- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Cvqt na ochite...
Аз нямам приятел , но очите на момчето , което харесвам са сини и са много хубави ...
Ммммм...със зеленикави очи е...аве трудни са за определяне..Но са мноого красиви![]()
И да,определено очите са може би първото нещо,което ме впечатлява в едно момче![]()
Не изтривай сълзите ми,
горещи и леки,
нека чертаят мокри пътеки,
нека се стичат блестящи и тихи,
нека рисуват в сърцето ми щрихи...
Аз съм картина-ти ме създаде.
Виж творбата си...защо я предаде?
suglasna sum 4e ne trqbav da gi izbirame po o4ite,no po temata i moqt e ssu sini o4i4ki i si umiram kato em pogledne,no mislq ,4e s kakuvto i cvqt o4i da b6e pak 6tqh da se 4uvstvam taka!Първоначално написано от Mike-Jones
![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
На моят приятел са тъмни и са невероятни,едни такива дълбоки и успокояващи....![]()
xaax az tuka kato gledam na4i na vseki o4ite bili perfektni taka izlezna zna4i na toq bili kakvi li ne na onq takiva xi4 nqmat zna4enie o4ite kakvi drugi neshta po vajni ima edni o4i toi moje da e pulen idiot ama kato imal edi si takiva o4i zna4i staval![]()
![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Miiii moq ima mnogo qki4ki zelenki o4i4ki..stra6ni sa
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
когато обичаш един човек всяко едно нещо в него те кефи до побъркване. едни очи, които на пръв поглед са обикновенни за всички, за друг може би са най-красивите на светаПървоначално написано от Mike-Jones
![]()
da vqrno e tova nqma sporПървоначално написано от anito.sl
mi prosto za men nqma zna4enie o4ite ima mnogo naistina drugi neshta koito sa po vajni sega ne moga na edin zna4i o4ite sa xubavi a da ne stava primerno 4oveka i samo zaradi ednite mu o4i4kite xubavi ne e vuzmojno prostoПървоначално написано от the^one
аМи очите му са кафяви и някви малки и сладки и много си ги обичкам особенно когато ме гледат......
amii o4ite na mom4eto ,koeto haresvam sa mn sini,kristalni napravo i sa v kombinaciq s kestenqva kosa![]()
![]()
az za parvi pyt go vidqh na snimki i vednaga mi napraviha vpe4atlenie o4ite,ama i s lainqni da be6e pak 6te6e da me kefi :P
o4ite mu sa zeleni![]()
в момента съм сама но последните ми няколко гаджета все бяха с кафеви очи
и нз защо си падам все по кестеняви и кафевооки
Пъстри са му очите, не мисля, че е толкова важен цветът,колкото формата на самото око. Казват,че очите са огледало на душевността на човека,изразяват чувствата и емоциите му.Когато се запознах с приятеля си се влюбих в очите му.Погледът му беше първото нещо което ми направи впечатление,макар и да звучи банално..така си беше. Изразяват самоувереност, дори лека наглост, едно любопитство да вникне в другия,тайнственост, но и готовност да се жертва за близък човек.Малко се унесох, но влюбените ще ме разберат.
otgovor na moqt ochite sa mu sini..obache ot tiq deto se promenqt...zavisi ot teniskata mu...veduj beshe s edna nasiteno zelena teniska i ochite mu bqha mnogo mnogo mnogo nasite sinio....koeto ne usm sigorna che beshe sinio shtoto moje i zeleno da e bilo....no sa adski krasivi ochite mu....drug put kato e s po svetla teniska ochite sa mu svetli nqkvi..pak sa krasivi....abe ima jestoki ochi..tova beshe neshtoto v koeto se vliubih sled haraktera estestveno![]()
Pri men e malko 6antavo...po princip o4ite my se vodqt kafevioba4e de da znam...az sum malko s po izkriveno cvetoyse6tane i bix kazala 4e sa po skoro zeleni ili pustri
no kakto i da e-xaresvam o4i4kite my,no ne mislq 4e bix si izbirala gadje zaradi o4ite mu...nqma koi znae kvo zna4enie
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
и на мойто са синиПървоначално написано от Kotetoto
и много ми харесват искам и аз сини
![]()
Mi na moqt priqtel o4ite my sa kafevi no mene si me kefqt zashtoto sa edni takiva osobeni kafevi i kogato me gleda vlubeno se izpulvat s edin blqsuk...oxxx![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No matter where you go, there they are...