.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: mnogo me e strax

sladur4eto``
    Guest

mnogo me e strax

zdraveite.obi4ax edno mom4e no ne se bqxme vijdali i go napravix za1 pat s drugo mom4e.no az bqx v menstrruaciq i ne polzvaxme prezervativi.sega se bezpokoq 4e sam bremenna za6toto korema mi se naduva apak ako maika nau4i 6te me ubie.nz kfo da pravq.iskam da ne sam bremenna no neznam dali sam ili ne sam

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    koga ste go pravili-da nemisli6 4e korema po4va da se naduva na parvata sedmici... za da se uspokoi6 o6te utre otidi da si vzeme6 test ot aptekata ili otidi na lekar-nie ne mojem da ti kajem dali si ili ne si...

Супер фен
    samo kato ti 4eta tapotiite se ubejdavam 4e ne si na pove4e ot 14 prava li sam?

naduva se,ne se naduva....absolutni prostotii!!!!!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Ти си била в цикъл,значи няма никаква опасност!А това за корема,може просто да надебеляваш :P :P хаха въобразяваш си. Ама все пак можеш да си направиш един тест,ако са минали 1-2 седмица.

Голям фен
    ti na nqkakva sapunka li iskash da podrajavash ???
    az obichah edin ama se praskah s drug.........bla....bla........bla......

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    eh ama 4e otvoreni i tupi hora ima tuka we.....momi4eto ne znae i za tfa pita we....vse pak ne e sramno da pita6 sramno e da ne znae6....a tfa 4e nqkoi nqmat i gram sivo v-vo, samo edin konec deto im svurzva u6ite da ne klepnat, ne e na6 problem, traite si i tfa e....mn e losho da se prismivate na 4ujdoto ne6tastie........samo dano ne vi stigne do glavat 4e ne znam ko 6te pravite kato ste tolkova kuhi(govorq za tezi izrodi det pi6at samo prostotii)

ina4e po-temata...sled kato si bila v cikal ne nqma na4in da si bremenna, korema ne moje da se nadue izvednuj, a za po sigurno si napravi test...i sledva6tiq put s prezervativ!!!!!!!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Ти си била в цикъл,значи няма никаква опасност!А това за корема,може просто да надебеляваш :P :P хаха въобразяваш си. Ама все пак можеш да си направиш един тест,ако са минали 1-2 седмица.
    това за цикъла са пълни глупости,може да забременее.По-добре ходи до аптека да си вземеш Постинор Дуо и се успокой малко.

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    това за цикъла са пълни глупости,може да забременее.По-добре ходи до аптека да си вземеш Постинор Дуо и се успокой малко.
    Да, даже 14-15 постинора-дуо, за всеки случай. Тука голяма рекламна кампания на хаповете настана. Да не сте на процент?!

Има едно изобретение - тест за бременност му се вика...има и още едно, което се прилага още преди това - Постинор Дуо
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ем, пръдни си едно убаво и ще ти спадне корема...
    UUUUUUUUAaaaaaaaaaaaaaaXAXAXAaaaaaaaaaaaaaxaxAXAAa axaAXaXAxAXaXaXaxaxAXAa
    ti q izceri be 4ovek
    cxaxxaaxaxxaaaxxaxaxaxaxaaxaxax
    a po temata naisitna si mnogo prosta 6tom si misli6 4e za 1-2 sedmici moje da ti se nadue ne6to
    axaxax podkrepqm....purvo si suzdaite seksualna kultura i se obrazovaite pone na elementarno nivo posle ako 6te6e ne s 1 mi 1000 ednovremenno sa ebete
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Night_Knight
    Да, даже 14-15 постинора-дуо, за всеки случай. Тука голяма рекламна кампания на хаповете настана. Да не сте на процент?!

=D> kaza im go [-o<

то не може да започне да се надува толкова бързо а пък и 3 дни преди мензиса и по време на мензиса няма овакулация но за всеки случаи си вземи тест

Re: mnogo me e strax

Цитирай Първоначално написано от sladur4eto``
    zdraveite.obi4ax edno mom4e no ne se bqxme vijdali i go napravix za1 pat s drugo mom4e.no az bqx v menstrruaciq i ne polzvaxme prezervativi.sega se bezpokoq 4e sam bremenna za6toto korema mi se naduva apak ako maika nau4i 6te me ubie.nz kfo da pravq.iskam da ne sam bremenna no neznam dali sam ili ne sam
    Така всички идиоти които казаха че в менструация не се забременявало трябва да разберат че са тъпи парчета.Авторке и ти си тъпо парче защо за бога не използвахте презарватив?Каквото си си надробил това ще сърбаш.Айде честито да ви е детето!
    uber l337 pro g33k

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    НАДУВАТИ се сигурно главичката от толкова мозъче,което вече нз и как да използваш ..
    по въпроса ти..ми бременна си то сигурно вече са минали 2седмици и ти се е надул стомаха....Честито бебче ! хахахха
    тъпо...
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

ami to mina 1 mesec ve4e ot kakto go naxpravixme,,no neznam..iima li smisal da se pritesnqvam ?

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

sladur4eto``
    Guest
    vii sa smeete i sa podigravate,ama az naistina se pritesnqvam...qvno nikoi ne moje da me razbere

Guest
    6tom ste go pravili predi edin mesec na koq data trqbva da ti doide pak?ako zapo4ne da ti zakasnqva ti4a6 do aptekata za test,pak stiskame palci da ne e stanalo ne6to,4e ina4e 6te trqbva abort,a na kolko godini si?

Guest
    Postinor Duo se pie do 72 4asa sled seks, posle ve4e e kusno.

sladur4eto``
    Guest
    na 14 sam ..

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Първо ако си била в цикъл е мн интересно как така сте правили секс 2ро не може да забременее6 защото неоплодената яицеклетка вече се изхфърля и няма друга озряла, а и момчето не го ли беше гнус, това може да доведе до венерически болести ама вие си знаете
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Guest
    АБСТРАХИРАЙ СЕ

Guest

бремена си язак те хората хубаво са измислили поговорки ма кой да ги чете
    например в случая - бързата кучака планина повдига

Град
    НяКъдЕ По ПъТя Към МеЧтиТе
    Parvo macko, napravi si 1 test. Vtoro: nikoga ne go pravi bez prezervativ! Osven che mojesh da zabremeneesh, mojesh da si lepnesh i kvo li ne, v nai-loshiq sluchai SPIN. I molq te, procheti nqkoq knijka za podrastvashti - v knijarnicite e full s tqh, ne sa skapi, a i mojesh da nauchish baq neshta...

Мега фен Аватара на koalka
    Направи си тест за бременност.Корема ти няма да се подуе веднага,но има опастност да си бременна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си