Здравейте .... първо да ви запозная със ситуацията !!!
На 19 години съм ... Имам си приятелка която е на 15
заедно сме близо 8 месеца и половина ... но постоянно ни заливат със проблеми :
1-во Нейните родители (особено баща й) са 1000% против нашата връзка ... гледат да направят абсолютно всичко за да ни разделят !!!
2-ро Всичките "приятели познати" постоянно ни вкарват интриги и искат да ни разделят !!!
и сега ... Има няма от 1 месец баща й я наказа да не излиза от тях !!!
без повод без причина без нищо нито обяснение нито нищо !!!
и на куп на всичко от 1-2 седмици са на Планина на почивка ...
(кандидатствам във софия) и сред изпититее и нейните наказания единствената ни връзка беше мобилния й телефон ... направих някаде около 100-200 лв сметка а си говорим почти без пари с нея !!
и имах възможността да я виждам за по 4-5 минути ако тя "избяга" и отиде до леля си на госи.... а сега откакто са на планина Нито Мобилен нито нищо ..... Страшно много ми липсва направо полудявам
Наскоро ми сервираха че ми Била изневерила с един от най-добрите си приятели докато аз съм бил в софия !! но интересното е че найстина бяха убедителни тия хора .... с мн подробности ми разказаха историята ....
Сега пък се получават весели моменти ... Звъня аз уж както няма сигнал там (а то найстина понякога прекъсва) ... и Свободен сигнал .... . 5-6 презвънявания такива и телефона се Затваря и после Пак няма връзка с този номер .... нз

миналия ден гледах профила и в сладур-а както небеше влизала от 5-6 дни .... Гледам на 29.07 точно в 5:31 сутринта ... а как ще стане този номер при условие че няма интернет няма грам цивилизация там кадето са на почивка (смисал няма интернет пц-та и т.н.) и мн мн бих казал че нашата връзка благодарение на нейните родители на никаде не върви даже на зле ако питате мен ???

много ми е криво ... защото я обичам .... но на всичкото отгоре тя я няма а мн искам да е до мен ... В момента ми е толкова трудно защото имам големи преракания в моето семейство и няма с кой да споделя като хората какво ми е на сърцето .... онзи ден говорих някаде към 2 часа с нея отново по мобилния ... всичко звучеше нормално а просто от вътре ми е някакво супер гадно чувсто ..... Може ми защото вече 1-път са ме зарязвали точно след една подобна "Почивка" на балкан......
И в същият Интересен момент ... се появява Предишната ми приятелка ....
Започваме да си говорим да си споделяме .. с часове висим по Скайпе !! излизаме напред назад ... Тя се е променила адски мн .... Неможах да я позная в началото смисал Говоря за характера (Относно Външният им вид и 2-те са просто Уникално красиви) .... (Бяхме скъсали с нея .т.е. Тя скъса с мен .... заради предишния си приятел ... но сега казва че е направила огромна грешка че съжалява и ..... )
Нз Излизам с нея всичко в рамките на "Приятелство" нищо не се е случило между нас ... Ходим напред назад Кафета Дискотеки лудница купона е пълен ... говорим разбираме се Ходя и на гости ..... А майка и баща й само такива влизат ... виждат ни че си говорим и пр излизат усмихнати нищо повече няма такива истории ... Тоз кво си го домъкнала тука етц.... ( Бащата на моята приятелка ... На няколко пъти я е заплашвал че ще ме намери и ще ме пребие и т.н.)
Снощи например Ходихме в съседния областен град ... на една мега здрава дискотека .... :Ч) само дето имахме малко проблем с входа (тя не е пълнолетна) и имаше 4 проверки вечерта ... се разхождахме говорихме .... После се прибрахме обратно .. Купихме ядене и се качихме до тях .... .. хапнахме ... говорихме си до 5-6 сутринта и си тръгнах .... И днеска всичко нормално (Не съм изневерил Никога с нищо на сегашната си приятелка под никаква форма никога .... а съм имал толкова възможности .... а просто нейскам не съм такова момче )
И като видях Профилите във сладур-а ... там аднат някакъв "образ" от добрич в листа и с приятели и че е влизала сутринта в 5:30 без да пише нито 1 ред се побърках тотално.... Немога да издържа така повече немога да издържа на това напрежение ... Тя ще се прибира чак в Сряда .... а за мен остава най-лошото ------ ЧАКАНЕТО .....
Незнам как да постъпя Подяволите мн ми е объркано във главата Пълна каша ...... ... Постепенно старите ми чувства към предишната ми приятелка изплуват отново !!
а в Момента съм посредата ... м-ду чука и наковалнята !!!
оТ една страна момиче с което съм бил преди ... С което няма да има Забрани ограничения Наказания ядове от родители и т.н.
От друга ... момичето с което съм 8-9 месеца заедно но целия тоз път съм го изминал с адски много мъки и жертви и направо се побърквам ... и ще продължават нещата за напред да стоят по същия начин ... щото (баща й гада) няма да се откаже !!!!! току така .... И незнам ...
Вии Попадали ли сте в подобни ситуации ... знам че не съм написал кой знае какво .. има и още какво да се напише но адски мн моля споделете как бихте постъпили вий виждате ли изход ... И НАЙСТИНА МН МОЛЯ ... не подхождайте с присмешка или някаква гавра ... найстина ми е трудно и мн ме боли че се получават така нещата Помогнете МОля ви !!!!