.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    mistika
    Guest

Moderated: Дали има шанс да съм бременна?

Zna4i predi 2 meseca pravih sex,doide mi sled 10dni(to4no na vreme).....sledva6tiqt mesec mi doide,no be6e izklu4itelno malko-naistina malko....i tozi mesec savsem me propusna....napravih si i test za bremennost(otricatelen)....ta vaprosat mi e-spored vas kakvo mi e?nali nqma 6ans da sam bremena?
    btw imam redoven cikal ot 3 god i dosega nikoga ne mi se e slu4valo takova ne6to

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

Повече от фен
    Град
    sofia
    не си спокоино, стават такива аномалии след 1вия пут
    IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!

mistika
    Guest
    e da ,no na men ne mi e za 1vi pat...vodq polov jivot ot blizo 2 godini

Голям фен Аватара на thirteen
    Значи може да е от жегите.На някои жени им идва по няколко пъти,на други им пропуска .
    Тестовете са за всякакви бременности,ако толкова мн се притесняваш вземи си още един да си сигурна.Но според мен е от лятото.

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от BE_MINE
    не си спокоино, стават такива аномалии след 1вия пут
    Точно така.А може и от промяна на климата да е станало(напоследък е доста горещичко...)

Фен
    Град
    pleven d'ge
    moje da e ot mnogo raboti klimat moje da si nastinala moje da e na psihi4eska osnova i o6te kup ne6ta no ne se pritesbnqvai no naistina za da si po siurna i spokoina napravi si o6te edno test4e no ne pesti pari i si vzemi ot nai skupiq

Guest
    Да, възможно е да си бременна. На твое място бих се подсигурила с още един тест и преглед при гинеколог (задължително, защото, ако не си бременна, значи има друг проблем.)

DuDuHka
    Guest
    Добре а аз може ли да ви попитам нещо..преди 2 седмици правих последно секс и трябваше да ми дойде на 25 обаче все още не ми е дошло и почвам да се притеснявам, защото досега не ми е закъснявало та се чудя дали е от горещините или има няква опасност да съм бременна.. пък си използвахме и презерватив и не мисля че е станал гаф... кажете ми моля ви

Град
    In Your Dreams...
    Айде де кажете ми нещо..успокойте ме, че така съм се психирала не знам какво да правя..Само чакам ли чакам..пък няма Или поне ако има някакъв начин да предизвикам цикъла да ми дойде по-скоро?! Някой има ли представа дали е възможно?

Град
    plovdiv
    mi stiskam ti palci da ne si bremenna. napravi si test, tova smiatam i az da napravia dnes....strah me e! [-o dano da niama
    hit me clown!

eee stiga ste shashkali momicheto.nishto ti nqma ne spichai.no ako te propusne povechko vreme idi se pregledai,ne za drugo ami moje da si hvanala nqkoq ot liubimite ni bubi...inache ne bi sledvalo ot nishto da imash pritesneniq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си