- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Cvqt na ochite...
Той има сини очи които аз мнооооого обичкам![]()
za men ne e vajno kuv cvqt sa, a da sa izrazitelni. Na sega6noto gadje sa kafqvi
Моя има черни очи и са супеер яки![]()
а по принцип едното от нещата които забелязвам в момчеето са очите :P
mi bivshiq mi .....ima sivo-sini
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Imashe predi edno momche, koeto samo sus zavladqvashtiq si i pronikvasht cheren pogled me nakara da se vliubia v nego.. No tva e veche minalo, vsichko m/u nas svarshi otdavna. I vse pak nikoga nqma da zabravq tezi ochi...
Tova iskam da kaja na Mike-Jones po povod vajnostta na ochite. Estestveno, che ne obichash nqkoi zaradi ochite mu i che ne tova e nai-vajnoto, no prosto ima hora, koito s pogleda si mogat vsichko...
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Имам червени очи щот съм албинос
BIV6IQ .... BE6E SAS SIVKAVO-SINI A SEGA6NIQ E SAS SINIO-ZELENI I O4ITE SA MOJEBI PARVOTO NE6TO V KOETO SE VGLEJDAM VIDQ LI MAJ![]()
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
На мойто boyfriend-че очичките са синички\
/ \
/ \
/
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Сини ...страхотни са:P
Kafqvi sa mu.. Ama nqkfi mnogo svetli kafqvi.. pystri .. Ako kaja che nai mnogo haresvam tfa v nego she izlyja.. shtoto v nego ima milion neshta koito obojavam!
moq priqtel ima sinio-zeleni o4i s malko jylti4ko.mnogo im se kefq i kato go pogledna v o4ite mi idva napravo da go izqm ot obich![]()
![]()
![]()
![]()
est,4e ako go haresvam shte mu haresvam i o4ite nqq kfo da pitash![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
на моя бившия бяха сиви!много му харесвах очите, не можех да се откъсна от тях!казвам на бившия щото в момента съм сама!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
na biv6iq mi o4ite sa zeleni i mn mn gi haresvam obojavam gi![]()
Мммм на бившето ми гадже очите бяха страхотни , големи ярко зелени ,точно като на жабка![]()
moqt ima nebesno sini o4i i vinagi kogato me pogledne s tqh poludqvam
nqkoi nqa li da pita moite kfi sa :P az pak sha kaja :P - ZELeNiIIiI![]()
Ами очите у са кафяви. Много ми харесват и особена начина, по който ме гледа. Погледът му е пълен с любов и топлина.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аууу! Кой беше казал, че темата "Снимка с приятеля ви" е тъпа. Тая ми е доста по-плоска, но все пак - очите му са кафеви и самата форма и не само излъчват много много доброта.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
кафяви-мн ги харесвам![]()
но всепак според мен няма значение
mi na priqtelqt mi sa kafqvi kato na ko6uta sa obojavam gi tezi o4i
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп