- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Cvqt na ochite...
ми аз няма гадже,но искам да е със сини или кафяви очи
Ми зелени са...хубавки са...Първоначално написано от Kotetoto
![]()
mi moq priqtel i toi e sas sini obache..... vinagi mi e pravelo vpechatlenie che svetlite ochi gledat zlobno...Haresvam golemi i kafevi ochi
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
az obojavam o4ite na moq priqtel!te sa kafqvi i vinagi kato me pogledne znam kakvo iska!ima prosto stra6no gotini o4i!
JIVEQ ZA DA OBI4AM OBI4AM ZA DA JIVEQ!
Черни. Умирам някой с тъмни очи да ме гледа страстно.
Ми тъмнички са,и са му мноооого хубавки,а и аз обожавам кафевите очи[/b]
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
mi na buv6oto mi gade o4ite mu bqha prostoooo...strahotni....mnooo hubavi...kafqvi...i purvoto ne6tu koeto zabelqzvam v edno mom4e sa o4ite mu![]()
moite sa sini :PПървоначално написано от Kotetoto
a otnosno gajetata v momenta nqmam :P no poslednoto mi be6e s zeleni....
Ами моят приятел има зелени очи,които са най-прекрасните на света и той пак не си гои харесваИзумерудено зелени и постепенно започват да стават пъстри по-навътре
![]()
страшно много му харесвам очите.. едни такива сладко сини ..![]()
![]()
Кафеви. Като моите. Да харесвам си му ги. Но тва е едно от последните неща които бих гледала в едно момче О.о
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Синички очичкии .. и на фона на русичката му косичка е перф![]()
Моя пък, има електрикаво розови очи и зелена коса.
Не ви е наред хора. Мислите ли че на някой му пука какви очи има приятеля ви? Мацката дето е пуснала тая задръстена и абсолютно безмислена тема е искала да се изфука, че има прятел със сини очи. Браво на теб скъпа, много се радваме за теб. Останлите овчици са решили и те да се покажат колко са пекани. И видиш ли всичките им момчета имат зелени очиии и очи с точкиии и очи със ангелчета вътре и емералден блясък, кристално сини, невероятни и изразииителни. Я се събудете, живеем на балканите, момчетата със светли очи са по-малко от момичетата които писаха тука. Стига сте се лигавили, пораснете.
П.С: Тъпо е да говорите за приятеля си със "моя". Що не му сложите и етикетче?. "Моя собственост, невъодушевен предмет, не пипай че хапя."
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
И що се връзвате на поредната пикла дето я мързи да чете?
Темата е от 2006-та!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
точка 1.