.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94

Тема: Cvqt na ochite...

Cvqt na ochite...

Zdraveite.iskam da popitam tezi,koito si imat gadjeta,kakav cvqt o4i imat?Na vas haresvat li vi?Za6toto na moq priqtel sa sini,i tova e edno ot ne6tata,koito nai-mnogo haresvam v nego
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами очите му са кафяви.И ми харесват страшно много,не са просто кафяви,абе красивви са,харесвам ги определено.Трудно е за обяснение
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    Някъде в облаците...
    еми страшно много харесвам очите му защото са зелени... и не знам просто са страхотни... обожавам ги...

za gajeto nqma da govorq... no ima6e edno mom4e koeto glavnoto nai hybavo ne6to v nego nqha golemite my sini o4i
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Nali........ei toiva iskah da vipopitam dali v edno mom4e vi zavladqvat o4ite mu.....
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    На моя приятел очите са нещо смесено м-у кафяво и зелно...страхотни са...малко не типични...невероятни!

Голям фен
    Град
    Memphis
    ostana sega i po o4ite da gi izbirame za men nqma zna4enie koi kakvi o4i ima tolkova glupav kriterii ako shte i julti da sa ot bezna4enie sa mi tolkova drugi po vajni neshta ima ot edni o4i ot edin cvqt glupava rabota
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    O4ite sa ogledaloto na 4oveka!!!
    za sujalenie rqdko moje nqkoi da razbere kakuv e istinskiq mi cvqt na o4ite 6tot nosq o4ila.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами да,има прекрасни очи.Едни такива зелени-страхотни са.И са много изразителни.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Az vinagi se zaglejdam v o4ite-tai kato obojavam sinite na priqtelq mi sa mu sini i 4ak kristalni-obojavam gi... daje mislia 4e parvo se vlubih v tqh ...

Голям фен Аватара на thirteen
    Мми моя има голееми влажни сини очи.Направо като на рисунка . Правят голямо впечатление.

Град
    Бургас
    моя приятел има много тъмно кафеви очи,често срещани,но са му много изразителни това беше едно от нещата които ме заплениха в него :P СТРАХОТНИ СА

Аз лично нямам притенции все ми е тая важното да са пленяващи

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Моя има страшни изразителни кафяви очи и в тех има някви точки мно яки...
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

моя приятел има тюркоазени сини очи в комбинация със страшно тъмно черна коса. комбинацията ме побърква!!!!!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Очите са една от най-любимите ми части от всеки мъж...в комбинация с косата...
    По принцип не зависи само от цвета да ми харесат...Ама обожавам тъмнокафяви,почти черни очи в комбианция с черна коса...
    На мойто мъж са му кафеви...в момента се сещам само за лешников шоколад..много са му хубави очите за мен.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    И моя мъж е със сини очи Едно от най-готините неща(да не кажа най-готиното )в него са очите му...
    Още първият път като го видях му забелязах очите .. сини и страшнооо готини :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Blagoevgrad
    За мен също са много важни очите на едно момче.Аз съм пристрастена към сините очи Кефят ме страшно много
    Можеш да затвориш очите си за неща,
    които не искаш да виждаш,
    но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
    които не искаш да чувстваш!

Мега фен Аватара на iiirish
    очите на приятеля ми са сини. бих се влюбвала всеки следващ ден, пак и пак и винаги до края на живота си, в тези сини очи

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Моето момче е с кафяви очи и ..хм с него спорим по въпроса за косата,.....той казва -кестенява,а аз тъмно руса... хаха
    НО за мен най- най е комбимациня сини очи и черна коса.......МАМОООООООООООООО ООООООООООООООО!
    2 т. от правилника. Бан на профил

FiRe_LaDy
    Guest
    Ми аз попринцип първото нещо което гледам в един 4ожек независимо моми4е или мом4е това са о4ите.И мом4ето което харесвам има супер готини о4и.Едни такива леко зеленикави.И винаги като ме погледне и о4ите го издават как се 4увства и какво му е настроението.Рядко говори.Попринцип толкова ясно се изразява о 4и,4е сякаш мога да говоря с о4ите му.Супер напрао нямам думи.

:)

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Очите са една от най-любимите ми части от всеки мъж...в комбинация с косата...
    По принцип не зависи само от цвета да ми харесат...Ама обожавам тъмнокафяви,почти черни очи в комбианция с черна коса...
    На мойто мъж са му кафеви...в момента се сещам само за лешников шоколад..много са му хубави очите за мен.
    i na moq maj sa mu mnogo tamno kafqvi,po4ti 4erni,edni takiva mnogo golemi.....mmm obojavam gi

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Естествено , че харесвам очите му , аз дори ги обожавам , защото са негови
    А очите му са големи и си променят цвета според дрехите , с които е - от тъмнозелени до светлокафяви Макар че в повечето случай изглеждат просто пъстри

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    В момента си нямам гадже ама ще кажа на бившето:зелени!Не са лоши ама синьото ме влече...

Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Ами очите му са кафяви.И ми харесват страшно много,не са просто кафяви,абе красивви са,харесвам ги определено.Трудно е за обяснение

и при мене така!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си