.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Фен
    Град
    po sveta i u nas

Възможно ли е ??

Как може да накараш някои мъж ако е с теб само за секса да те заобича!!! т.е ако си с него всеки път когато той иска ще си мисли че си няква лесна и искаш само секс а то да не е така...т.е да си с него щото му се кефиш (ама неможеш да си кажеш ) а ако не се виждате ще е кофти за теб щото ти му се кефиш,и искаш да си с него!!! Аз съм в подобна ситуация!!!Кефа се много яко на един и той иска да се видим но за секс то е очевидно,какво да направя зада не бъдат срещите ни само за едното ебане!!! Вие какво бихте направили? Ох....Помощ!!!
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Повече от фен
    Град
    Луната
    Отрежи го.Кажи му че не си такава и че няма да бъдеш с него само заради секса и че искаш нещо повече.Ако той наистина те харесва и иска да бъде с теб ще се съгласи да се виждате и без да правите секс.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mikohito
    Отрежи го.Кажи му че не си такава и че няма да бъдеш с него само заради секса и че искаш нещо повече.Ако той наистина те харесва и иска да бъде с теб ще се съгласи да се виждате и без да правите секс.

suglasna sum gore dolu!!! govori s nego nadqvam se da te razbere

Град
    Blagoevgrad
    Трябва да си помислиш дали си лека жена и заслужава ли си да легнеш с него при положение,че знаеш че иска само това от теб.Аз бих те посъветвала да не лягаш с него,защото нищо не се знае може след това да ти е още по-гадно.Туку виж много ти харесало и ще се влюбиш още по-слино в него.Това само ще те нарани и ще си мислиш за момента,в който си била с него и му си се отдала
    Можеш да затвориш очите си за неща,
    които не искаш да виждаш,
    но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
    които не искаш да чувстваш!

Супер фен Аватара на maybelline
    Зарежи го.Ако те потърси отново,поговори с него и му обясни,че щом ще имате връзка,тя ще е изградена на любов и уважение,а не само на секс.И ако решите да станете гаджета,не му пускай няколко месеца да видиш дали държи на теб.

Еййй, голяма работа като ще е само за секс!
    За какво ти е да те заобича такъв човек, бе, миличка? Само си го представи...О, не, не...определено не си заслужава! Спи с него, кефи се на живота (секса май трябваше да кажа ) и хич да не ти пука!

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    napulno sum suglasna s ^npocTo^a3^f^. jivotat e 1 i trqbva da se jivee na pulni oboroti i da se opita vsi4ko, koeto moje da ti donese opravdano udovolstvie. ima i ne6to drugo - po-dobre da sujelqva6 za ne6to koeto si napravil, ot kolkoto za ne6to koeto ne si i posle cql jivot da se pita6 ami ako bqh postupil ina4e...
    prosto vsi4ko e do naglasata - ako trugne6 s misulta 4e si igra4ka za nego nqma da moje6 da prieme6 polojenieto, ako oba4e misli6 za tva kato za vzaimno udovolstvie, emociq za momenta i ne6to koeto 6te zapazi6 kato qk spomen za edno ludo lqto- ne namiram ni6to lo6o
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

naistina go zareji,leko momi4e li si?Ako ne-apravi go,otrejigo,ina4e nz........

Guest
    Eiii da ti kaja az bqh izpadnala v po4ti sa6tata situaciq predi vreme.I da ti kaja 4estno nesam saglasna s drugite.Daje pri men beshe po-zle,6t0t0 t0i si imashe priqtelka,a az bqh za nego samo razvle4enie,no s te4enie na vremeto toi me obikna pove4e ot neqi sega sme zaedno ot 4 meseca.No da znae6 kolko maki bqha,trqbva da go otreje6 nqkolko pati i 6te vidi6,4e toi 6te ti se moli posle....Uspehh

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ami spored men 6tom iska sex toi nqma dase otkaje ot taq cel.Ati kato se durpa6 ot nego za da go kara6dasi misli 4e ne si lesna toi vse pove4e i pove4e zapo4va da te iska.Spored men trqbva dase pazi6 ot takiva hora koito iskat samo sex

Sophie, ама и ти много добре го каза - приемай го като "взаимно удоволствие", защото то може да бъде точно такова. И както може би сама се досещаш няма нищо лошо в това.
    А, Гост, това си е (твоя) частен случай, от който не можем да си правим заключения. И аз бях ама абсолючтно точно като теб и вече повече от 2год. продължавам да се виждам с този човек само за секс. А през това време и той си има гаджета...и аз... На мен ми е мн. интересно ти как си тръгнала с него при положение, че знаеш как кръшка, когато ходи с някоя? И знаеш колко добре го прави, така че в момента съвсем спокойно можеш да очакваш, че спи с друга? Както и да е...това си е твоя работа!
    На мен положението (само секс) много повече ми харесва (въпреки че напоследък нещо не върви с него и..незнам... ).

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    За какво ти е да те заобича такъв човек, бе, миличка? Само си го представи...О, не, не...определено не си заслужава! Спи с него, кефи се на живота (секса май трябваше да кажа ) и хич да не ти пука!
    донякъде е вярно

Мега фен Аватара на koalka
    Ами то е ясно,че няма как да го накараш.Ако не стане от само себе си няма как да стане.Ами,ако той не влага никакви чувства в секса и само това търси в теб не знам дали нещо може да стане.За какво имаш такава връзка?Не мога да те разбера честно казано.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    донякъде е вярно
    не до някъде, ами направо си е така!

защо да не може да си доставяте просто взаимно удоволствие..?
    с малко повече усилия ще успееш да осъзнаеш, че като влагаш твърде много емоции само губиш, защото той едва ли ще се промени - не може на сила да обичаш някого
    но пък ти имаш възможност за избор единият вариант е да се тормозиш заради това, че той се възползва от чувствата ти, а вторият е да им теглиш ма*ната на всички чувства и просто да си гледаш кефа както между другото аз направих
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Отрежи го.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си