.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Tokio Hotel

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Tokio Hotel

Чували ли сте ги,ако да харесват ли ви?Какво мислите за тях?

Еми чувала съм ги ма мн мн не ме кефят
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Ми слушала съм ги,но честно казано не ми харесват [/quote]

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ооо.. даа Приятелката ми е луда по тях - по-точно по Бил . Пък и като гледам РТЛ винаги ги споменават , не минава без тях . Като музика имат мисля 1-2 хубави песни , а останалото е стандартните песни за Тийн - групи

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Чувала съм ги.Въобще не ме кефят

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Мисля, че са гей!

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Мисля, че са гей!

Ама ти серионзо ли?! И кое по точно те подтиква да мислиш така?!Вярно че всеки си има свое собствено мнение...ама да си имаме уважението все пак.Т'ва че имат малко по различна(да не кажа странна) визия от другите не значи че са гейове.Ако имаш главно предвид Билл(вокала им) заради това че е с грим и дълга коса... Това е второ нещо след музиката им заради което ги хаесвам...

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Ооо.. даа Приятелката ми е луда по тях - по-точно по Бил . Пък и като гледам РТЛ винаги ги споменават , не минава без тях . Като музика имат мисля 1-2 хубави песни , а останалото е стандартните песни за Тийн - групи
    Ехаа коя е приятелката ти

Цитирай Първоначално написано от Elektra_x
    Мисля, че са гей!

Ама ти серионзо ли?! И кое по точно те подтиква да мислиш така?!Вярно че всеки си има свое собствено мнение...ама да си имаме уважението все пак.Т'ва че имат малко по различна(да не кажа странна) визия от другите не значи че са гейове.Ако имаш главно предвид Билл(вокала им) заради това че е с грим и дълга коса... Това е второ нещо след музиката им заради което ги хаесвам...

ее визията не им е от най-странните ... само дето наблягат на вокала им ... а лично аз като ги видях за първи път си помислих,че той наистина е момиче...нз..не ме кефят изобщо,мн са ми детински
    "Животът е прекалено важен,за да говорим сериозно за него"-Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Elektra_x
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Ехаа коя е приятелката ти
    Мм... от ПЛД е знам че беше риторичен въпрос , ама аз да си кажа . Иначе наскоро си купи и двете им ДВДта от Германия , трябваше да ходя да ги гледам с нея , нз защо се отказах де . Впрочен аз НЕ съм им фенка , ама покрай нея знам доста неща , няма как , след като само за това говореше по едно време

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Вдишай. Издишай.
    Виж сега. Визията им не е странна. Смешна е. Смешни са. Гей са. Ти странна визия виждала ли си, по дяволите?!
    Има ЕБАТИ яките мъже с дълги коси и грим. Факт. Вокалистката... ъъъ вокала, де на Токио Хотел е гей. Факт.

Фък оф!

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Град
    Вдишай. Издишай.
    Виж сега. Визията им не е странна. Смешна е. Смешни са. Гей са. Ти странна визия виждала ли си, по дяволите?!
    Има ЕБАТИ яките мъже с дълги коси и грим. Факт. Вокалистката... ъъъ вокала, де на Токио Хотел е гей. Факт.

Фък оф!
    Изобщо ама изобщо не съм съгласна с теб...но както вече казах всеки си има индивидуално мнение.Ще си останат мои любимци независимо от негативното ти мнение.

Мега фен
    Не би трябвало да те интересува дали са педали, ако правят яка музика. И Нергал е педал и на някои снимки е като Тария, обаче музиката, която правят Бехемот, ми харесва толкова много, колкото и преди изобщо да знам как изглежда и дали се мисли за световна звезда. Но ти не си чувала за тази група.

Мъж с грим=педал. Не се обяснявай. Заради това си ги харесвала...и какво? Една група прави музика, а не визия. Фреди Меркюри е наркоман, бисексуален и се облича с бял аутфит по цялото тяло...прилепнал...което ме дразни. Нещо започнах да привеждам много примери.

Токио Хотел са деца. Токио Хотел правят лигава музика за децата, които се мислят за метъли. На всички без вокала свалям шапка, защото свирят, а вокалчето /хайде, няма да го обиждам/ още няма наченки на мутиране на гласа, поне в пеенето. Вокалите в тежката музика са или нежни, или брутални. Той не е нито едното от двете.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    ami da 4uvala sym gi predi 3-4 meseca mn se bqh zaribila da gi slu6am oba4e sq neshto ne me kefqt 4ak tolkova samo Rette mich i SHrei me kefqt
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си