- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- pupki po dupeto
momi4eta,vaprosat mi e imate li pap4ici po dupeto i ako da kak gi mahate
Много помогна на момичето/момчето...Първоначално написано от lina15
П.С: Обърни се към дерматолог
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ами и аз го нямам този проблем,но подкрепям горното мнение да идеш на дерматолог![]()
Аз съм чувала, че се появяват защото кожата на дупето неможе да "диша"...носете повече поли, за да има "проветрение"![]()
Аз имах зимата 2-3пъпчицино почнах да си мажа кожата съвсем редовно с различни лосиони, масла (против стрии или пък за суха кожа)...и сега си нямам нито една пъпчица
![]()
Те минават и ако се мажеж с Джонсънс бейби ойл![]()
Просто трябва да се грижеж за кожата по тези места, защото е много чуствтителна...
Нямам такива проблеми...ами...отиди верно на кожен лекар... той ше ти помогне...![]()
ii az nqmam takiva problemi men ako me pitash burshi si dupeto sled WC ...![]()
А ако питаш мен , отговорът ти е много груб и неетичен . Едва ли момичето не си мие Д-то.Първоначално написано от [b
Проблемът е хормонален най-вероятен , но може да е нещо като при мен - получиха се от депилатоар . Постепенно ги излекувах със спирт и ексфолиране под душа (тва много помага) + мазане с бебша пудра . Но после ми се появиха там където ми е голото от банския едни мънички от слънчевата алергия , които болят.. тях ги третирам по същия начин .. и пия хапчета , предписани от дерматолог. Това е което, мога да ти кажа . Моите не са много .. и се оправят . Дано и с теб стане така . Успех и не си разваляй настроението за едни пъпки !