- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Imam vapros4e kam momi4etata ...
zna4i 4udq se kato sam s gradna obikolka 80 i podgrudna 70 dali ima tolkova maluk sutieni sry 4e vi zanimavam s drebnite si problem4eta
![]()
Има, естествено.
e super na4i 6toto az ne znaeh ama se pak da otida v nqkoi magazin i da se izlagam kato iskam dutien a nqma kvo da sloja v nego![]()
razbira se 4e ima i ne se pritesnqvai 4e busta ti e malak ako ne si zabelqzala polovinata sutieni sa s udebeleni podplanki otdolu to4no za tova da povdignat i ugolemqt busta
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Отиди в някой магазин, продавачката сама ще си ти избере размерСпоко, има разни такива с бюст мнооого по-малък от твоя,а пак се гъзарят с разни сутиени
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
ima ...
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
80 никак не е малка обиколкаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
moita pak e 110![]()
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
някой да те е питал?Първоначално написано от Obitax
иначе има...
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ne se pritesnqvai 6te si nameri6 sutien ima takiva ima mn momi4eta koito nqmat ni6to no vse pak se obzavejdat s podplanki koeto 4estno kazano e grozna gledaka ama kvo da se pravi![]()
spokoino horata ve4e izmisliha i nomer 65a! \/
Първоначално написано от Taina{}
![]()
![]()
![]()
Иначе има...да![]()
еми мойта е 83 и 70 под гърдите и всеки път като излеза си намирам сутиен който пасва перфектно и без подплънки тъй че и ти ще можеш да си намериш![]()
![]()
![]()
xaxa дам наистинаTaina{} написа:
spokoino horata ve4e izmisliha i nomer 65a!![]()
![]()
![]()
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
има...спокс
а и повечето сутиени им слагат по мн подплънки така че няма какво да се притесняваш
има много ясно ..вапреки че е мно тапо ..много лесно може да си намериш сутиен които да е супе малак ...но трудно да си намериш по голям и хубав ...![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Dam ima.Potarsi !
Obitax написа:
moita pak e 110
i ko sq fuka6 li sa
ti pone moje6 da sloji6 sutien kvo da kaja az 4e sa mi po malki ot 80 uja snapravo
OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE
Има ееее че 110.Браоооооо =D> .Настигаш Преслава![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
moqta e 75-76 i onzi den si barnah i az sutien4eПървоначално написано от angel4eto_666
s dosta podplanki e ama nali se e ne6to ..
![]()
Има да
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Разбрахме всички,че има,ще заключите ли темата най-сетне?!