- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оби4ам го !!!
sry,no shte ti kaja,4e e samo uvli4ane,zashtoto bqh kato teb-haresah edno mom4e,posle si mislih,4e sum se vlubila,flirtuvali sme,za 1/2 dena bqhme gadjea "uj",posle to ibehse s druga,az vsqka ve4er mnisleh za nego i ne mojah da zaspa pone do 03.00 prez noshta,misleiki samo za nego,vseki den kogato go zurneh mi stavashe mn hubavo,kogato go nqmashe az go turseh i si misleh,4e e lubov,meseci nared stradah za nego i kakvo...sled 6/7 meseca az preodolqh vs4ko t.e. 4ak predi 3/4 sedmici go preodolqh,smao,4e moeto zapo4na ot qnuari-ot rd mi i sega nqmam nikakvi 4uvstva kum nego...dori si mislq-ooo ne az oshte go haresvam,no ne e taka... i ti shte go preodoleesh.I az bqh kato teb-v sushtata situaciq po4ti s mn malki izkliu4eniq-su6tite misli,flirtuvaniq,po 4ata.... vsi4ko e edno i su6to,no go preodolqh-revah za nego e da-purviq za koito sum plakala,purviq,na kogoto kazah,4e go obi4am,...i dori vqrvah i misleh,4e e taka,no ne.... preodolqh go,daje i po harakter mi haresvashe...flirtuvahme na rojdeniq mi den... bqhme priqteli,krahme se,no vsi4ko mina-shte mine i pri tebПървоначално написано от FiRe_LaDy
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!