.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: mnogo me e strax

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Ех деца, кога порастнахте бре?Май нещо послъгваш ама хайде.. виж ти трябва да си пълна пача, че да се дадеш да те отворят без презерватив и то на 14...Малко нелогично ми се вижда Явно отношението на теб и партнъора ти към тези неща е супер несериозно!Все пак ще стискаме палци и пилци да не си бременна И следващия път - durex (ако има следващ път).Представи си, че вашите разберат (а това ще стане рано или късно), какво ще им кажеш...попрекалих с пържолите ЗА "ДЕЦАТА" ОТ 11 ДО 14 СЪВЕТ ОТ МЕНЕ:

ПОЛОВ ЖИВОТ НЕ СЕ ЗАПОЧВА ТОЛКОВА РАНО!ПРЕДИ НОРМАЛНО БЕШЕ 18г, СЕГА Е 16, А КАК ЛИ ЩЕ Е СЛЕД 10 ГОД?ОЩЕ В ЯСЛАТА ДА ИМ ДАВАТ ЕДНА КУТИЯ DUREX И ДА ИЗЧЕЗВАТ!

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Цитирай Първоначално написано от Svirka```
    Ех деца, кога порастнахте бре?Май нещо послъгваш ама хайде.. виж ти трябва да си пълна пача, че да се дадеш да те отворят без презерватив и то на 14...Малко нелогично ми се вижда Явно отношението на теб и партнъора ти към тези неща е супер несериозно!Все пак ще стискаме палци и пилци да не си бременна И следващия път - durex (ако има следващ път).Представи си, че вашите разберат (а това ще стане рано или късно), какво ще им кажеш...попрекалих с пържолите ЗА "ДЕЦАТА" ОТ 11 ДО 14 СЪВЕТ ОТ МЕНЕ:

ПОЛОВ ЖИВОТ НЕ СЕ ЗАПОЧВА ТОЛКОВА РАНО!ПРЕДИ НОРМАЛНО БЕШЕ 18г, СЕГА Е 16, А КАК ЛИ ЩЕ Е СЛЕД 10 ГОД?ОЩЕ В ЯСЛАТА ДА ИМ ДАВАТ ЕДНА КУТИЯ DUREX И ДА ИЗЧЕЗВАТ!
    хахах леле
    бате ти я сцепи направо
    ахаххаа, и аз съм съгласен с тебе, докъде стигна тоя свят, на 14 и вече са готови,както каза човека ще ти стискаме палци и следващия път използвай презервативи
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от miracul
    Цитирай Първоначално написано от Svirka```

хахах леле
    бате ти я сцепи направо
    ахаххаа, и аз съм съгласен с тебе, докъде стигна тоя свят, на 14 и вече са готови,както каза човека ще ти стискаме палци и следващия път използвай презервативи
    Момиче съм

Град
    nqkude tam kudeto nikoi ne moje da me otkrie.....
    lelee!!ebati xorata se rajdat!!abe momi4e ti trqbva da si ili basi kurvata ili nekva ciganka!!!kak moje da pravi6 za pruv put sex kato si v cikul be??lelee basi maloumnoto su6testvo!!puk si i na 14 o6te nedorasla!!izvinqvai ama kak mom4eto ne go e bilo gnus??kato gledam mai dosta poslugva6...
    gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...

Цитирай Първоначално написано от Night_Knight
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Ти си била в цикъл,значи няма никаква опасност!А това за корема,може просто да надебеляваш :P :P хаха въобразяваш си. Ама все пак можеш да си направиш един тест,ако са минали 1-2 седмица.
    това за цикъла са пълни глупости,може да забременее.По-добре ходи до аптека да си вземеш Постинор Дуо и се успокой малко.
    Да, даже 14-15 постинора-дуо, за всеки случай. Тука голяма рекламна кампания на хаповете настана. Да не сте на процент?!

vie dobre li ste be...veroqtnosta da zabremenee dokato e v cikul e mn malka...a postinor duo pomaga dva dni sled kato si go praila a ne edna dve sedmici...taq glava vi e dadena da mislite be hora kvi sa tiq prostotii samo pla6ite momi4eto
    JiVeI,DoKaTo Ne DoIdE nA mOdA dA sE mRe....!!!

Цитирай Първоначално написано от BLUE~ANGEL~
    lelee!!ebati xorata se rajdat!!abe momi4e ti trqbva da si ili basi kurvata ili nekva ciganka!!!kak moje da pravi6 za pruv put sex kato si v cikul be??lelee basi maloumnoto su6testvo!!puk si i na 14 o6te nedorasla!!izvinqvai ama kak mom4eto ne go e bilo gnus??kato gledam mai dosta poslugva6...
    za6to si misli6 4e kato e na 14 e nedorasla...6tom e gotova 6to da ne go naprai
    JiVeI,DoKaTo Ne DoIdE nA mOdA dA sE mRe....!!!

Цитирай Първоначално написано от BuBoLiNa
    Цитирай Първоначално написано от Night_Knight
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Ти си била в цикъл,значи няма никаква опасност!А това за корема,може просто да надебеляваш :P :P хаха въобразяваш си. Ама все пак можеш да си направиш един тест,ако са минали 1-2 седмица.
    това за цикъла са пълни глупости,може да забременее.По-добре ходи до аптека да си вземеш Постинор Дуо и се успокой малко.
    Да, даже 14-15 постинора-дуо, за всеки случай. Тука голяма рекламна кампания на хаповете настана. Да не сте на процент?!

vie dobre li ste be...veroqtnosta da zabremenee dokato e v cikul e mn malka...a postinor duo pomaga dva dni sled kato si go praila a ne edna dve sedmici...taq glava vi e dadena da mislite be hora kvi sa tiq prostotii samo pla6ite momi4eto
    napalno sam saglasna s tebe. teq prostinor4eta gi piete kat bonbonki xaxaxa zabravi sled 2 sedmici da ti pomogne zemi si napravi edno test4e dano na ne si bremenna...
    JiVeI Za DeNq,ZaShToTo UtRe MoJe Da Ne DoIdE,a VcHeRa Da Ne Se VaRnE!!!!!

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от BuBoLiNa
    Цитирай Първоначално написано от BLUE~ANGEL~
    za6to si misli6 4e kato e na 14 e nedorasla...6tom e gotova 6to da ne go naprai
    Явно и ти на толко си го направила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си