.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Alokohol

:o(((
    Guest

Alokohol

Zdraveite..?! Ami edna teoriq 4e 4ovek kato e piqn i kazva istinata..?! No iskam da popitam vinagi li e taka..6toto predi malko mi se slu4i obratnoto priqtelq mi e izvyn BG ..i se e natrqskal zdravata i mi gi nagovori edni glupostii kadeto vyob6te ne o4kazvah ?! a predi nqkolko ve4eri pak sy6tata situaciq samo 4e mi se obqsnqva6e kolko me obi4a i tnt.?! Molq vi kajeti na koe sega da obyrna pove4e vnimaniee, super mnogo mi e kofti za teq dumi koito mi naprikazva kolkoto i da ne moje6e da si opravi lafa..obyrkana samm i me e strahh

Ами не знам, при всеки човек е различно.Някой го избива да говори истини, друг - да говори глупости .Аз лично като се напия много не зная какво правя и после съжалявам за постъпките си, така че недей се притеснява много, сигурно не е нещо сериозно

Не казвам, че ще те обичам вечно,аз мразя вечните неща.Не казвам,че ще те обичам дълго,но поне до като умра.......!!!!

От пиян човек и мъртвеца бяга. И що за алкохолик е приятеля ти, че чак и да ти се обажда като се натряска.

Супер фен Аватара на maybelline
    Нормално е пиян човек да приказва глупости,но никога не би казал,че те обича,ако не е така.Това е доста особено състояние и не бива да приемаш всичко твърде лично,защото на другия ден той може дори да не си спомня какви ги е наприказвал.
    Това може би ще ти помогне малко - http://www.viavita.net/ezoterika/ant...ia/alkohol.htm

ole mace i na meme be6e mi se slu4ilo t1kova ne6to s moq toi ve4e e biv6 skasahgo zaradi alkohola mn pie6e i nz kvo prai.i i t1ka i toi be6e izvan balgariq i mi se obajda po telka ama lom piqn i zpao4na da mi vika nai razi4no gluposti 4e sq kato sam sama tuka hoda da se eba s nqkvi dr a we ei t1kiva ama lom me naprai...posle kaot otreznq mi s e izvinqva no tova e vseki pat kogato se napii i go skasah...zatova vnimavai baby pogori s nego mn seriozno za6toto moje da stane i po lo6o..piqn li e ne se znaimavai s nego za6totot toi si znae enegovoto no kogato e trezven govorete za tova ne6to...napravi go posle d ane sajalqva6 kato mene. uspaeh i kaji kvo e stanalo
    сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#

Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!

Re: Alokohol

Spokoino! Ne ne vinagi kogato edin 4ovek se napie govori samo istinata,ima slu4ei i da l1je mn brotalno,no s16to i taka ima slu4ei piqniqt da govori istinata,da kazva to9va koeto 4uvstva.No az s1m po-sklonna da v1rvam na 1 versiq za6toto i v dvata slu4eq pak 6te s1m si spokoina.Naprimer eto sno6ti mi se obadi edin Aver i mi se vri4a6e v liubov,no toi be6e mn mn mn piqt,i az predpo4etoh da se napravq 4e ni6to nee stanalo za6toto ako mu kaja 4e mi e kazal tova a toi vs16tnost da ne go misli 6te stana mn kofti.Kogato edin 4ovek e piqn ne zznae kakvo govori,ne znae kakvo pravi!Taka4e kato se 4ueta pak pogovori s nego kaji mu kakvo ti e kazal sno6ti i 6te vidi6 4e toi m 6te s1jalqva za kazanito ot nego dumi!! (ako e bilo obida de)no ako nqkoi piqn ti se vre4e v liubov po-dobre ne spomenavai za tova .Tova e moqt s1vet k1m teb.
    Wqrwam w lubowta{P}}}}}

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре го питай,когато е трезвен.Може и да има истина в тази фраза,но според мен не при всеки е така.

:o(((
    Guest
    AMmm.. Vie mai si pomislihte 4e toi e nekaf alkoholik i tnt..?! Nee vyob6teee.. ?!!? Prosto se bqh stresnala kak taka izvednuj mu hrumva i da mi govori takiva glupostii..i se zaqjda6e na vsqka duma.. ama 100% ni6tu ne pomni, o6te ne sme se 4uli pak po skype..ama nqma da e taq ve4er ami utre :P Toi se pribira sled 5 dniii nqkade ii vqrvam 4e vsi4ko 6te e nared..!? iskam mnogo da vi blagodarq za savetite i za mneniqta vi po vyprosa..?! Stra6no mnogo sam vi blagodarna

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    От пиян човек и мъртвеца бяга. И що за алкохолик е приятеля ти, че чак и да ти се обажда като се натряска.

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Абе както дойде. На мен ми се случва да гожоря каквото ми падне. Друг път... само истината. Питай го какво да си мислиш ти.
    0БиЧайТе СЕ!!!

:)

при всеки е различно.брат ми един пат се бе6е напил много здраво и бяхме в една дискотека и се натиска6е с една а после звани на приятелката си и й казва колко много я обича....
    най добре поговори с него(когато не е пиян разбирасе)

ATAKABG
    Guest
    Абе в различните ситуации човек реагира по различен начин. На мен ми се е случвало като съм пиян да стана доста искрен,даже прекалено,но е имало и случаи,когато просто се лигавя и дрънкам глупости под влияние на водката/ракията/бирата

Guest
    Не е вярно даже още повече може да лъже човек като се напие в зависимост от настроението му ,но поскоро тогава те е излъгал и втория път е събрал смелос ти ти е казал истината.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си