- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- CSKA pobedi!!!
Първоначално написано от p4elata_brumze
На левскарите също. Ти как се казваш. Много хора познавам от лозенец.
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
и аз ще дойда, че и аз много държа да ми го каже лично...Първоначално написано от exploitedteen
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
...на флуудерите също.Първоначално написано от p4elata_brumze
11 tochka deaktiven profil.
Само можеш да се надяваш. Няма да ти го кажа, защото ти поне не се подиграваш с името на Апостола, както много други.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Ела, нямаш никакви проблеми.Първоначално написано от skate_warrior
![]()
Еми честито . Надявам се всички да са прибрали уговорените суми!![]()
![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Пчела,Първоначално написано от p4elata_brumze
а ти защо им се вързваш и падаш на нивото на такива тъпаци, които си избиват комплексите чрез футбола. Те не са фенове на футбола, а на боят, викането и псуването...
Заради такива като тях не ходя на футболни мачове.
Не им се връзвам, а като културен човек им отговарям.Първоначално написано от Mo6no
![]()
Да, ама обиждаш не само такива като Skate Wariorq, ами и други...
Не си ли се замислял?
Добре и искам да ми кажеш всичко това. Между другото недей да сравняваш Апостола с някакъв тъп отбор кръстен на негово име... унижение е..Първоначално написано от p4elata_brumze
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Не знам за какъв ме мислиш но това, че си защитавам любимия отбор, не ме прави нещо по-малко от него.Първоначално написано от Mo6no
И като цяло не ми харесва как се надува...
Напротив, не ги сравнявам.Първоначално написано от skate_warrior
Преиначавайки името на футболен клуб Левски, преиначаваш и това на Апостола.![]()
Дори и да е така аз уважавам Апостола , а не клуба...Първоначално написано от p4elata_brumze
Замислял съм се, но не поставям всички под общ знаменател.Първоначално написано от Mo6no
![]()
Левски не е тъп отбор. Хората са кръстили отбора на Левски, но те откъде ще знаят, че тъпаци като тебе ще псуват името Левски. А и псувнята е проява на простащина независимо дали става дума за Левски или Съседът ти.Първоначално написано от skate_warrior
Не се надувам, а защитавам любимия си отбор, както ти защитаваш твоя.Първоначално написано от skate_warrior
Нормално е да не може да се постигне общо мнение.![]()
Ясно... и този Mo6no e левскар.. а аз се чудя защо се вживява толкова...Първоначално написано от p4elata_brumze
И защо го защитавате? На отбора пука ли му за вас? Не нали...Първоначално написано от p4elata_brumze
Това със парадирането моят отбор е велик --> аз съм велик е много тъпо.
Не си познал. Аз съм фен на ЦСКА.Първоначално написано от skate_warrior
Явно не колкото мен... за мен е обидно да псуват любимия ми отбор и да му слагат някакви * и т.н. по името...Първоначално написано от Mo6no
А за мен не. За какво да се обиждам от някакви глупаци, които дори не са фенове на футбола?Първоначално написано от skate_warrior
На никой отбор не му пука за определени фенове, замисли се.Първоначално написано от Mo6no
Всеки истински фен, подкрепя отбора си и в добро и лошо. Не като някои "ламери" при няколко не добре изиграни мача и вече не са фенове.
Аз лично съм фен на Левски, защото ми харесва начинът, по който играят, харесва ми стилът им, футболостите- като играчи, визията и заради много други неща.![]()
Замислял съм се. След като отбора не подкрепя феновете си и позволява разни хулигани да се появат на стадиона, какъв е смисълът да го подкрепяш докрай и да можеш да изядеш боя заради него? Никакъв. Поне според мен.Първоначално написано от p4elata_brumze
Хахахахах, ти педал ли ме изкара, нямам думи?!? хахахахахахахахаПървоначално написано от exploitedteen
Под визия имах предвид екипите...знам, че е супер глупаво това изказване и да, не трябваше да го правя, защото няма смисъл, но някой трябва да мисли преди да пише. хах![]()
Това е супер глупаво и безмислено.Първоначално написано от exploitedteen
![]()