- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е?
според вас дали е възможно когато на един човек му се променят чувствата към половинката му и след време те отново да се върнат?
Еми...де да знам, има някакъв шанс...щом веднъж са се променили, не пречи да се променят отново, но... шансът е нищожен според мен...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
emi spored men moje!!!
Nali si 4uval - "Starata lubov rujda ne hva6ta"![]()
\/
....Jiveqt samo vlubenite,ostanalite prosto su6testvuvat....!!!!!!
ами що да не е възможно.според мен е напълно възможно.на мен ми се е случвало да обичам някой след което си мислех че не искам да бада с него щото чувствах че не ми пука дали ще е с мен или не и после пак си го обичках.така че мисля че е напълно възможно
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Zavisi,estestveno 4e evazmojno,no spored men,za da varnat 4ustvata ili da osaznae6 4e gi ima6 no si mislil 4e si gi zagubil trqbva 4ovek da razbere kakvo zna4i da zagubi6 polovinkata...![]()
ne se promenqt 4uvstvata, a naglasata ti kum 4oveka i spored obstoqtelstvata gleda6 na nego po razli4en na4i, toi po nqkakuf na4in s deistviqta si te provokira da 4uvstva6 ne6to konkretno kum nego
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
spored men moje...
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Щом веднъж са се променили, какво пречи това да пак да стане?!?
Възможно е, но зависи от причината, заради която са били променени първоначално.![]()
Da spored men e normalno
i kakvo trqbva da napravi chovek che da vurne lubovta na polovinkata si?
Ами да,може и да е възможно.Но според мен това става само като си обичал този човек някога.
Първоначално написано от Korn_Fan
ми възможно е ...само че си мисля че щом чувствата се връщат ,значи те никога не са угасвали. хах..
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
няма нищо невъзможно на този свят. живота ни предлага толкова много възможности и нови шансове да променим живота си, че ако се възползваме дори от половината от тях много по-лесно бихме постигнали щастието.
а щом живота ни дава винаги втори шанс, защо ние да не дадем на някой друг?!
=D> Много точна логикаПървоначално написано от Ice_Queen
Можеш да затвориш очите си за неща,
които не искаш да виждаш,
но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
които не искаш да чувстваш!
Много хубав въпрос, интересно ми е как досега не съм се замисляла затова.Да, връщат се, поне от личния си опит мога да заява, че има голяма вероятност след раздяла отново да изпиташ това, което си изпитвал преди.Щом веднъж си изпитвал нещо към определен човек, то не може да се изпари ей- така от нищото.Чувствата може да утихнат, но след почивка време те се възръщат.
mi zashto nas pitash qvno ti znaesh naj dobre...
Разбира се,че е възможно!!!
da,awe hora ne razbrahte li-vsi4ko e vuzmojno v tozi svqt,a tova dali shte stane ili ne... e drug vuprosПървоначално написано от Korn_Fan
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!