.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Болки

Guest

Болки

Ами значи когато започнем да правим секс със приателката ми и нея започва да я боли и това започна някъде преди 1-2 месеца и не винаги обаче я боли от какво може да е това?

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    moje da se dalji na mnogo ne6ta....vse pak moje da ne e ovlajnena dostatu4no, za koeto trqbva da poraboti6....drugoto e 4e moje da si mn grub...moje da da ti e dosta golqma onaq rabota(malko se samnqvam...no dori i da e taka ne se fukai), ili puk mn da ru4ka6..taka 4e po-spokoino....deistvai fnimatelno...sa6to taka moje i tvoqta priqtelka da e tqsna, koeot obache 6te se opravi ot samosebe si....taka che spokoino...6te sviknete..... \/

Другото което е - може да има възпалени яйчници. Ако е ходила по студените нощи с гол кръст и боса.

Guest
    Ще ражда

Супер фен Аватара на maybelline
    трябва да е добре овлажнена и ти да не си го вкарваш със 100км/h,вкарвай го бавно и нежно,наблюдавай я и при първия признак за болка,спри и опитай пак след няколко секунди.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Споко пич-и аз съм така.Правя секс вече 5 месеца и в началото ми боли.възбудена и овлажнена съм,но просто съм тясна още.С гаджето правим така-вкрава го нежно и внимателно и стои така 2-3 минути без да се движи-влагалището привиква с големината и всичко и ок.действай,ама по-полека

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си