Zna4i hora moqt problem e mn tranen!V smisul hodq s moq priqtel ot po4ti godina edva predi okolo mesec se re6ihme da spim zaedno,no na men mi be6e za purvi put,a na nego ne,no kakto i da e ottogava si bqhme mn po-blizki,sploteni i tn oba4e ima dni(i predi se e slu4valo)toi e nqkakuv tujen,sduhan i sqka6 ne mu e do men!Nai-mn me drazni facta,4e tezi dni e samo s edin negov fr i zaradi nego(4esto ne samo toi e pri4inata de i drugi)mi vruzva tenekiq!V smisul toi znae,4e ne sum sama,a s moite fr,no za men kogato kaje6 6te doida sled 1 4as max go priemam to4no taka,a toi za treti put se slu4va ve4e da ne doide,no pri4inite naistina sa glupavi:"negoviqt fr mu kazal da ne idvat,4e e tupo i da idat naburzo nqkude si,no tova naburzo stava dosta vreme i se zaplesvat sledovatelno toi ne idva,a nai-lo6oto e,4e kogato stane ne6to takova v men se poqvqva 4uvstvoto,4e sqka6 az sum mu vinagi na posledno mqsto i tova,4e edva li ne vupreki,4e mi e kazal(obe6tal),kogato nqkoi negov fr mu kaje ne6to makar i tupo za nego imam 4uvstvoto,4e e bezzna4enie tova,4e mi e obe6tal i mi vruzva tenekiq!Drazni me tova polojenie oba4e nqkolko puti se opitah i govorih s nego,toi kaza,4e mn sujelqva nz si kvo i pak su6toto,a za men tova e vajno,za6toto me kara da se 4uvstvam ponqkoga izli6na ot negoviq grafic i taka,4e sqka6 ne mu puka za men i tva,4e me vruzva! ;( mersi,4e pro4etohte problem4eto mi i nadqvam se dadete mnenie ili podobni va6i slu4ki i ima li re6enie osven tova da govorq s nego,za6toto qvno,4e ne stava nqma li na4in da mu pokaja ili da go nakaram da spre da go pravi