.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Ginekolog

Hybrid View

obarkana
    Guest

Ginekolog

Nqkoi ima li predstava kolko gore dolu struva pose6tenieto pri ginekolog,za6toto moita li4na lekarka ne iska da mi dade napravlenie i az nz kade otida!

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    mi zavisi
    ako otide6 v nekva durjavna klinika moje i bezplatno da e 6oto seki ima edno pose6tenie profilakti4no na godina
    ina4e e 20 kinta v klinikite pove4etpsa
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

obarkana
    Guest
    e da,no bilo bezplatno samo ako imam napravlenie,a moita li4na lekarka mi dade napravlenie,a tq otkazva,neznaino po kakvi pri4ini!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    към 20 лева, но странно защо не желае да ти даде направление

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    15-20 лв

Мега фен Аватара на koalka
    Не може да не ти даде направление-тя е длъжна.Егати лекарите.Цените при частен гинеколог са колкото казаха другите.

Лекарите особено в края на месеца много се правят за тези направления, понеже май са им ограничен брой за месеца.....и на мен ми се е случвало това, но ако отидеш в началото на другия месец се съмнявам да не ти даде.

Супер фен Аватара на maybelline
    Ако й поискаш направление,тя трябва да го даде.И аз така като бях по-малка исках направление за очен лекар,а тя все не,та не,и не ми даде.После отидох със сестра си(по-голяма) и тя за 1 минута й измъкна направление и то за лекарката,която аз исках.Значи просто трябвало да настоявам и готово.

abe vii ne znaite li,che lekarite sa korumpirani...sled kato ne davat napravleniq,kato ima dadesh 20-30lv i se she ti namerqt ot nqkude...

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    v tazi darjava vseki trqbva da si znae pravata...trqq samo malko po-trosnato na takiva.....ako puk nastoqva da ne ti dade napravlenie prosto v na4aloto na sledva6tata godina q smenq6.......prosto lesno i bez nervi....tq gubi edin pacient i sledovatelno pari4ki...tq da mu misli.....no naistina vseki trqbva da si znae pravata i da si otstoqva dokrai!!!!!!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Ky4ka_B_Kapy4ka

abe vii ne znaite li,che lekarite sa korumpirani...sled kato ne davat napravleniq,kato ima dadesh 20-30lv i se she ti namerqt ot nqkude...

mi za kvo 6te dava6 20-30 lv za napravlenie kato pregleda ti e 20 lv...??? po-dobre da otide6 na 4asten...

Guest
    vuzmutena sam tq e dlujna da ti dade!!!a inache poseshtenieto pri ginekolog pone v moq grad struva 10 leva

Лекарката не е виновна. Нямат напечатани направления в цяла София, знам го от личен опит.
    2т. забрана за ползване на профил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си