- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pomognete mi pred kriza sum
Znam 4e istoriqta mi e super tupa no molqvi pomognete mi ve4e nemoga da spq zashtoto mislq samo za tova priqtelqt mi me lije i ponqkoga si vkarva prustite ta az my pravih neshto kato svirka ii vidqh 4e na bokserkite my ima malko petno vednaga si pomislih 4e e sperma no toi mi kaza 4e tova ne e shtoto deiastvitelnost ne e svurshil ta tova moje i da e bilo mujkata smazka nali taka my vikat nz toi si opravi smisal pribra si go i go e pipial sled pove4e ot 5 min toi si vkara prusta v men vaprosyt mi e moje li da e imalo spermozotoidi v tazi smazka vuzmojno li e da sa ocelelei sled 5 minuta po prustite my i vuzmojno li az da sum bremennaa blagodarq 4e pro4etohte tova no mi e mnogo gadno po cql den mislq za tova pomognete miii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zavisi ako si v ovylaciq ima malka veroqtnost da e vuzmojno no ne mislq...a ako iskash da si napulno sig i da ne se pritesnqvash si narpavi test sled 7 dni no ne mislq che si
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
=D> =D> =D>Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Iskam da vi popitam tuk za da ne pravq nova tema ima li nqkakva veroqtnost da sam bremenna sled kato pix postinor duo i cikala mi doide na vreme
NE![]()
Определено не.
ami ne, ne vazmojno da si bremenna...Първоначално написано от pritesnena
sega po temata...to4no tazi smazka ima malko koli4estvo sprematozoidi i dori i sled 5 min na prusta mu edva li moje da zabremenee6..vse pak moje da se e iztarkal v 4ar6ava a i e mn lo6o za spermata da izsuhne 6tot izmirat spermatozioidite...taka che nqma opastnost....![]()
Ne
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
boje mojeli da popitam mom4etata kakfa e tas smaska myjkata kakto kaza momi4eto shtoto az za pryv pyt 4uvam za myjka smaska edinstfenoto koeto mi doide na um e 4e mom4eto moje se e opikalo
xaxaxahxhaxhaxhahxahxahxa
Не е било смазка, грес е било...Много кофти... Ще раждаш моето момиче... 7-знаци...
Въпросната смазка има мн малко сперматозоиди,които са негодни за "упореба"едва ли си бременна
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Първоначално написано от strange__
Аве не лъжи момичето бе!!! Треба да е подготвена, че ще става майче...
Мамоооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооо искам си млякото!
По темата: НЕ, не си бременна!
1 към 1000
vinagi ima vuzmojnost, no ako si zabremenqla si egati kuruka![]()
Sajalqvam mnogo, bremenna si....Първоначално написано от pritesnena
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Нищо ти няма споко.Чети другите теми-има сума ти подобни на тази!
ZA6TO po dqvolite prodyljavate da se vryzvate na tezi gluposti ? bas fa6tam 4e do kraq na denq 6te ima o6te 3 takiva temi.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
moje mn qsno.osobeno ot"ne6to kato svirka"hahahahahahaha!!!basi sarmata ddeto si!hahahahahahahah \/
![]()
![]()