- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревност
Ревността в умерени количества е добре,ласкае малко другия партниор,но когато стане като мания,това вече е лошо.Ревността в големи количества убива любовта.
az li4no sam revniv i to silno.i spored men revnosta e izraz na lubovta a ne na vqrata.ne e vqrno 4e 6tom revnuva6 zna4i nqma6 vqra na partniora si,tova ozna4ava 4e se pritesnqva6 za vr1zkata vi i po tozi na4in razbira6 4e misli6,darji6 i mojebi obi4a6 tozi 4ovek.
tova e li4no moe mnenie ne opitvam da go naloja na nikoi prosto go iskazah
a we nz ama v kraina smetka koito kazvaz 4e ne revnuva pritelq/kata si ponemalko-to toi/tq luje 1000000000000%
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
oooffff,revnost....ne trqbva da se revnuva,trqbva da se vqrva na lubimiq 4ovek ,az sa6to iskam da go napravq,ama nqkak ...ne stava....obi4am si go tvarde mnogo...no nqma kak trqbva da se vqrva i zatova se staraq. li4no na men taini4ko si mie hubavo da me revnuva....zna4i 4e i toi me obi4a...
apored men zavisi ot choveka. ako e revniv, to i da ne durji na teb i da ne durji...vse revnuva. i obratnoto
Ако ревността не е в паталогични размери,не вреди,напротив-помага.Така показваш на човека до теб,че се интересуваш от него,но без да го тормозиш за глупости.Аз ревнувам,но се опитвам да е в нормални граници,за да не притискам човека до себе си.
Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!
еми честно казано няма нищо лошо в ревността ... ама да не е чак прекалено де![]()
dam v umereni dori e jelana...za6toto spored men pokazva..4e darji6 na 4oveka i 4e ti puka za nego...no kogato izleze ot "granicite" taka da se kaje...zapo4va da uubiva vrazkata...kakto se slu4va s men v momenta..gadjeto mi e tolko revniv..4e se sardi dori kato izleza ot nas..Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
Това значи , че държи на човека до себе си,но това не изключва , че има хора , които не ревнуват(то си е до самата натура)...Първоначално написано от sexy_small_lady
Това е нормално, защото значи, че цениш това момиче/момче и не искаш да го загубиш.
A ako nqma revnost...togava 6te ni lipsva...6te se pitame dali sme dostaty4no haresvani i kakvo li o6te ne... Vseki ima nujda da bude po malko revnuvan!:P
Ревността била символ на любовта?Тя е убиец и разрушител на всичко в една връзка!На всичко!!!
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Ревност не е недоверие. Я си представете приятелят ви да излезе с момиче. Само приятели са. Обаче си представете, че между тях има привличане и изведнъж, както си говорят, се целуват. Няма ли да в стане гадно и да полудеете, дори да сте заясно, че той е с вас и няма да го направи?
Няма нищо лошо в ревността стига да не прекаляваш![]()
Ами уж съм против, ама и аз ревнувам![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
ami spored men 6tom revnuva6 ti si nesiguren/a v liubovta na tvoq partnior.hubavo e da ima se pak malka revnost v ednata vrazka.![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
точно,ако не ревнуваш поне малко значи не държиш и не обичаш толкова човека до себе си!Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
off malko gre6no se izrazih ama ne moga da namerq to4nite dumiПървоначално написано от Lorraine
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Opredeleno zna4i 4e durji na tozi 4ovek.
Ако е в умерено количество (малко странно се изразих) нямам нищо против, защото и аз ревнувам, но пък съм твърдо Против това да ме наблюдават денонощно
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
revnostta e bolest i ponqkoga moje da ubie edna vruzka.chovek revnuva ne kogato te obicha a kogato iska da bude obichan...
i az taka mislqПървоначално написано от miloto_girl-4e
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..