.

Виж резултатите на анкетата: За / Против ревността?

Гласували
76. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

41 53,95%
  • Против

35 46,05%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Тема: Ревност

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Ревността в умерени количества е добре,ласкае малко другия партниор,но когато стане като мания,това вече е лошо.Ревността в големи количества убива любовта.

Guest
    az li4no sam revniv i to silno.i spored men revnosta e izraz na lubovta a ne na vqrata.ne e vqrno 4e 6tom revnuva6 zna4i nqma6 vqra na partniora si,tova ozna4ava 4e se pritesnqva6 za vr1zkata vi i po tozi na4in razbira6 4e misli6,darji6 i mojebi obi4a6 tozi 4ovek.

tova e li4no moe mnenie ne opitvam da go naloja na nikoi prosto go iskazah

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    a we nz ama v kraina smetka koito kazvaz 4e ne revnuva pritelq/kata si ponemalko-to toi/tq luje 1000000000000%
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Guest
    oooffff,revnost....ne trqbva da se revnuva,trqbva da se vqrva na lubimiq 4ovek ,az sa6to iskam da go napravq,ama nqkak ...ne stava....obi4am si go tvarde mnogo...no nqma kak trqbva da se vqrva i zatova se staraq. li4no na men taini4ko si mie hubavo da me revnuva....zna4i 4e i toi me obi4a...

apored men zavisi ot choveka. ako e revniv, to i da ne durji na teb i da ne durji...vse revnuva. i obratnoto

Град
    Disused Fane in Ruined Reliquary
    Ако ревността не е в паталогични размери,не вреди,напротив-помага.Така показваш на човека до теб,че се интересуваш от него,но без да го тормозиш за глупости.Аз ревнувам,но се опитвам да е в нормални граници,за да не притискам човека до себе си.
    Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    еми честно казано няма нищо лошо в ревността ... ама да не е чак прекалено де

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Да ви кажа ревността в умерени количества е доста полезна
    dam v umereni dori e jelana...za6toto spored men pokazva..4e darji6 na 4oveka i 4e ti puka za nego...no kogato izleze ot "granicite" taka da se kaje...zapo4va da uubiva vrazkata...kakto se slu4va s men v momenta..gadjeto mi e tolko revniv..4e se sardi dori kato izleza ot nas..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен

Re: Ревност

Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    Как смятате щом един човек ревнува,това значи ли че държи на човека до себе си,или значи,че му няма доверие
    Това значи , че държи на човека до себе си,но това не изключва , че има хора , които не ревнуват(то си е до самата натура)...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Това е нормално, защото значи, че цениш това момиче/момче и не искаш да го загубиш.

shtom me revuva zna4i durji na men

A ako nqma revnost...togava 6te ni lipsva...6te se pitame dali sme dostaty4no haresvani i kakvo li o6te ne... Vseki ima nujda da bude po malko revnuvan! :P

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    Ревността била символ на любовта?Тя е убиец и разрушител на всичко в една връзка!На всичко!!!
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Мега фен
    Ревност не е недоверие. Я си представете приятелят ви да излезе с момиче. Само приятели са. Обаче си представете, че между тях има привличане и изведнъж, както си говорят, се целуват. Няма ли да в стане гадно и да полудеете, дори да сте заясно, че той е с вас и няма да го направи?

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    Няма нищо лошо в ревността стига да не прекаляваш

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Ами уж съм против, ама и аз ревнувам
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Фен
    Град
    ahtopol
    ami spored men 6tom revnuva6 ti si nesiguren/a v liubovta na tvoq partnior.hubavo e da ima se pak malka revnost v ednata vrazka.
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Супер фен
    точно,ако не ревнуваш поне малко значи не държиш и не обичаш толкова човека до себе си!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    точно,ако не ревнуваш поне малко значи не държиш и не обичаш толкова човека до себе си!
    off malko gre6no se izrazih ama ne moga da namerq to4nite dumi
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Opredeleno zna4i 4e durji na tozi 4ovek.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ако е в умерено количество (малко странно се изразих) нямам нищо против, защото и аз ревнувам, но пък съм твърдо Против това да ме наблюдават денонощно
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

revnostta e bolest i ponqkoga moje da ubie edna vruzka.chovek revnuva ne kogato te obicha a kogato iska da bude obichan...

i az taka mislq
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си