.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94

Тема: Cvqt na ochite...

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Аз нямам приятел , но очите на момчето , което харесвам са сини и са много хубави ...

Фен
    Град
    Sf
    Ммммм...със зеленикави очи е...аве трудни са за определяне..Но са мноого красиви
    И да,определено очите са може би първото нещо,което ме впечатлява в едно момче
    Не изтривай сълзите ми,
    горещи и леки,
    нека чертаят мокри пътеки,
    нека се стичат блестящи и тихи,
    нека рисуват в сърцето ми щрихи...
    Аз съм картина-ти ме създаде.
    Виж творбата си...защо я предаде?

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    ostana sega i po o4ite da gi izbirame za men nqma zna4enie koi kakvi o4i ima tolkova glupav kriterii ako shte i julti da sa ot bezna4enie sa mi tolkova drugi po vajni neshta ima ot edni o4i ot edin cvqt glupava rabota
    suglasna sum 4e ne trqbav da gi izbirame po o4ite,no po temata i moqt e ssu sini o4i4ki i si umiram kato em pogledne,no mislq ,4e s kakuvto i cvqt o4i da b6e pak 6tqh da se 4uvstvam taka!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Guest
    На моят приятел са тъмни и са невероятни,едни такива дълбоки и успокояващи....

Повече от фен
    Приятелят ми има черни и изразителни очи.Само от погледа му можеш да разбереш какво чувства.

Голям фен
    Град
    Memphis
    xaax az tuka kato gledam na4i na vseki o4ite bili perfektni taka izlezna zna4i na toq bili kakvi li ne na onq takiva xi4 nqmat zna4enie o4ite kakvi drugi neshta po vajni ima edni o4i toi moje da e pulen idiot ama kato imal edi si takiva o4i zna4i staval
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Miiii moq ima mnogo qki4ki zelenki o4i4ki..stra6ni sa
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на iiirish
    xaax az tuka kato gledam na4i na vseki o4ite bili perfektni taka izlezna zna4i na toq bili kakvi li ne na onq takiva xi4 nqmat zna4enie o4ite kakvi drugi neshta po vajni ima edni o4i toi moje da e pulen idiot ama kato imal edi si takiva o4i zna4i staval
    когато обичаш един човек всяко едно нещо в него те кефи до побъркване. едни очи, които на пръв поглед са обикновенни за всички, за друг може би са най-красивите на света

Повече от фен

Няма грозни очи !Може да е най-големия изрод,но очите му са красиви със своята уникалност.Замисли се познаваш ли човек с грозни очи и ще видиш ,че няма да се сетиш за такъв индивид.

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    За мен няма значение цвета на очите. По-скоро е важен погледа. Обичам, когато ме гледа с изпълнен със страст поглед
    0БиЧайТе СЕ!!!

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    когато обичаш един човек всяко едно нещо в него те кефи до побъркване. едни очи, които на пръв поглед са обикновенни за всички, за друг може би са най-красивите на света
    da vqrno e tova nqma spor

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от the^one

Няма грозни очи !Може да е най-големия изрод,но очите му са красиви със своята уникалност.Замисли се познаваш ли човек с грозни очи и ще видиш ,че няма да се сетиш за такъв индивид.
    mi prosto za men nqma zna4enie o4ite ima mnogo naistina drugi neshta koito sa po vajni sega ne moga na edin zna4i o4ite sa xubavi a da ne stava primerno 4oveka i samo zaradi ednite mu o4i4kite xubavi ne e vuzmojno prosto

аМи очите му са кафяви и някви малки и сладки и много си ги обичкам особенно когато ме гледат......

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от the^one

mi prosto za men nqma zna4enie o4ite ima mnogo naistina drugi neshta koito sa po vajni sega ne moga na edin zna4i o4ite sa xubavi a da ne stava primerno 4oveka i samo zaradi ednite mu o4i4kite xubavi ne e vuzmojno prosto

Естествено,че няма да гледаш смо очите ,за да бъдеш с един човек.Това е тесногръдо и глупаво да избираш приятелката или приятеля си заради външността,но темата е за очите ,а не за критериите по които си избираме приятели.

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    amii o4ite na mom4eto ,koeto haresvam sa mn sini,kristalni napravo i sa v kombinaciq s kestenqva kosa az za parvi pyt go vidqh na snimki i vednaga mi napraviha vpe4atlenie o4ite,ama i s lainqni da be6e pak 6te6e da me kefi :P

Голям фен
    o4ite mu sa zeleni

в момента съм сама но последните ми няколко гаджета все бяха с кафеви очи
    и нз защо си падам все по кестеняви и кафевооки

moq ima kafevi no sa prekrasni, ima neveroqten pogled,strasten i predizvikvasht. obojavam tezi ochi

Na moq sa pustri ama az se kefq na zeleni

Guest
    Пъстри са му очите, не мисля, че е толкова важен цветът,колкото формата на самото око. Казват,че очите са огледало на душевността на човека,изразяват чувствата и емоциите му.Когато се запознах с приятеля си се влюбих в очите му.Погледът му беше първото нещо което ми направи впечатление,макар и да звучи банално..така си беше. Изразяват самоувереност, дори лека наглост, едно любопитство да вникне в другия,тайнственост, но и готовност да се жертва за близък човек. Малко се унесох, но влюбените ще ме разберат.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    otgovor na moqt ochite sa mu sini..obache ot tiq deto se promenqt...zavisi ot teniskata mu...veduj beshe s edna nasiteno zelena teniska i ochite mu bqha mnogo mnogo mnogo nasite sinio....koeto ne usm sigorna che beshe sinio shtoto moje i zeleno da e bilo....no sa adski krasivi ochite mu....drug put kato e s po svetla teniska ochite sa mu svetli nqkvi..pak sa krasivi....abe ima jestoki ochi..tova beshe neshtoto v koeto se vliubih sled haraktera estestveno

Град
    In The Middle Of Nowhere
    Pri men e malko 6antavo...po princip o4ite my se vodqt kafevi oba4e de da znam...az sum malko s po izkriveno cvetoyse6tane i bix kazala 4e sa po skoro zeleni ili pustri no kakto i da e-xaresvam o4i4kite my,no ne mislq 4e bix si izbirala gadje zaradi o4ite mu...nqma koi znae kvo zna4enie
    Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    ами кафеви....може да се каже че ми харесват....

Re: Cvqt na ochite...

Цитирай Първоначално написано от Kotetoto
    Zdraveite.iskam da popitam tezi,koito si imat gadjeta,kakav cvqt o4i imat?Na vas haresvat li vi?Za6toto na moq priqtel sa sini,i tova e edno ot ne6tata,koito nai-mnogo haresvam v nego
    и на мойто са сини и много ми харесват искам и аз сини

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Mi na moqt priqtel o4ite my sa kafevi no mene si me kefqt zashtoto sa edni takiva osobeni kafevi i kogato me gleda vlubeno se izpulvat s edin blqsuk...oxxx
    No matter where you go, there they are...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си