- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете - гъбички!!!
Не знам дали е пускана подобна тема, но имам следния проблем: от няколко години не мога да се оттърва от проклетите вагинални гъбички. Ходих при гинеколожка и тя ми каза, че са се появили заради многото антибиотици, които съм гълтала (пиех ги през месец в продължение на около 2 години). Там е работата, че гъбичките се лекуват с вагинални таблетки, а аз съм девствена и не мога да ги слагам. Изписваха ми лекарства за гълтане, но ефектът е временен - явно не изчезват напълно и след около месец става същата работа. Една лекарка ме караше да слагам вагинални таблетки внимателно, ама аз пробвах три-четири пъти и спрях, защото ме е страх. Моля ви, ако някой е имал същия проблем да ми помогне. Не мога да го понасям повече това противно течение!!!
6tom lekarkata ne e e uspqla edva li nie 6te mojem-saveta mi e da poseti6 niakoi drug ginekoog i da provede6 seriozen razgovor s maika ti za tova,za6toto ne enormalno tolkova mnogo vreme da sis gybi4na inf.
Какво толкова ако се отвориш. Така хем ще се излекуваш, хем после няма да имаш проблеми при първия полов акт.
Първоначално написано от niakoq_si
на колко години си)
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Ем кажи на някой пич да те прасна и нямаш ядове...Ако не го е гнус ъф корс...
На колко години се?Просто прави секс ЬХАХьа и почни да си слагаш,ако искаш да се отървеш от тия гъбички.И занапред да знаеш,че с антибиотиците задължително се пие Витамин Б комплекс!!!Да го знаеш занапред,да няма повече такива гафове!
tva za B kompleksa e taka, ala ne razbrah kak tochno sexa 6te pomogne da se izlekuvaПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
![]()
Сори но не мога да се сдържа - чукай се за здраве!![]()
А този форум не е най-точното място за компетентно мнение. Доктор му е майката.
ahaaaa.. taka stavalo znachi..trqbva i az da probvamПървоначално написано от theraven_nz
![]()
![]()
Не прочети ли мнението,това се лекува с вагинални таблетки,които тя не може да си слага,понеже е девствена!Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
tctctc.. i takiva ima ve4e, a![]()
Всичко измислиха!Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
![]()
da ve..tctct..egati horata..
samo ne izmisliha prilojenie na teoriqta za otnositelnostta
qvno ulesnqvaneto na plutskoto udovolstvie e po-vajno![]()
![]()
хахах то тва на последно мястоПървоначално написано от Slippin aSS Grabba
![]()
Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
ti gledai da ne prilojat absolutnoto 4erno tqlo v prilojenie na kvantovata teoriq i teoriqta na otnositelnostta.....togava 6te stane stra6no...
po temata: mislq 4e trqbva da probva6 otnovo i otnovo za vaginalnite tabletki...vse pak e po-dobre da opita6 vsi4ko predi da si sprqla da se lekuva6....i naistina taman kato se otvori6 nqma da ima6 problem pri 1-q put...uspeh i 6te se opravi vsi4ko.....![]()
Zavurti biznes.
Beri gi i gi prodavaj na pazara....... \/
Абе вие луди ли сте бе! На мен ми е тъпо само като си помисля, че може да съм се отворила. Искам първия път да ми е както при всички останали, с болка, кръв и т.н. Не съм такава лигла,че да не мога да изтърпя една болка, когато си му дойде времето. А що се отнася до това да отида да се изпраскам с който ми падне и после да слагам таблетките - баси и простотията. Просто реших, че може някой да е имал същия проблем и да ми помогне.
Sorry, забравих да си напиша ника в горния пост.
Zna4i otiva6 do aptekata i si kupuva6 Klotrimazol tova e v edna tubi4ka i struva samo 2 i ne6to zakupuva se ot vsqka apteka deistvai....
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
Това не е ли кремче, което се използва само външно. Дали ще ми помогне?Първоначално написано от Klizmata
da 6te ti pomogne siguren sum.....
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
Thanks, ще пробвам... Все пак ако някой има други предложения, да ги сподели. Май една от причините да не мога да се излекувам е, че ми е много слаб организма. Някой ако знае нещо което да действа абсолютно сигурно, някакви хапчета или де да знам... няма значение колко са скъпи. Btw кремчето съм го ползвала ама не много редовно, защото не мислех че ще има някаква файда, след като е само външно.
И само да ти кажа,че темата ти не е за тук!Първоначално написано от niakoq_si
Верно, то имало специален раздел за това, извинявам сеАми айде някой мод да я премести или изтрие.
6tom ti e slab organizma moga da predloja dva vida hap4eta koito ssa ne6to kato estestveni antibiotici,vitamini ili kakto iska6 gi namirai prosto za kato hranitelni dobavki i pomagat kogato ima niakav grip,ako ima6 vatre6na bolest ili ne6to drugo izob6to se piqt za imunitet-ednoto se kazva samento(kote6ki nokat)-struva 38lv i e adski dobro a drugoto e 4esan na kapsuli-za nego neznam cena no sa6to pomaga v mn oblasti!