- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakvo mislqt momichetata za ...
Kakvo mislite momicheta za pozata , mai i vikaha "kucheska" , v koqto jenata e legnala po korem ili sedi na ruce i kraka , mujut e poluprav i go vkarva otzad , v smisul toi e otzad no si vliza vuv vlagalishteto
1 - smqtate li go za "unijenie" i "tvurde perverzno" - ima takiva mneniq
2 - boli li vi ?
Не е унижение.Перверзно е![]()
/rossa./
predi go mislih za unijenie no mislia 4e po-to4nata duma e perverziq... i e qko mejdu drugoto-ne boli!
mi unizitelno...takiva silni dumi za taz poza ne bqh 4uvalaПървоначално написано от Paduan`
perverzno...mom4ence kupi si kama sutra i vij kvo e perverzno
boli...mi ako po4ne da kre6ti mackata-->povqrvai mi ne e ot bolkaa ako naistina se razvika mnoo qko moje i na men da mi zvunne6
![]()
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
xaaxaxaxaxaxaxxaax
mi huu aide ne "unijenie" ... ama bilo mnogo perverzno - taka razpravq edno momiche de .. ta zatva pitam i drugi ot vashiq pol![]()
Първо на първо тва са 2 различни пози... Бре, че е затъпяло ващо поколение бреИ 2ро повече им харесва, що по принцип животните се праскат така, и им е останало генетично желание да се изпраскат отзад.... Тва съвсем сериозно...
![]()
![]()
![]()
Не мисля,че е унижение,ако и на двамата им харесва.Да,може би е малко по-перверзна,но какво пък.На мен ми харесва.
da qka e tazi poza....ne e obidno za6to da e?i ne neboli.
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
Е,всеки със вкуса си.На мен тази поза не ми харесва,но след време може да променя възгледите си.
xa..samo ne razbrah koe i e perverzno na pozata..tva e poza kato poza!!!
spored men nqma ni6to perverzno!!!![]()
NE boli!!
Super QKA e !!![]()
Перверзна е щот коньете се кльоцат така...
На мен не ми харесва и не я практикуваме с гаджето.Не ми си струва перверзна,а просто аз обичам да гледам гаджето си по време на секс и да го целувам и прегръщам.Иначе си остава едно тъп ч**не.
i kvo ot tva..i nie sme jivotni vse pakПървоначално написано от Анонимко
![]()
samo deto imame malko poveche sivi veshetestvo!!!
eto..i tva che pochti vsichko jivo se "klioca" taka pokazva 4e tva e suvsem normalno![]()
nz.. ama tva ne e predstavata mi za perverziq..za mene perverziq e orgiq,troika,da go pravq s jena..ili da go pravq s jena dokato muja gleda ili............ a we mnogo sa variantitei sa mnogo hubavi
![]()
Това, че е перверазна, е голям плюс. Най-добрата поза е.
like that shit!
093BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
212.104.122.24
Перверзно .. пуфф не бих казал. До сега не съм чул момиче/жена/ да се оплаче от тази поза. Повечето хора я харесват заради чуството .. предполагам повечето знаете, че е доста приятно![]()
Хората те харесват такъв какъвто си, а не такъв на какъвто се правиш
SAMO TAKA!!!!!!!!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Това е една от позите, при които жената може да изпита болка.
Бившата ми приятелка... малееее... нещо все тя ми е в устата..., та това беше единствената поза, при която се оплакваше, че леко я боли - когато опитвах по-грубичко.
![]()
nito e unijenie nito boli perverzna e no na men mnogo si mi haresva![]()
Аз съм барби гърл имам ли акъл,аз сам кукла с дълга 4ерна букла:PPppPPppp Лофкай ти са!!!!
ne e preverzna....Daje na men mi e edna ot lubimite........![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Вие сте адски перверзни, щом задна прашка не ви се струва перверзна. Или не знаете значението на думата.
6to da e pervezna super si e qka ne boli napraih si sefteto na taq poza supper si q trqda q proba6![]()
еее че кое му е перверзното и унижителното???даже бих казала че вече си е банална и съвсем обикновенна..като мисионерската.колкото до болката...мне,не боли...ем зависи сега от момчето ако е малко по груб..може да се усети дикомфорт.....сичко е индивидуално.