- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: С какво да си махна космите под мишниците?
hora zaminavam skoro na more i iskam da vi pitam s kvo da si mahna kosmite pod mi6nicite..
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
Аз лично си ги махам с епилатора .. първият път е адската болка, но после не те боли толкова, а и е много по-готино, отколкото като се бръснеш и е некво наболо...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Според мен най-добре е със самобръсначка или с депилиращ крем.С епилатор или с кола маска...Не ми се мисли просто
![]()
Вариянтине са:
Епилатор
Кола маска
Депилиращ крем/гел/пяна
Самобръсначка
Лазерна епилация
Фото епилация
Поразрови се в темите. Има много теми с предимствата и недостатъците на всеки от методите.
amm epilator ot de moga da si vzema ii gore dolu kolko struva (mn sam zle, nali?) ot tyrnovo sam
Аз ги махам с кола маска или епилатор .В началото малко боли ама се
свикава
Епилаторите варират от 50 лева нагоре,потърси в магазини за бяла техника или за козметика,наистина мисля,че със епилатор ще е най-добре.Успех и пр прекарване на морето![]()
emi az si gi maham sas samobrasnachka
аве гадно е с епилатор може да ти се разрани кожата.. кола маска му е работата!
най-добре със самобръсначка,после ест стават по-твърди и още на втория ден пак ги има,но поне няма да те боли![]()
със кола маска е най-добре - отиди на козметик и там ще ти ги махнат за нула време а и болката е минимална. Иначе може и с епилатор, ама аз още не съм се навила съвсем да пробвам. Самобръсначката според мен е най-лошия вариант
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
epilator men kato mi trqbva da nqmam za po dulgo gi maham s epilator ina4e sig. i s kola maska stava ...
mi az do sega vse sas samobrasna4ka karah.ama v4era re6ih da probvam sas epilator.malko ponabolqva6e ama se tarpi.ima6e i malko krav ama to za6toto mi e za parvi pat sas epilator i za tova........i sega ve4e mislq da karam sas epilator
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
С кола маско ако не искаш да се занимаваш докато си на море
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Епилатор,защото :
1. Космите стават все по-светли,незабележими и нежни,пък и значително намаляват.Космите на жените,бръснещи си подмишниците,стават отвратителни и дори няколко часа след депилацията връхчетата се показват,БлЯкС![]()
2.С болката се свиква,само първите 2-3 пъти е гадничко,но след известно време няма да ти прави впечатлине даже-10 мин и за двете подмишници веднъж седмично,пък може и по-рядко,и няма и помен от косми![]()
3.По добре да дадеш сега 50-60лв и да не се притесняваш я за крема за бръснене,я за 20тина лв за козметик!Значително по-евтино е!Да не говорим,че един ден ще решиш да си обезкосмиш и краката,за там епилаторът е задължителен![]()
ПП Има една уловка обаче...Ако не искаш да те боли,трябва да си чистиш космите винаги...Всмисъл и зимата,защото иначе стават много големи и болката и по-голяма![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
s epilator,samo ako burzam mn sus samobrusna4ka(to ne 4e s epilatora otnema pove4e ot 3 min)![]()
ooOoo MN PO dobre s epilator naistina she boli no samo v na4aloto i po dalgo vreme nqma da se pritesnqva6..ako sled tova te jije kojata ili boli i obknoveniqt krem ZDRAVE var6i 4udesa![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Emi az se brasna s samobrasna4ka
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
au az umiram ot bolka vednaj, dvapati probvah s kola maska no...boli! i sega gi maham sas samobrusna4kata
![]()
Ama sas samobrasna4ka na drugiq den pak.. i stavat mn gadni