.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    :~(
    Guest

Imam kosmi po penisa

zdr. imam problem i neznam dali e seriozen ili ne.
    imam kosmi po samiq penis. malki i tanki no mnogo me pritesnqvat i me e sram. dori stigat do glavi4kata i prosto neznam. molq da mi kajete dali e normalno i dali ima nqkakuv na4in po koito da gi mahna za vinagi
    mersi

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    WOW...tfa e star6no.....ami ne ti preporu4vam kola maska....moje bi s pinseta malko po-malko...no ako ne se zabelqzvat tolkova ne gi mahai...vse pak pomisli i ot dobrata starnna...ti moje da si purviqt v BG sas kosmio po samiq penis.....taka che spokoino....vajnoto e da bachka samiq organ!!!!!!

Абе не си единствен ... Има си по космати хора ... Иначе и аз имам по самия ствол ма не мн догоре чак то самата главичка ... Ако не се заблеязват не ги махай ... Няма смисъл ... ... Само , ако на гаджето ти и пречат ... А ти бръснеш ли се отдолу изобщо ?
    Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...

:~(
    Guest
    qvno vi e mnogo sme6no ama na mene ne mi e. super tupo mi e i neznam na kade. probvah sa s pinseta ama maham edin i te izlizat o6te 3. ne e rabota tova. ina4e ne si li4at mnogo ama mene me draznqt...

НЕ ГИ МАХАЙ. ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ ПОСЛЕ. Мисля, че всеки един има, но те са малки и едва забележим, така че STOP.

лудиятапак
    Guest
    Спокоино и аз имам до главичката и не са ми хич малки по принцип не се забелязват но ги има

Guest
    У-у-у пущиняк... Само газ и памук те оправя...

Guest
    WAW чак то дам ли ве, може да имаш по хуя, ама 2-3 или 5-6 и ги махасх и забравяш ама ти си по-скоро маймуна отколкото човек..

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    WAW чак то дам ли ве, може да имаш по хуя, ама 2-3 или 5-6 и ги махасх и забравяш ама ти си по-скоро маймуна отколкото човек..
    Хах, тц, просто човекът явно произвежда повече тестостерон - сиреч по-мъжествен е от някои "Гост"-и

Guest
    И аз имам косми по малкия пешо(така си го кръстих) ама ги бръсна!

i az imam no gi brasna moje priqtelkata mi malko da q bocka ,no nai-veroqtno e za dobro \/

Имам косми по пениса

lol хахахаха
    uber l337 pro g33k

...........
    Guest
    Kvo go slu6ate we. Ne vijdate li 4e se bazika . Izlizali mu o6te 3 hahahah

Re: Imam kosmi po penisa

tova pokazva 4e odurtqva6 i zapo4va ve4e da ti uvisva!preporu4vam ti-EPILATOR sus zamrazqva6ta glava-za da zamrazi bolkata
    vodka ~Flirt~ gotovi li ste za dove4era????

Цитирай Първоначално написано от BladeMaster
    i az imam no gi brasna moje priqtelkata mi malko da q bocka ,no nai-veroqtno e za dobro \/
    a ti nared li si...ka 6te gi bursnesh be idiot. Nali 6te ti stanat o6te poveche!
    093 BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
    212.104.122.24

xaxax oshte oshte...nqma li oshte :P

ima be kak da nqma!vse pak az sum tuk!!!!awe tva mom4e kato ima takuv problem za6to ne se oburne kum maika si???? az moga samo da mu kaja da izpolzva reza4kata ili triona.....
    vodka ~Flirt~ gotovi li ste za dove4era????

Guest
    Сестре,сестре...Резачката и триона може да се рпиложат...Само че момчето космите ли ще си маха или пениса?

EEEeee dosega ne bqh chuvala takova neshto,no pone mnogo si priznaha che i te imat...haha da vi eba v kosmatite huiove....
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

az nеам такива проблемс - нз оправяите се ако сте с моми4е което ви оби4а космите едвали 6е и пре4ат ;д
    Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Познавам те бре "Горски"

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

А представяш ли си да имаше и по самата главичка!

Цитирай Първоначално написано от joro_tev
    НЕ ГИ МАХАЙ. ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ ПОСЛЕ. Мисля, че всеки един има, но те са малки и едва забележим, така че STOP.
    И аз мисля така. Не ги махай.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си