спя на легло , няма да спя по земята
Еми бели тапети с мноо яки реснички
A.C.A.B - All cops are bastards
Делях с брат ми ама той отиде във Франция и съм самичка вечеПървоначално написано от mishlence02369
ох не ми се описва само една дума-яки
легло
жълти(звучи гадно ама е супер)имам плакатчета
___to Be Continued___
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Само за мен
Какви мебели има ? 2 легла бюро секция масичка.горо долу е това
На какво спите?(легло,диван..) легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) жълти не за сега
Имате ли си собствена стая или я делите със някого?Сам съм си.
Какви мебели има ? легло,бюро,секзия...
На какво спите?легло.
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)?стените са сини,и няма нищо по тях
![]()
Сид: За секунда си помислих, че наистина ще ме изядеш.
Диего: Не ям боклуци.
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? деля я със сестра ми
Какви мебели има ? компютър,телевизор и др.
На какво спите?(легло,диван..) на легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) светло розови-и не няма плакати..или такива неща..
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - деля я със сестра ми.
Какви мебели има ? - легло,бюро,секция,гардероб, етажерка ...
На какво спите?(легло,диван..) - на легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) - ами стените са светли .. има 3 картини ,календар,часовник и един сувенир![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Имате ли си собствена стая или я делите със някого?
Имам си собствена, лична стая.. самооо за менее![]()
Какви мебели има ?
Всичко, от което едно момиче се нуждае и може да мечтае да има..
На какво спите?(легло,диван..)
На легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)
В бебешко розово и лилаво са стените.. Имам една картина, две грамоти и един голям плакат на MichaeL Jackson![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Продавам всякакви рисунки,рисувам и по поръчка.Ако някой се заинтересува да ме намери по следните начини:
- 0895927820
- http://http://plams666.snimka.bg/
- facebook.com - https://www.facebook.com/plams666
^ Аре спри се пък ти ,бе, еееееееееее. Да му писне на човек от лапешки истории, затрябвала си на някого!
аре къш.
maDamn
Мебели - бюро, над него секция със 7 квадратчета, отляво на бюрото два шкафа, прилепени към него, и още 3 квадратчета, долу вдясно на бюрото - 4 чекмеджета. Две легла, към които има по една ракла. Моето легло има голяяяям рафт над него, един гардероб, шкаф и 2 чекмеджета. Към леглото на сестра ми е долепена най-голямата секция в стаята, която включва три шкафа с вратички, един без, който ползваме за книгите, гардероб и 4 чекмеджета. Всички чекмеджета, шкафчета и тн. са с бели вратички след ремонта.
Стени - боядисани в мега готино лилаво, между леглото ми и рафта над него има 1,30 м черен стикер с една ръка, от която излитат пеперуди и цветя. До бюрото има една коркова дъска, на която закачаме общо взето всякакви неща, както и един календар с кучета.
Последно редактирано от VenusVicious : 05-07-2013 на 12:52
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Имам си няколко даже(живея на квартира), а у дома също си имам, деля я мнооого рядко със сестра ми (тя също не живее в къщи).
Какви мебели има? Ъглови легла, бюро, гардероб, секции, табуретки, шкафове.
На какво спите?(легло,диван..)? Легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) Две са чисто оранжеви, другите две са на райета - червено, жълто и оранжево. Тавана ми е жълт.
Преди време бях поствала това в една друга такава тема, но май не е било в тази.
Та, ето я стаята ми ^_^ :
http://www.youtube.com/watch?v=1NEBxiQBI0s
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Деля стаята с по-малкия си брат (6г.)
Какви мебели има ? Две легла, бюро, шкаф, гардероб, секция, кашони с играчки и малка маса.
На какво спите?(легло,диван..) На легло.
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) Стените са 2 зелени и 2 жълти. Плакатите си залепям на гардероба и по вратата, защото по стените тиксото трудно се отлепя.
Моята е в ремонт сега, ще я боядисваме розова нямам представа как ще изглежда нашите решиха да е изненада. Деля я с 5 годишната си сестра която е дзверчеи само разхвърля, стаята ни е малка ще кача снимка след ремонта.
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? само моя е
Какви мебели има ? легло 2 стола бюро гардероб секция
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) едната стена е тъмно синя, другата зелена, 3тата жълта и др. е цялата в плакати. Като цяло ми е малка и претъпкана стаята, светла и мнoго сладка![]()
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Спя в стаята на брат ми, но си държа нещата в стаята на майка ми и баща ми една до друга са
Какви мебели има ? ми ив двете стаи 2 гардероба 1 бюро нощно шкафче 2 секции,огледало и легло ест.
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)Бели , огледало,часовник по вратата разни неща) и няква картина
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Не я деля с никого
Какви мебели има ? Легло, секция, шкафове, бюро, малка масичка, гардероб ;д
На какво спите?(легло,диван..) Легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)
-Стените са с почти бели тапети, на две от тях са закачени мои картини и е нарисувано огромно дърво със снимки, на най-голямата има голяма буква Н от картон и графит със името ми, има стативи, на които са закачени рисунките ми и дъска, на която са закачени специални снимки и неща ;д пълна е с възглавници, също така, по шкафовете - бои и моливи, въобще е пълен хаос![]()
![]()
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - само моя си е
Какви мебели има ? - хубави o.O - 2 секции, 2 шкафа, бюро, етажерка
На какво спите?(легло,диван..) - легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) - бежови, има 3 плаката
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - Моя си е стаята
Какви мебели има ? - Има леглобюро, стол, диван, гардероп, различни шкафове, две етажерки и това е в общи линии
На какво спите?(легло,диван..) На легло
Едната ми цялата стена е остъклена, две са бели, и една оранжева. На една стена има две снимки в рамка, които си ги взех от Сан Франциско и много си ги харесвам, до тях са ми окачени китарите по този начин https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...p8ky4IGUcQ95YA , а точно на отсрещната стена има телевизор![]()
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - Имам собствена.
Какви мебели има ? - Легло, етажерка, бюро, гардероб.
На какво спите?(легло,диван..) - Легло.
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) - Има коркова дъска с разни снимки, няколко плаката.
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Само моя си е
Какви мебели има ? -Легло, бюро, 2 етажерки, гардероб, ТВ
На какво спите?(легло,диван..) - легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) бледозелен, имам 1 картина