.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Hybrid View

steven
    Guest
    az sym mom4e i sym si mahal kosmite sys samobrysna4ka, epilator, kola i sega probvah i s lazerna epilatziq. kolata i epilatora se tyrpqt, no nai dobre si e s lazerna epilatziq, makar i da boli dosta pove4e ot drugite dva metoda...

Guest
    Mi az si gi maham s epilator i e mn po dobre ot samoobrysnachka predi bqh s neq i 1-vo izobshto ne stava hubavo sled vreme 2-ro rastyt mn byrzo i ne si e rabota s epilator pyrviq pyt naistina mn boli no sled tova izobshto ne i e mn byrzo i stavsh gladka i za po dylgo vreme nai malko 1 sedmica

Голям фен
    Град
    DreamLand
    С епилатор или пробвай с някви ленти :P

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    samobrasna4ka
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Аз лично си ги махам с епилатора .. първият път е адската болка, но после не те боли толкова, а и е много по-готино, отколкото като се бръснеш и е некво наболо...
    И аз си ги махам с епилатора.Нистина първият път боли доста,но се свиква много бързо.Така поне ги махаш веднъж в седмицата,а не всеки ден

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ебати госпожиците сте. Мноу боляло с епилатор.. дрън дрън. Вие как ще раждате, бееее? Там болката (предполагам) е в пъти по-голяма, вие от някъф епилатор пискате.
    Не е най-приятната дейност, ама ебати... само циврите...

Saatana vittu perkele hate crew!

mi az predpo4itam s samobruzna4ka a ne da se gur4a ot bolki s epilator ili kola maska \/
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен
    Град
    софия
    xaxaxaxaxa

с трион!

Мега фен
    Град
    София
    Епилатор или кола маска, но най- често с епилатор

Повече от фен
    z moq si go zex epilatorde 100 leva na namalenie

Повече от фен
    emi mnogo prosto nqma da rajdame

s kakvoto moje6 i s kakvoto razpolaga6
    Epilator,Samobrusnachka,Kola maska,Depilirasht krem......ima tolkoz mn ne6ta
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    ami nz zavisi ti kak ponasq6 bolka 6tot az izob6to ne moga da izdrajam i zatva s1s brasna4 gi maham
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Predi mesec na sachtata data kato dnechnata-06.08,si mahnah kosmite pod michnicite.Kato za prav pat e dobre da izpolzvach depiliracht krem,no zavisi i ot vazrastta ti.Za po-malki momicheta,koito se epilirat za prav pat,e podhodiacht imenno depiliracht krem,ako razbira se ne si mazohistka i iskach da te boli,a i sled tova da si obrasla s ostra,dalga i visoka gora pod michnicite!Ako si na 15 godini mojech da sachetaech depilirachtia krem s kola maskata-v nachaloto naistina e bolezneno,no se svikva,aie naistina efikasno!Vse pak obache nedey da se brasnech s kola maska pod michnicite,a samo krakata,zachtoto kojata tam emnogo delikatna i mojech seriozno da ia uvredich,dokato na krakata kojata e po-gruba i ne tolkova fina!Taka che za pod michnicite nay-sigurnoto srredstvo si ostava depiliracht krem-evtino e i mojech da go namerich vav vseki kozmetichen mgazin ili v po-dobrite apteki,predlagat se razlichni marki v zavisimost ot tvoite predpochitania za cena i kachestvo,efikastnost.Nadiavam se da sam pomognala po-niakakav nachin!

А бе с белачка за картофи бе как не се сетихте

А иначе епилатор ама внимавайте много!
    Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!

С манара,или ъглошлайф! Аз съм с този перфектно върши работа!
    2т.

Земи машинката за дърва и давай със нея също действа

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    Ако можеш да траеш на болка - с епилатор или кола-маска иначе самобръсначка \/
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Фен
    Град
    sofia
    със самобръсначка ама много ми се ще да мина на кола-маска ама немога да изтрая да си ги пусна за кола

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си