- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета по какви си падате повече ... ?
Аз също ИСКАМ нещо средноВ смисъл не намирам нито циганите, нито албиносите за особено привлекателни
Ама кой знае някой ден какво ще ми дойде на акъла
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
мм аз си падам по по-мургави,незнам винаги са ми били слабост...![]()
f@nt@zi@
amiiii po murgavite (zaduljitelno da sa bulgari) no i belite da ne sa za izhvurlqne ama chak kato sirene....
ХаХаХа евала ти праа баце =D>Първоначално написано от Novkov
тФа беХ аЗ.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Нормални нито мургави,нито бели!!!
Ако трябва от тези два вида да избера .. разбирасе , че ще си харесам мургаво момче , но има и среден вариант , който също не е лош нали?
pi6ete me i menПървоначално написано от valantain_love
![]()
Аз съм барби гърл имам ли акъл,аз сам кукла с дълга 4ерна букла:PPppPPppp Лофкай ти са!!!!
естествено че не е .... не може всички да сме мургави или пък бели като сирене........треа да има и по-средатаПървоначално написано от HeDa
![]()
ам се едно не гледам по-тена на кожатаПървоначално написано от fifa06
![]()
![]()
![]()
Мургав![]()
*<>*Не е важно,колко пъти ще паднеш,*<>*
*<>* важното е да*<>*
*<>*станеш и да продължиш напред*<>*
Ако мен питаш не мургави а направо черни.Кат видя негърче и почват лигите да ми текат.Много ги обичам тия момчета :P Винаги съм си мечтала за негър...Но иначе за мен е без значение какъв е-важното е да е добър и готин![]()
Не мога да кажа че харесвам само единия или другия тип.Падала съм си и по момчета с бяла кожа и светла коса и очи.Зависи си от човека,от излъчването и характера му
=D>Първоначално написано от ~IrRe~
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
da we i men nqkak si vinagi si me tegli kum rusi4ki, beli sineoki...nz kak taka se polu4ava..Първоначално написано от Tekitha
puk ako sa i futbolis4eta......nenen bolen mozuk..
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
hmmmm spored men nqma ni6to po sexy ot dobre oformeno murgavo mom4e s tamni o4i i beli zabkixaxa.biv6eto mi gadje izglejda taka i kato se usmihne napravo greiva.abe palen sladur.e,za sajalenie haraktera mu razvalq vida ama to v prirodata vsi4ko se kompensira
а не е ли най-добре некое циганче ...Първоначално написано от CRaZy_IKT
По мургавички
po ... zEmnite![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Predpo4itam murgavkite...po sa mi sladki i trqbva da e s tamna kosa![]()
Ina4e tova e qko tupo BQL KATO SIRENE"...mn qsno 4e kato se dade takuv izbor murav/bql kato sirene pove4eto 6e izberat murgav,6oto BQL KATO SIRENE zvu4i gadno.No vse pak ima sredno polojenie....ama murgavoto si e murgavo pleme![]()
![]()
ATB-Ecstasy ....
Абе всички постове са лични обиди към менеАз съм чисто бял, просто не обичам слънцето и дори лятото ходя "облечен", и сега ме изкарахте някакъв изрод
![]()
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
dali mom4eto e murgavo ili bqlo nqma osobeno golqmo zna4eniespored men po-vajni sa haraktera i vyn6nostta kato cqlo
![]()
Ako Me Nqma6 - Spe4eli Me ! Ako Me Iska6 - Otvle4i Me ! Ako Me Ima6 - Zapazi Me ! Ako Me Obi4a6 - Kaji Mi !
Шоколадовите рулират отвсякъде![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`