точно в подобна ситуация не съм попадала. нашите също не одобряват връзката ми с моя приятел. говориха, натякваха, изкарвахами нервите до ента степен, и накря ме оставиха да съм била правела каквото искам. но аз все пак съм на 18. според мен на 15-годишно момиче е нормално да се държи сметка за това с кого излиза. родители са все пак и се тревожат. но при вас оправия така да се каже, просто няма да има. трябва да ходите доста дълго време, непрекъснато да доказвате, че никой и нищо няма да ви раздели и т.н. и чак тогава техните може би ще отстъпят. друг начин няма.

но по твоите думи между вас има съмнение. съмнението, че тя може би наистина ти е изневерила. дори и да е така, замисли се дали е било с някакви чувства и изобщо имало ли е умисъл в дейстията й. не само на теб ти е трудно в това положение, но и на нея... така че може би е искала по този начин да забрави! знае ли човек! но това в никакъв случей все пак не я оправдава

според мен няма смисъл при това положение (сегашното) да се мъчите повече и двамата. нека тя тръгне с друго момче, ти виж какво ще излезе с бившата ти приятелка (щом има възродени чувства!) и дано по този начин нещата влязат в релси.

но ако имаш намерение да се бориш - бъди позготвен за всичко!