.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

mucucu
    Guest

Възможно ли е?

Здравейте на всички!Знам че може би въпросът ми е малко тъп и безмислен,но има ли начин,тест и т.н.,с който да се установи дали си девствена или не?Много ме интересува.Ако са ви известни начини кажете ги.Благодаря преварително!
    П.С. Говоря за установяване при лекар!Дали примерно гинеколога може да установи такова нещо?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    lekarq s edin pogled razbira dali si devstvena ili ne. dori da si devstvena moje da razbere dali e imalo opiti, dali e okazvan nqkakyv natisk vyrhu vaginata etc

Повече от фен
    Град
    СС (;
    мда, гинеколога може... отиваш ииии... бе не знам как точно щот не са ме проверявали дали съм девствена, ама си има начин
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Голям фен
    da. samo s edin pogled ot ginekolog. za drugi nachini ne sum chuvala.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    мда, гинеколога може... отиваш ииии... бе не знам как точно щот не са ме проверявали дали съм девствена, ама си има начин
    Гледат дали е разкъсана девствената ципа, това е. Могат и да вземат секрет и ако в него има остатъци от сперматозоиди, значи не си девствена.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Гледат дали е разкъсана девствената ципа, това е. Могат и да вземат секрет и ако в него има остатъци от сперматозоиди, значи не си девствена.
    a si bremenna

Мега фен
    Има начини за предпазване от бременност.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`

йеп , напълно съм съгласен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си