zna4i hora, s gagjeto mi dr mesec pravim ve4e edna godina zaedno. Mn q obi4am i stra6no durja na neq.Tq be6e 4oveka ot koi nai-malko na sveta bih o4akval iznevqra ili nqkakuv vid predatesltvo, no za sujalenie shit happens.Poprincip smqtah 4e ne bih prostil iznevqra po nikaf na4in i 4e tova zna4i krai . Edna ve4er v 4ata mi kaza 4e 4uvstvata i kum men sa ohladneli i izpitva 4uvstva kum edin ot neiniq klas i bi iskala da skusame, razbrah 4e sa se vijdali nqkolko puti dokato se e sme bili gagjeta i se po4uvstvah mn predaden. Kakto kazah, misleh si 4e ne bih prostil iznevqra , no togava bqh gotov da vsi4ko za da q zadurja, mn govorehme s neq i v kraina smetka tq re6i da ostane s men. Dotuk dobre ,no problema e 4e vmesto da sum 6tstliv ot fakta 4e ostana s men sum ne6tasten,postoqnno se 4udq dali pak ne mi igrae nqkuf teatur(sled kato ve4e go o4akvam ot neq), kato sme zaedno s durji super s men ,vse edno ni6to ne e bilo i e xtra, oba4e mn 4esto se se6tam za slu4iloto se i mn me boli i vupreki 4e ne sum i kazal ne moga da go preodoleq. Dori kogato e v cikul i e normalno da ne i se izliza se pitam dali prosto ne se izvinqva s tova za da ne e s men i takiva gluposti. kajete s kfo da si namalq mukata i da spra da mislq za gluposti , mersi
P.S moje da e malko neqsno 6tot mn misli mi se vurtat v glavata i ne moga da gi podredq kakto trqbva ;]