така, чувствам се малко зле...че ще пиша за това във форум..ама найстина нз какво става с мен...
така ходих с едно момче(е.)...подщи месец...преди 1 седмица...седа на една пейка с една фр. в училището, и идва едно момиче (симона) и ме пита "ти ли си алекс" отг. и "да, кажи" питаме дали ходя с Е казах и да (искам да оточня ,че тази симона живееше в Испания...и 3 дена преди това тя се беше прибрала в сф, когато осещах, че нещата м/у мен и Е започват да пропадат)и тя ми отг. "ами той мен ме обича (на което се залях от смях) и аз го попитах дали е вярно...и той ми каза не" седа и си викам...че нещо ме лъже...после ми каза че има среща в 5 с него...казах и че и двете ще го чакаме....(тя и това искаше) обаче нещо той закъсня...и аз с моята фр. отидохме до горният магазин да си вземем нещо за хапване и за пиене....врещаме се...и ги гледам тия двамата седат и си говорят...аз подивах...като ги погледнах...ми се насълзиха очите...поне никой не ме видя...освен моята фр. после тази Симона идва при мен цялата червена и в сълзи...и нали тоя отиде на някъде...аз се провиках..."е., ела" обърна се и ми вика "след малко" викам "абе къде ще те чакам" и отидох при него...и нали го питам "кво става ква е тая...гледам че пак последна зная за нея..." тоя ми вика..."ми нз, някви филми не моа се объзная" аз му отг. "еми хуу, дано некой ден се осъзнаеш..."обърнах се и си тръгнах...не ми пукаше...ама нз нещо ме човърка...нещо като яд че той е предпочел нея пред мен(тя е 1год. по малка от мен)чувствам се като егоист...нз що така...
Подлудяваме това чувство...(исках да споделя...) и нямам никакви чувства към него...сигурна съм...просто...не обичам да ме лъжат и се чувствам мн. предадена.....