.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94

Тема: Ne se vluibvaite

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    FiSoLiNkA де бе кажи кое е тва момиче ??? искам да знам дали мислиш правилно

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Hmmmmmmmm nqma da ti kaja koe momi4e ti si go znae6!!! I ne sam kazala da ne se vluibvate ,prosto spodelih kakvo sa mi kazali ,pak i az imam mnenie--->vqrvam v luibovta,vapreki 4e nosi ponqkoga bolka i razo4arovanie..,no ponqkoga nai krasivoot 4ustvo taka 4e..... NE E MOE MNENIE DA NE SE VLUIBVAME SAMO SPODELIH KAKVO SA ME POSAETvALi daddy_boy a tva za momi4eto znae6 4e sam prava du6a
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Сега ме осени една мисъл ... трябва да си я споделя
    Няма нищо по - ужасно и лошо от несподелената любов... и няма нищо по - хубаво и красиво от споделената любов .. мисля , че съм права а вие как мислите?

FiRe_LaDy
    Guest
    Q mi obqsni kak da zapovqdam na syrceto si da ne se vlubva,che az nz kak stava tova.Temata e malko typichka!!!Pyk i bez lubov NE moje!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от NaI_MiLi4KaTa
    В една сериозна връзка винаги идва момента, в който е напълно без значение кой кого ще търси по-напред. И двамата влюбени се тарсят, когато имат нужда един от друг.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от HeDa
    Няма нищо по - ужасно и лошо от несподелената любов... и няма нищо по - хубаво и красиво от споделената любов .. мисля , че съм права а вие как мислите?
    напълно си права,според мен поне...това е напълно вярно!
    f@nt@zi@

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    напълно си права,според мен поне...това е напълно вярно!
    Мерси за кодпрепата...от време на време ми идтат ей такива мисли и непременно трябва да си ги кажа иначе ме чека от вътре и понякога излизат много хубави :P

Ми да така е няма нещо по ужасно от несподелена любов, няма такава болка и няма толкова депресиращо и отчайващо чуство. Докато споделената е живота който винаги си искал.. И защо е така от горе долу добития опит!!! При несподелената любов когато вече си загубил това което имаш. Правиш всичко на сила. Абсолютно всичко . Всеки ти казва вьрви тук и там при други ти отиваш и след това се сдухваш още и още повече.. Виждат свалят те много те желаят но да си с тях трябва да се насилваш Я по добре да боли от колкото да правя това на сила.. Всяко докосване на друга е изневяра за теб.. Някой ти се осмихва и ти говори нещо абе кво ти пука не те интересува... Това е истинска болак караща те да правиш всичко на сила да умираш за някой - НЕПОДЕЛЕНАТА ЛЮБОВ те кара да усмислиш живота си еми углупяваш не ядеш не спиш и те е страх от следваща врьзка страха ебава живота ти но ти продьлжаваш да страдаш .. И тук идва това което кара всички ни да обичаме а именно СПОДЕЛЕНАТА няма нищо по хубаво от двама прегьрнати с искрени чуства, няма нищо по хубаво от две сплетени голи тела обспипани с любов и страст... Ако няма болка не си обичал но ако не си споделил любовта си за кво си обичал и не е ли пропиляно това време еми не е защото накрая остават само хубавите спомени . .НО най лошото нещо е когато си имал такава любов споделена и когато е загубиш умираш плачеш влачиш се утеха от приятели дори родители но ти си знаеш кой може да ти помогне.. Това е разширение варянт на добре казаната мисьл на @HeDa" дано сте ме разбрали!!

Фен
    Град
    добре де ... FiSoLinka ... де кажи име де... нема да ти се разсърдя ако не е така,няма да ти противореча ако е така .. просто ми кажи какво мислиш ??? аз ще ти кажа истината !!! и без да уверташ

Фен
    Град
    ahtopol
    Вярно ако твойта любов е несподелена или нещо такова мн ясно че няма да е гот и дори ако мн обичаш даденият човек ще те боли.Но любовта те кара да бъдеш щастлив да бъдеш на седмото небе особено ако ис намерил/а човека на който искаш да посветиш целият си живот.А пък за тва дали момичето да тича след момчето или обратното нз всеки избира какво да прави.Но ти да бягаш след някой и да не ти обърне внимание имали някав смисъл!?То омръзва. Поне така мисля аз
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Фен
    Град
    добре де ... FiSoLinka ... де кажи име де... нема да ти се разсърдя ако не е така,няма да ти противореча ако е така .. просто ми кажи какво мислиш ??? аз ще ти кажа истината !!! и без да увърташ

Фен
    Град
    Sf

Re: Ne se vluibvaite

Цитирай Първоначално написано от FiSoLiNka
    Naskoro mi kazaha "Za da si 6tastliva ne se vluibvai za ni6to na sveta",ama kakvo e jivot bez malko spodelena obi4...E ako iska6 da nqma6 problemi i glavoboliq NE SE VLUIBVAI,ILI pone ne hlatvai do takava stepen 4e da te kontrolirat!! I MOMI4ETA POMNETE PRAVETE TAKA 4E MOM4ETATA DA VI TARSQT A NE VIE TQH )
    Хаха,и мамчето все това ми обясняваше преди,ама...любовта не пита!Въпреки,че мноого съм се напарила от любовта, не съжалявам за абсолютно нищо,което някога съм правила за момче!
    Не изтривай сълзите ми,
    горещи и леки,
    нека чертаят мокри пътеки,
    нека се стичат блестящи и тихи,
    нека рисуват в сърцето ми щрихи...
    Аз съм картина-ти ме създаде.
    Виж творбата си...защо я предаде?

Повече от фен
    Не смятам,че живота има смисъл без любов!Според мен тя може да даде на човек един ИСТИНСКИ порив към живота,нещо много повече от което и да било друго нещо!Не е правилно това,което каза-момичетата трябвало да правят така,че не те да търсят момчетата,а момчетата да търсят тях!Това какво означава-че главната цел в живота на едно момче е да накара максимален брой момичета да тичат след гъза му!?Еми в грешка си ако смяташ така,защото именно ,момичетата са тези,които СЕ ПРАВЯТ НА НЕДОСТЪПНИ,ДАВАТ НАДЕЖДИ,А ПОСЛЕ ОТНОВО СА НЕДОСЕГАЕМИТЕ!Момичетата са 200 пъти по-склонни към манипулаторство от момчетата просто защото дори и да ги има момчетата,които изпитват нуждата някой да копнее просто ей така за тях без да искат да са с него са 1 на 9999999999999,за разлика от момичетата при които съотношението е горе-долу същото,но наобратно Не,това беше шега,но в нея има и нещо вярно,защото едно от най-долните проявления на женската суетност е желанието да има някой,който безнадеждно иска да е с тях.Ако го няма с два-три жеста си го създават и просто айде бегай бе!

Guest
    Sa seti6....tei sii kopele =D>

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Daddy_boy ........she ti go kaja imeto ama znam 4e she mi se rasardi6 )a ne iskam da stava taka )) AM aide 6tot mn te obi4am 6e ti go kaja xaxaxax Maq .........nz ti she mi kaje6 dali sam se zabludila ili ne sam ..
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Фен
    Град
    еми FiSoLiNka да душа хубаво си знаеш !!! права си !!! но можеш да си напълно спокойна защото м/у мен и "Heя" никога няка да има нещо (освен добро приятелство) ... просто такъв е живота

Фен
    Град
    blagoevgrad
    vij kak znam :daddy_boy) e dusha az mislq 4e nasitina 6te si ostanete dobri priqteli )

Фен
    Град
    blagoevgrad
    "но можеш да си напълно спокойна защото м/у мен и "Heя" никога няка да има нещо " za6to pak spokoina...men 6te6e da me iskefi da stane ne6to...6tot i tq i ti ste mi fr i radost golema nali znae6 )

Фен
    Град
    FiSoLiNka,душа...и аз бих искал ... ама немаааааа :P ако де както и да е ...ще се примиря че няма да има нищо е наистина малко трудно

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Emi...... vidq 4e ot vsqka luibov ima i bolka ima i radosti.......OBa4e priznai 4e ima ne6to vqrno v tova koeto sa mi kazali.. moje da e mnogo malko no go ima........ naistina nqma da si jivql palnoceno ako ne si izpital bolkata i sladosta na luibovta .......taka 4e jivota vi e edin i pravate vsi4ko s udovolstvie

Фен
    Град
    еми има нещо вярно защото честно казано когато си наранен ... малко намразваш любовта

Фен
    Град
    blagoevgrad
    a ne misli6 li 4e sega pone 6te ima6 edna priqtelka pove4e , na koqto da raz4ita6 da ti kaja 4estno ne iskam da izpitva tazi bolka ot luibovta ..ama nqma na4in ne vsi4ko e rozi i 6ampansko

Фен
    Град
    по-скоро е "Шампанско и сълзи" ... но предпочитам любовта и приятели пред всичко останало !!!

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от FiSoLiNka
    a ne misli6 li 4e sega pone 6te ima6 edna priqtelka pove4e , na koqto da raz4ita6
    хаха еми то попринцип не мислиш ли че любовта е едно нещо, а приятелството съвсем друго

hi:)

ne znam hora da se vluben ima i dobri i lo6i 4erti)) si4ki hora sa razli4ni seki si ima svoe podxod kum vlubvaneto no s mn slu4ai e gre6en i 4esto srradame za tova

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си