- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- CSKA pobedi!!!
ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА- ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И както винаги,когато Левски загуби почват да се оправдават със съдията,абсолютно нормално,така и левскарите не се научиха да губат.
Това май го забравихте.
![]()
Поредната глупава темаКооооолко ги мразя и колко дяволски досадни саа!Мача беше тъп,факт!Бихме,пак факт!Самият двубой се състоя преди повече от 10дни....време е за ключ!
Що се отнася до изтърканите фрази за 7:2,7:1....запазете ги за някой,който за пръв път чува за това животно футбола.Всички знаеме колко велик отбор са Левски и колко нищожни са ЦСКА според сините фенове ии обратното е в сила за червената агитка.Всъщност ако толкова много обичате отбора си,без значение кой е той,нямаше да гледате в чуждото канче и да се чудите как да "натриете носовете" на противниковия лагер като изтъквате ндостатъците на клуба на,който е привърженик той....оь оплетох се много,просто темите ЦСКА-Левски са една пумия,в която всеки път се избълват едни и същи глупости![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
da ama levski vze nai vajnata kupa i sq she vleze v shampionska liga
{Nujdaq se ot 3 nesta za da jiveq.Ot slunce prez denq.Ot Lunata prez nosta i ot TEB zavinag} i ot levski 6oto levski sa nomer 1
та дори да не е така, аз мисля, че в момента цска е с доста прилична форма![]()
обичам дениту ми{}